Gratis catalogus

Nieuwbouwwoningen te koop

"

Woningen Compere bouwt al jaren sleutel op de deur woningen, het is een ware specialiteit van het bouwbedrijf geworden. U kan ook steeds de keuze maken om eens een kijkje te nemen bij nieuwbouwwoningen te koop.

Bij Woningen Compere werkt het concept een beetje anders, wij bouwen een nieuwbouwwoning zoals u ze wil waarna u uw intrek kan nemen. Het lijkt dus meer voordelig om zelf een nieuwbouwwoning te bouwen dan een nieuwbouwwoning te koop. U zal uiteindelijk ongeveer hetzelfde budget moeten uittrekken maar in het eerste geval zal de woning meer aan uw wensen voldoen.

Woningen Compere maakt samen met u grondige afspraken voordat we aan de bouw van uw woning beginnen. Zo ontvangt u van ons een gedetailleerd lastenboek en een duidelijke kostenraming. Verder blijft de prijs die wij speciaal voor u maken gedurende een volledig jaar gelden. Zo heeft u tijd genoeg om alle overwegingen te maken voordat wij aan uw woning beginnen bouwen.

Nieuwbouwwoningen te koop: waarom u zou moeten wonen in een nieuwbouw?

Vaak gaan jonge gezinnen die besluiten te gaan samenwonen eerst samen een huis of appartement huren. Uiteindelijk, na een tijd, zijn ze klaar om de grote stap te nemen: ze gaan een huis kopen of bouwen. Het is een grote stap die zeker de investering waard is aangezien u enkel winnaar bent bij het bezitten van vastgoed. Nieuwbouwwoningen te koop zijn recent gebouwde huizen die soms nog afgewerkt moeten worden zodat u uw eigen stijl kan integreren.

Woningen Compere biedt tal van aanpassingsmogelijkheden!

Wat nog leuker is, is een eigen woning bouwen zodat zowel het interieur als exterieur volledig uw smaak en stijl zijn. Bij Woningen Compere bouwen wij uw sleutel op de deur woning zoals u deze aan ons voorstelt. Wij leveren compleet maatwerk dat tot in de puntjes grondig is afgewerkt. De nieuwbouwwoning waar u dan uw intrek zal nemen, zal nauwer aansluiten bij uw verwachtingen en wensen dan nieuwbouwwoningen te koop.

U overtuigen van nieuwbouwwoningen te koop kunnen wij in 3 stappen!

Vandaag de dag zien we in de vastgoedwereld dat er steeds vaker projecten worden opgestart om daarna te verkopen aan geïnteresseerde gezinnen. Maar waarom zou u kiezen voor nieuwbouwwoningen te koop? Zoals we reeds over nieuwbouwprojecten spraken kunnen deze best voordelig zijn wanneer u hiervan eentje koopt. U zal de allereerste zijn dat zijn of haar intrek neemt tot de woning en dat is op vele vlakken profijtelijk. Ten eerste zal u geen registratiekosten moeten betalen op uw nieuwe woning, dat wil zeggen dat er enkel 21 procent BTW betaald moet worden. Bij Woningen Compere vindt u alle prijzen steeds inclusief BTW.

Nieuwbouwwoningen te koop

Nieuwwoningen te koop worden als nieuwbouw aanzien voor een periode vanaf de oplevering tot 31 december twee jaar later. Indien het huis ouder is, moet u 10 procent registratiekosten betalen. Voor alle regels omtrent registratiekosten neemt u best een kijkje op de officiële website van de Vlaamse overheid. Het is belangrijk dat u deze incalculeert in uw budgetten zodat u later zeker niet voor verrassingen kan komen te staan. Ten tweede is het waarschijnlijk dat u snel uw intrek kan nemen in nieuwbouwwoningen te koop. Vaak zijn deze woningen volledig afgewerkt of dient enkel nog de final touch aan het interieur gegeven te worden. U moet meestal zelf geen grote werken meer uitvoeren en de woning is klaar voor gebruik. Als laatste willen wij u nog graag overtuigen met het argument dat een nieuwbouwwoning voorzien is van de laatste nieuwe snufjes.

Woningen Compere werkt voor haar nieuwbouwwoningen enkel met de beste kwalitatieve materialen die ze ter beschikking heeft. Daardoor zal uw woning weer en wind doorstaan en zullen er zich de eerste jaren weinig tot geen onderhoudskosten opduiken in uw nieuwe woning. Dat is anders bij een huis dat al reeds enkele jaren oud is, ook daar zullen ouderdomskwaaltjes optreden en zullen technische installaties vervangen moeten worden.

Zowel nieuwbouwwoningen te koop als nieuwbouwwoningen bouwen hebben voordelen en nadelen. Wat lijkt het meest geschikt voor u?

Zoals we al reeds bespraken zijn nieuwbouwwoningen te koop van betere kwaliteit of meer profijtelijk dan een woning kopen die al ettelijke jaren oud is. Daarnaast is het nog beter om een nieuwbouwwoning te laten bouwen door uw sleutel op de deur specialist.

Woninigen Compere bouwt al jaren sleutel op de deur woningen waardoor ze een uitstekende ervaring en expertise hebben kunnen uitbouwen. Bovendien is Woningen Compere een familiebedrijf waar verbondenheid en klantvriendelijkheid centraal staat. Al onze medewerkers zijn medeverantwoordelijk voor de beste kwaliteit en motivatie die wij uitdragen. Onze sleutel op de deur woningen worden aan de hand van een klassieke en traditionele manier gebouwd, zo wordt uw woning volledig op de werf gemetseld. Het is de oudste bouwmethode die verschillend is van andere constructies zoals prefab, houtskeletbouw en staalconstructies. Bij Woningen Compere geloven wij er stee(n)vast in dat nieuwbouwwoningen volledig tot hun recht komen in een traditionele architectuur.

Een nieuwbouwwoning van Wonigen Compere heeft zoveel te bieden.

Bij nieuwbouwwoningen te koop die deel uitmaken van projecten heeft u best wat keuzevrijheid door de verschillende oppervlaktes, afwerkingen enzovoort. Maar wanneer u ervoor kiest om een woning te bouwen met Woningen Compere dan zal die keuzevrijheid alleen nog maar groeien. Wij bieden u in onze gratis catalogus meer dan 300 modelwoningen aan waaruit u inspiratie kan opdoen. In wat volgt geven wij u complete keuzevrijheid en kan u volledig zelf bepalen hoe uw woning er zal gaan uitzien. Samen met uw persoonlijke bouwadviseur kan u samenzitten om deze plannen te bespreken, hij of zij zal u het beste te woord kunnen staan betreft de haalbaarheid van uw wensen. Voorbeelden van de keuzevrijheid die u heeft zijn: oppervlakte van de ruimtes, indeling van de kamers, aantal verdiepingen, soort keuken, grootte tuin, soort dak. Al deze keuzevrijheid is minder van toepassing bij nieuwbouwwoningen te koop. Daar werden de keuzes vooraf gemaakt door de bouwheer of de projectontwikkelaar. Dat zal ook volgens de laatste trends gebeuren.

Woningen Compere heeft u zoveel te bieden betreft sleutel op de deur woningen zodat u nieuwbouwwoningen te koop compleet vergeet.

Deze gespecialiseerde bouwfirma heeft inderdaad veel kwaliteiten, daarom overtuigen wij u er graag van om uw sleutel op de deur bij ons te laten bouwen. Op onze website vindt u al verschillende redenen opgesomd waarom u voor ons moet kiezen. Zo is er ons gedetailleerd lastenboek dat u voorziet van alle materialen die wij gebruiken, inclusief bouwmethode.

Een sleutel op de deur van Woningen Compere is zelfs energiezuinig!

Ons lastenboek bevat ook een ISO+ PACK met daarin polyurethaan in chape en buitenmuren, dubbele beglazing, minerale wol in het dak en sectionale poort geïsoleerd met 40 mm polyurethaan. Daarnaast hebben we ook een groen energie pack, dit omvat de installatie van zonnepalen en andere apparatuur. Daarbovenop volgt ook een keuring van deze vernieuwende technieken. Om uw woning nog milieubewuster te maken kan u opteren voor een regenwaterput. Daarbij zijn verschillende modellen mogelijk met toezichtkamer en hydrofoorgroep. Ook het pannendak dat wij leggen is uitstekend geïsoleerd met een dampscherm voor de luchtdichtheid. Onze dakvensters komen bovendien van het bekende merk Velux. Uiteraard moet de woning aan een aantal eisen voldoen. Daarom testen wij na afloop van de bouw uw woning op een aantal kenmerken zoals luchtdichtheid. Omdat wij er zo zeker van zijn dat wij u de beste kwaliteit bieden en een levenslange thuis, verlengen wij onze garantie van 10 jaar naar 20 jaar. Zo kan u optimaal lange jaren genieten van uw woning.

Nieuwbouwwoningen te koop

Traditionele nieuwbouwwoningen te koop verliezen nooit hun troef. Waarom zijn ze zo populair?

Bouwfirma’s die sleutel op de deur woningen aanbieden kunnen bouwen volgens verschillende methodes. Bij Woningen Compere kiezen wij ervoor om te werken met de traditionele architectuur. Een klassieke of traditionele woning is één van de oudste methodes die nog steeds rendabel blijkt. De woning wordt op uw stuk bouwgrond gemetseld tot uw droomhuis. Het voordeel daarvan is dat er veel aanpassingsmogelijkheden zijn. Dat komt omdat uw woning baksteen per baksteen gevormd wordt. Zo zijn de mogelijkheden talrijk. Wijzigingen kunnen een hele lange tijd blijven gebeuren. Als u bijvoorbeeld beslist om een extra verdiep te maken, kan dat perfect. Bij andere methodes zoals prefab is dat moeilijker.

De fase van ontwerp bij een traditionele woning is dus vooral om een globaal idee te hebben van uw droomhuis. Bij andere bouwmethodes is dat het definitieve moment om keuzes te maken. Nieuwbouwwoningen te koop kunnen in verschillende vormen, maten en methodes worden gebouwd. Toch opteren wij voor traditionele woningen omwille van de stabiele en tijdloze constructie. Een traditionele woning blijft de gemakkelijkste woning om super te isoleren. Bovendien doorstaat dit type woning alle weersomstandigheden, iets waarbij we ons vragen kunnen stellen bij houtskeletbouw.

U vraagt zich nu waarschijnlijk af waar u moet zijn voor een sleutel op de deur.

Bij Woningen Compere! Met onze jarenlange ervaring bieden wij u de beste voorwaarden en garanties op echte pareltjes betreffende het sleutel op de deur principe. U bent de nieuwbouwwoningen te koop direct vergeten en wil alleen nog maar een nieuwbouwwoning bouwen. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren op 0800 11 164. Daarnaast verbinden wij u graag met een van onze bouwadviseurs om alle mogelijkheden te bekijken.