Nieuwbouwwoningen te koop

 

Elke nieuwbouwwoningen te koop wordt aangeboden door Woningen Compere beantwoordt aan een duidelijk lastenboek en preciese kostenraming

Elke nieuwbouw woning te koop wordt aangeboden door Woningen Compere beantwoordt aan een duidelijk lastenboek en preciese kostenraming. Deze kan worden geconsulteerd op de website van de onderneming of in de catalogus. De kostenraming van elke nieuwbouw omschrijft de hoogte van de kruipkelder, het cementeren en het coalteren, het plaatsen van een platon en drainering in geval van een  kelder, plaatsen dorpel in blauwe steen, hoge kwaliteit ramen van Velux tot Kommerling, een keuze uit 60 verschillende bakstenen alsook de keuze van tegels en plinten (nieuwbouw woning). De kostenraming van elke nieuwbouw woning preciseert ook de veiligheids- en isolatienormen.

Nieuwbouwwoningen te koop

Nieuwbouwwoningen te koop: wat zijn de voordelen van in een nieuwbouwwoning wonen?

De stap zetten om van huren over te gaan naar kopen is zowat de grootste stap die u zal moeten nemen. Een huis kopen lijkt een permanente keuze terwijl de keuze voor huren eerder temporeel lijkt. U eindelijk aan de investering wagen zal dus ook betekenen dat u voor de rest van uw leven in de woning blijft wonen. Het is dus een levensbepalende keuze, de woning moet volledig naar uw zin en wensen zijn om er de rest van uw leven graag te wonen. Indien u een woning wenst die volledig op uw maat is gemaakt en in zijn geheel aan uw wensen voldoet, dan kan u een woning bouwen bij Woningen Compere. U zal dan ook over een nieuwbouwwoning beschikken die nog meer strookt met uw voorkeuren dan nieuwbouwwoningen te koop.

U ziet nieuwbouwwoningen te koop staan, waarom zou u deze optie overwegen? Wij overtuigen u met de volgende 4 redenen.

Nieuwbouwwoningen te koop uit de losse hand zal eerder een toevallig ontdekking zijn, wat vaker voorkomt zijn projectontwikkelaars die een volledig domein nieuwbouwwoningen of -appartementen bouwen om deze dan te verkopen. Nieuwbouwwoningen te koop kopen van zo een projectontwikkelaar kan in de meeste gevallen heel voordelig zijn.

Een eerste reden om voor nieuwbouwwoningen te koop te kiezen is dat deze woningen nog nooit eerder bewoond zijn geweest. Het gevolg hiervan is dat u bij de aankoop van een nieuwe woning geen registratiekosten moet betalen, enkel de BTW van 21 procent dient u te betalen. De woning wordt als nieuwbouwwoning beschouwd tot 31 december van het tweede jaar na de eerste bewoning. Koopt u een woning die niet langer als nieuwbouwwoning wordt aanzien dan moest u tot voor kort in Vlaanderen 10 procent registratiekosten betalen. De regels omtrent registratiekosten zijn recentelijk gewijzigd, u kan de meest recente informatie altijd raadplegen via de officiële website van de overheid. In Brussel bedraagt het percentage van registratiekosten 12.5%. Deze extra uitgaven aan registratierechten komen waarschijnlijk overeen met de totale kostprijs van nieuwbouwwoningen te koop, uiteraard zijn deze extra kosten wel meer waard bij nieuwbouwwoningen aangezien deze meer naar uw wens zijn.

Een ‘nieuwbouwwoning te koop’ kopen is ook veel voordeliger aangezien de woning nog maar heel jong is en dus voorzien is van de beste hernieuwbare technieken. Een woning die al enkele jaren ouder is zal minder energiezuinig zijn dan een nieuwbouw, dit laatste type woning voldoet verplicht aan de wettelijke energie-eisen. Woningen met een leeftijd van pas gebouwd tot 10 jaar moeten voldoen aan EPC-waarden, huizen ouder dan 10 jaar zullen waarom waarschijnlijk niet voorzien zijn van de beste voorzieningen. Indien u toch een oudere woning koopt moet u hier zelf extra in investeren om uw woning energiezuinig te maken, dat zijn extra onkosten. Het is daarom beter om voor een nieuwbouwwoning te koop te kiezen of om een woning te bouwen. In het laatste geval voorziet Woningen Compere uw woning van de beste hernieuwbare technieken, wij overschrijden zelfs de Belgische normen inzake de energie-eisen want wij willen enkel het beste voor onze sleutel op de deur woningen. Vanaf 2021 moet een woning gebouwd worden volgens de BEN-principes, een woning ouder dan 10 jaar zal daar nog verder van afstaan waardoor u nog meer investeringen zal moeten doen om nieuwbouwwoningen te koop te evenaren.

Vraag uw gratis catalogus aan

De tweede reden om te kiezen voor nieuwbouwwoningen te koop is dat u heel snel kan verhuizen. Een bestaande woning wordt meestal nog bewoond door een gezin waardoor de woning pas na enige tijd beschikbaar zal zijn. Bovendien is het mogelijk dat u nog enkele werken aan de woning moet uitvoeren alvorens ze bewoonbaar is; het is moeilijk om reeds in een huis te wonen waarvan de keuken en badkamer nog vernieuwd moeten worden. Bij nieuwbouwwoningen te koop heeft u geen werken meer uit te voeren, deze zijn echter pas afgerond waardoor de woning volledig klaar is voor ingebruikname.

Tot slot willen we u nog graag een vierde reden geven om nieuwbouwwoningen te koop te overwegen. Een nieuwbouwwoning is voorzien van de laatste snufjes en de meest kwalitatieve materialen, zeker wanneer deze gebouwd is door Woningen Compere. De eerste jaren in uw nieuwe woning zal u gevrijwaard blijven van alle mogelijke onderhoudskosten die er wel bij een bestaand huis kunnen optreden. Wanneer u een bestaande woning koopt dan moet u er bij de berekening van uw budget ook rekening mee houden dat u na een bepaalde termijn verschillende onderhoudswerken zal moeten laten uitvoeren. Na verloop van tijd zijn technische installaties aan vervanging toe of moeten ze hersteld worden, best mee incalculeren dus!

Na deze vier redenen ben u vast en zeker overtuigd om op zoek te gaan naar ‘nieuwbouwwoningen te koop’ en niet langer bezoekjes te plannen in reeds bestaande woningen die al eerder door gezinnen bewoond waren.

Nieuwbouwwoningen te koop kopen of toch maar zelf een nieuwbouwwoning bouwen?

Zoals u al weet is het voordeliger om een nieuwbouwwoning te kopen dan een woning die reeds ouder is dan 10 jaar. Wij willen u ook graag de voordelen van een nieuwbouwwoning bouwen laten zien, op die manier kunnen wij u misschien overtuigen van de kwaliteiten van Woningen Compere.

Woningen Compere is een familiebedrijf met aan het hoofd een beperkt aantal bestuursleden, een team van ongeveer 80 medewerkers wordt gemanaged door slechts drie bestuursleden. Het bouwbedrijf in kwestie bouwt al jarenlang sleutel op de deur huizen van steeds een hoge kwaliteit, met nog evenveel motivatie sinds dag 1. Een sleutel op de deur woning wordt bij ons, Woningen Compere, gebouwd door middel van een traditionele bouwmethode. Het concept van sleutel op de deur wil zeggen dat één bouwbedrijf zorgt voor een winddichte ruwbouw én de afwerking van de woning, het volledige bouwproces wordt dus door een enkel bedrijf verzorgd.

Een nieuwbouwwoning te koop kopen bleek voordelig omdat deze veel meer naar uw wensen zal zijn dan een bestaande woning. Door zelf een woning te bouwen kan u die keuzevrijheid verdubbelen, zeker wanneer u bij Woningen Compere bouwt. Een eigen woning bouwen betekent zelf op een leeg blad beginnen aan een ontwerp, op die manier heeft u de mogelijkheid om alles te kiezen; de grootte van uw kamers, de indeling van uw verdiepingen, open of gesloten keuken, buitendeur in de keuken of in de living, welk soort ramen u plaatst, welke soort trap. Alles wat u zich maar kan bedenken kan u kiezen, dat is uiteraard iets minder mogelijk bij nieuwbouwwoningen te koop. Desalniettemin zal deze woning ook op en top functioneel zijn aangezien die gebouwd werd volgens de laatste trends.

Hieruit blijkt dat een nieuwbouwwoning bouwen nog voordeliger is, u heeft nog meer voordelen dan bij nieuwbouwwoningen te koop en uiteraard is het nog gunstiger dan een reeds bestaande woning kopen.

Wat zijn de kwaliteiten van Woningen Compere inzake nieuwbouwwoningen bouwen in plaats van nieuwbouwwoningen te koop?

Woningen Compere heeft uiteraard een heleboel kwaliteiten, redenen genoeg dus om ervoor te kiezen om uw nieuwbouw sleutel op de deur woning bij ons te bouwen!

Wanneer u de website raadpleegt dan kan u onder de categorie “woningen compere” alle redenen vinden waarom u voor ons moet kiezen. Op de website vindt u de sterke punten van ons lastenboek uitgelicht, ook onze bedrijfsfilosofie zal u overtuigen van onze aanpak.

Via dezelfde website als eerder vernoemd kan u ook onze catalogus aanvragen, de catalogus is volledig gratis en vrijblijvend. U moet zelfs nog niet over bouwgrond te beschikken om al eens een kijkje te nemen in ons aanbod. In de catalogus staan geen nieuwbouwwoningen te koop, het zijn wél modelwoningen. Deze woningen dienen ervoor te zorgen dat u een eerste blik kan werpen op wat voor verschillende stijlen Woningen Compere u kan aanbieden. Zoals u kan merken dienen de modelwoningen dus voornamelijk als inspiratiebron en niet als kant-en-klare woning die op uw bouwgrond geleverd wordt.

Wordt u verliefd op een van onze modelwoningen, maar zijn er toch nog enkele elementen die ontbreken of weggelaten moeten worden? Neem dan zeker contact op met uw bouwadviseur, de contactgegevens kan u op de voorzijde van de catalogus terugvinden. Deze persoon is verantwoordelijk voor de verschillende modellen in de catalogus evenals voor de bouwplannen en de bijhorende prijzen. Bij hem of haar kan u dus terecht om aanpassingen door te voeren en om de prijs van uw nieuwbouw sleutel op de deur woning te bespreken. U heeft bij ons, Woningen Compere, zelfs de mogelijkheid om uw woning volledig zelf uit te werken en aan ons voor te leggen als voorstel. Een van onze bouwadviseurs en architect nemen uw plan ter harte en controleren of het over een uitvoerbaar plan gaat, daarna wordt nog gecontroleerd of uw plan uitvoerbaar is voor onze vakmannen. Indien het antwoord op beide vragen ja is, dan krijgt u groen licht en ontfermen wij ons graag over de bouw van uw nieuwbouwwoning.

Bouwen bij Woningen Compere is het dus voordeliger om een nieuwbouw sleutel op de deur woning te bouwen dan nieuwbouwwoningen te koop te kopen.

Vraag uw gratis catalogus aan

Waarom kiezen voor een traditionele sleutel op de deur woning als nieuwbouwwoning?

Een sleutel op de deur woning kan op meerdere manieren gebouwd worden dan enkel volgens de traditionele bouwmethode. Er zijn bouwbedrijven die deze meerdere mogelijkheden aanbieden aan klanten, wij bij Woningen Compere kiezen ervoor om onze focus volledig op de traditionele bouwmethode te leggen. Wij geloven stee(n)vast in de deze techniek!

Traditionele woningen worden baksteen per baksteen gemetseld op de bouwwerf zelf, daardoor is bouwen volgens deze bouwmethode heel flexibel in de keuze betreft ontwerp. In principe kan er op elk moment nog een wijziging gebeuren in de plannen. Een ander voordeel van traditionele woningen is dat ze de tand des tijds steeds doorstaan, ze blijven bovendien ook nog steeds de moeite waard om te bouwen. Een traditionele sleutel op de deur woning is een stabiele constructie en zal dus overal in elk klimaat in alle weersomstandigheden tot zijn recht komen, maar ook omwille van de uitstekende isolatiemogelijkheden in de woning. De woning wordt bij Woningen Compere zo geïsoleerd dat de warmte buiten blijft in de zomer en de koude in de winter. Ook de akoestiek in een traditioneel huis is meer optimaal dan in bijvoorbeeld een houten huis of een prefab woning. Het grootste voordeel van een traditionele bakstenen huis is dat de levensduur uitermate lang is én de woning heeft een veel hogere verkoopwaarde dan eender welk andere soort huis. Andere bouwmethoden zijn dus duidelijk ondergeschikt aan de traditionele bouwmethode, daarom dat wij steeds voor de volle 100 procent blijven geloven in het bouwen van deze methode.

Een traditionele sleutel op de deur woning bouwen met Woningen Compere is dubbel voordelig. Wanneer u een sleutel op de deur woning bouwt dan krijgt u één aansprekingspunt toegewezen, bij deze persoon kan u gedurende het hele bouwproces terecht met al uw vragen omtrent de vooruitgang van de verschillende bouwfases. Dit type woning heeft ook als voordeel dat het echt maatwerk is, zeker bij Woningen Compere want u kan bij ons volledig persoonlijk uw eigen woning samenstellen. Een ander voordeel is dat de kostprijs en de uitvoeringstermijn van uw sleutel op de deur woning contractueel wordt vastgelegd, uiteraard is dit ook verplicht door de wet Breyne. Het voordeel hiervan is dat u met zekerheid een lening kan afsluiten zonder dat er ineens onvoorziene kosten bijkomen en u meer moet gaan lenen. Bij Woningen Compere garanderen wij u ook dat de prijs die we samen bekomen gedurende 1 jaar standhoudt, u kan in dat jaar alle leningen en vergunningen in orde brengen die nodig zijn om te kunnen starten.

Woningen Compere is een bedrijf dat zich altijd inzet voor haar klanten en klanttevredenheid én -vriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. U zal uzelf op elk moment in het bouwproces belangrijk voelen want wij bouwen voor U en willen u dus ten volle betrekken bij dit unieke gebeuren.

Voor meer informatie kan u altijd terecht bij onze administratieve medewerkers, u kan hen bereiken op het gratis nummer 0800 11 164 of via mail. Wij hopen snel van u te horen!

Zie ook: nieuwbouwwoningen te koopnieuwbouwwoningen te koopnieuwbouwwoningen te koop

nieuwbouwwoningen te koop

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus