Sleutel op de deur België

Woning Compere realiseert sleutel op deur woning in België

 

Sleutel op de deur België

 

Woningen Compere is een familiale bouwfirma die traditionele sleutel op de deur België realiseert. Zij bieden 251 modelwoningen die variëren in prijs en stijl. Onze gemiddelde prijs per vierkante meter behoort tot een van de laagste voor sleutel op de deur in België. Deze bestaande modellen kunnen aangepast worden met behulp van uw architect. Op deze manier bouwt Woningen Compere sleutel op deur woningen op maat van de klant.
Zoals eerder vermeld, biedt Woningen Compere sleutel opde deur België woningen aan voor iedereen. Je kunnen een sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen, een sleutel op de deur in West-Vlaanderen, een sleutel op de deur in Limburg of een sleutel op de deur in Antwerpen hebben, bijvoorbeeld. Deze worden gerealiseerd op maat van de klant. Woningen Compere geeft u ook de mogelijkheid om een woning te bouwen die kan meegroeien met u en uw gezin. Wij hebben namelijk verschillende modellen waarbij u de mogelijk heeft om de verdieping achteraf te verbouwen. Dit is zeer interessant voor jonge koppels die binnen een beperkt budget wensen te bouwen.

 

Ontvang onze gratis catalogus

 

Hoe maak ik mijn woning sleutel op de deur België zo energiezuinig mogelijk?

 

In de 21ste eeuw is een energiezuinige woning dé methode om geld te besparen. Bovendien streeft het renovatiepact 2050 ernaar iedere woning energiezuinig te maken tegen 2050. Het E-peil van je huis mag dan nog maar maximaal 60 bedragen. U kan er dus best voor zorgen dat u hier bij het bouwen van uw woning sleutel op de deur België rekening mee houdt. Zo hoeft u achteraf geen kosten te maken aan het verbouwen van uw huis om het energiezuiniger te maken. Bovendien zijn al deze energiebesparingssystemen een eenmalige investering. U zult zien dat u hier op jaarbasis achteraf veel geld van zult terugverdienen. Daarnaast is een energiezuinige woning veel beter voor het milieu. En wie wilt er met de actuele opwarming van de aarde nu niet zijn steentje bijdragen aan het milieu? In de volgende alinea’s kan u enkele installaties vinden waar u zeker rekening mee moet houden bij het bouwen van uw huis sleutel op de deur België.

Uw woning is pas echt energiezuinig als hij voldoende geïsoleerd is. U kunt uw woning sleutel op de deur België dus best zo goed mogelijk isoleren. Isolatie bestaat in alle vormen en maten. Denk maar aan glaswol, schuimrubber, aluminium. De belangrijkste plaatsen die zeker geïsoleerd moeten zijn, zijn het dak, de muren en de vloer. In de winter zal uw huis sleutel op de deur België haar warmte zo goed mogelijk vasthouden. Zo hoeft u uw verwarmingssystemen niet op volle vaart te laten werken. In de zomer echter zal de woning de kamertemperatuur veel langer behouden. De airconditioningssystemen zullen niet maximaal moeten werken om u uw nodige verkoeling te bezorgen. Een goede isolering bespaart u dus zowel in de zomer als in de winter erg veel energie. En hoeveel te meer energie u bespaart, hoeveel te meer geld u zal besparen. Daarnaast krijgt u van de overheid ook isolatiepremies bij een goed geïsoleerd huis.

 

 

Het plaatsen van zonnepanelen is ook erg goed voor het E-peil van uw huis. Het plaatsen van zonnepanelen levert voordelen op bij de vleet. Zo bespaart u erg veel geld, omdat u de energie die u normaal verbruikte nu zal verkrijgen via deze zonnepanelen. Daarnaast heeft u door de plaatsing van uw zonnepanelen ook geholpen aan de vermindering van het broeikaseffect. Verder nog daalt het E-peil van je huis immens. De zonnepanelen leveren u gratis energie voor de rest van uw dagen. Deze duurzame energiebron kost wel iets meer bij de installatie, maar het terugverdieneffect is verzekerd.

Installeer in uw huis sleutel op de deur België ook zeker dubbelglas of hoog rendementsglas. Een goed glas in uw ruiten heeft hetzelfde effect als een goede isolatie. Er gaat minder warmte verloren in de winter. Zo zal u minder energie verspillen aan het verwarmen van uw woning. In de zomer echter blijft de kamertemperatuur beter behouden dankzij de dubbele beglazing. Zo zal u minder energie gebruiken met airconditioningsystemen. Zomer of winter, in beide gevallen bent u goedkoper af!

U kunt ook best zorgen dat geen atmosferische gasketel installeert, maar een gas condensatieketel. De overheid geeft in sommige gevallen ook premies voor het installeren van een gas condensatieketel. Deze verwarmingsketel zorgt voor minder energieverspilling in uw woning sleutel op de deur België en heeft een lager E-peil. Wel is het installeren van een verwarmingsketel niet echt goedkoop. De prijzen van een gas condensatieketel liggen tussen 1500 euro en 4100 euro. Dit is zeker allesbehalve goedkoop. Wel zal deze eenmalige (grote) investering later veel goedmaken. Bovendien worden er premies gegeven voor het installeren van die gas condensatieketel.

Let bij het kiezen van uw verlichting altijd op de lampen die u gebruikt om uw huis sleutel op de deur België te verlichten. Zo kunt u bijvoorbeeld best geen gloeilampen of gewone halogeenlampen gebruiken als u energiezuinig wenst te zijn. Energiezuinige alternatieven zijn ledlampen of spaarlampen. Bij het gebruik van deze lampen gaat er minder energie (bijvoorbeeld warmte energie) verloren dan bij de standaard halogeenlamp of de gloeilamp. Deze alternatieven zorgen opnieuw voor een sterke daling van uw energieverbruik en dus ook van uw energiefactuur.

 

 

Ontvang gratis onze catalogus

 

 

Enkele tips om energie te besparen in uw woning sleutel op de deur België

 

 

Sleutel op de deur België

 

Natuurlijk zijn er naast al deze dure installaties, die goed zijn voor de energiezuinigheid van uw woning sleutel op de deur België ook kleinere en goedkopere dingen die u makkelijk kunt realiseren in uw woning. Ook deze techniekjes zullen u jaarlijks zeker enkele honderden euro’s op uw energiefactuur uitsparen.

De eerste tip die we u kunnen geven is: ‘Probeer uw elektrische apparaten zoveel mogelijk uit te schakelen.’ En met uitschakelen bedoelen we ook effectief uitschakelen. Veel mensen laten de elektrische apparaten in hun woonst sleutel op de deur België op stand by staan. Zo verbruiken uw apparaten nog steeds een beetje energie. Er bestaan speciale stopcontacten waarmee dit mogelijk is en wanneer dit niet werkt kan u ook altijd de stekker uit trekken.

Dit zal u misschien verbazen maar de kleur van uw muren en plafond hebben weldegelijk een invloed op uw energieverbruik. Zo zal een wit plafond net iets minder energie vereisen. Iedereen weet dat de kleur wit het licht van de zon zal afstoten. Zo ook bij lampen is dit het geval. Wanneer u uw plafond echter zwart verft zal de zwarte kleur de warmte uit de lamp aantrekken en zo meer energie verbruiken. U kunt dus best lichte kleuren gebruiken voor uw plafond.

Verder creëert de kleur blauw een koude gevoelstemperatuur. Zo zal u sneller geneigd zijn de verwarming een graadje hoger te zetten. Bijgevolg verbruikt u dan ook meer energie in uw huis sleutel op de deur België.

Een andere tip is het zoeken naar energielabel A. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig een elektrisch apparaat is. Energielabel A (+/ ++/ +++/ ++++) is het energiezuinigst terwijl energielabel G het slechtste is. Wanneer u er over denkt om een nieuw elektronisch apparaat aan te schaffen voor in uw woning sleutel op de deur België, kunt u dan ook best een apparaat kiezen met energielabel A.

U kunt ook best rekening houden met uw waterverbruik. Zo is het algemeen geweten dat u best een douche kunt nemen in plaats van een bad. U verspilt veel minder water en dit heeft positieve gevolgen voor het milieu. Daarnaast kunt u ook erg veel uitsparen op uw energiefactuur. Er is erg veel energie nodig voor het verwarmen van al dit water dat u gebruikt. Bovendien kunt u bij het wassen van uw handen of bij het poetsen van uw tanden ook beter koud water gebruiken. Dit is beter voor de natuur, uw energiefactuur en bovendien ook voor uw huid.

Woningen Compere/ Maison Compère is bereid u extra tips te geven

 

We hopen dat u iets heeft gehad aan onze al dan niet nuttige tips . Wanneer u nog met vragen of opmerkingen zit mag u ons Woningen Compere altijd iets laten weten. Wij geven u graag tips bij het besparen van uw energie. Verder zijn wij ook bereid uw woning sleutel op de deur België te bouwen in heel België behalve rond de Brusselse Ring. Hopelijk tot binnenkort.Gratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus