Gratis catalogus

Huis ontwerpen

"

Je eigen huis ontwerpen door een architect was vroeger al een hele luxe.

Nu weg met de tekentafel, hup achter de computer en aan de slag met de gratis software die je kan downloaden en waarmee je eenvoudig zelf je eigen huis bouwen kan realiseren. Ook de kamers in het huis, de keuken, de badkamer en de garage kun je naar eigen inzicht in 3D vormgeven. Met deze programma’s kan je heel gemakkelijk het huis zelf, de plattegronden, de afzonderlijke kamers en de tuin ontwerpen en al je wilde ideeën vormgeven. Je kan dus zo spelen met je eigen ontwerpen en dan vervolgens zien wat mogelijk is tot je aan het ontwerp komt dat je mooi vindt, dat aan al je wensen voldoet en wat realistisch en haalbaar is op je bouwgrond.

Je eigen huis ontwerpen is heel leuk.

Zeker wanneer je het volledig zelf kan doen. Je kan je eigen huis ontwerpen in verschillende bouwen. Dus voor je aan je eigen huis ontwerpen begint moet je goed weten wat je wilt.

huis ontwerpen
Op basis van je voorkeurstijl en wat je mooi of praktisch vindt, gaat onze bouwadviseur samen met een professioneel team jouw huis ontwerpen (moderne huizen plannen) tot een droomontwerp. Ontdek onze inspiratie modelwoningen op uw site  en vraag er tevens je gratis catalogus aan. Om een beter beeld te krijgen van hoe onze woningen eruit zien beschikt Woningen Compere over enkele virtuele modellen. Maar u kan ook zelf één van onze kijkwoningen ter plaatse gaan bezoeken. Woningen Compere beschikt over tal van kijkwoningen verspreid over gans het land, waardoor je er altijd wel eentje je de buurt hebt. Om u nog extra te overtuigen van onze kwaliteitsvolle service, heeft Woningen Compere de 10-jarige garantie verdubbeld naar 20 jaar, en dit om de kwaliteitsgarantie te verzekeren.
Tevens staat er een volledig administratief team voor je klaar om al het nodige papierwerk voor u te doen. Bij Woningen Compere kan u dus uw eigen huis ontwerpen met een gerust hart. Samen met uw ontwerp ontvangt u ook nog een gedetailleerd lastenboek waarin alle methoden en materialen staan beschreven die gebruikt worden voor de realisatie van uw sleutel op de deur woning, die tot stand komt volgens de regels van de kunst. Woningen Compere helpt je niet alleen met je eigen huis ontwerpen maar zal u ook gedurende gans het bouwproces bijstaan. Hierdoor hebt u slechts één contactpersoon met wie je altijd terecht kan met vragen en informatie en één bouwfirma die gans je huis realiseert van het begin tot de oplevering ervan. Neem vandaag nog contact op met ons via het gratis nummer 0800/11 164 en laat onze bouwadviseur je bijstaan bij je huis ontwerpen.