Nieuwbouwwoningen te koop

Voor een uitgebreide catalogus en meer informatie over nieuwbouwwoningen te koop kan u terecht bij Woningen Compere, een familiaal sleutel op de deur bouwbedrijf.

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Een sleutelklare nieuwbouwwoningen te koop kan uw dromen werkelijkheid maken.

Waarom kiezen voor een nieuwbouwwoningen te koop in plaats van het kopen van een reeds bestaande woning?

Bent u Hotel mama een beetje beu of zijn u en uw partner klaar voor een nieuwe frisse start in een nieuwe woonst? Dan begint de ingewikkeld zoektocht naar de geschikte woning. Vandaag de dag heeft u voor de aankoop van een nieuwe woning de keuzemogelijkheid uit enerzijds eigenaar worden van een reeds bestaande woning of een nieuwbouwwoningen te koop. Anderzijds kan u ook kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken en zelfstandig een woning te bouwen. Dit is een langdurig en ingewikkelde opdracht. Een nieuwbouwwoningen te koop is heel anders dan het kopen van een bestaande woning. Er zijn namelijk enkele redenen waarom een nieuwbouw kopen de laatste jaren belangwekkender is.

Nieuwbouwwoningen te koop, goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Tegenwoordig gelden er veel strengere energienormen dan 50 jaar geleden. Nieuwbouwwoningen te koop moeten hieraan voldoen vooraleer ze verkocht mogen worden. In deze nieuwe woningen wordt er bijvoorbeeld een hoogrendementsketel en een thermische isolatie geplaats waardoor er in vergelijking met een ouder huis minder energie verbruikt wordt. Deze energiebesparingen zijn in de toekomst een grote meerwaarde. De prijs van de apparatuur ligt relatief hoog maar op lange termijn is er een sterke daling in de verwarmingskosten.

De veiligheid en de hedendaagse architectuur zijn typerend voor de nieuwbouwwoningen te koop.

Door de strengere veiligheidsvoorschriften zijn de nieuwbouwwoningen te koop op vlak van veiligheid nummer één. Toegangscontroles en camerabewaking garanderen de veiligheid van de bewoner. De nieuwbouwwoningen te koop zijn bovendien voorzien van de meest hedendaagse architectuur. U kan uw woning volledig bouwen volgens uw persoonlijke voorkeuren. Bij de aankoop van een bestaande woning bent u vaak beperkt in de mogelijkheden om te verbouwen en het huis geheel aan uw wensen te laten voldoen. Daarnaast kosten verbouwingen veel geld. Wanneer u begint te verbouwen komt u vaak in contact met onverwachte situaties. Deze kunnen zowel de verbouwingskost als de afwerkingstijd sterk laten stijgen. Bij een nieuwbouwwoning te koop komt u deze problemen niet tegen en heeft u bovendien minder onderhoudskosten. Alles is nieuw dus een kleinere kans op technische defecten.

Een nieuwbouwwoning te koop zelf bouwen of laten bouwen?

Heeft u een droom om ooit zelf een woning  te bouwen maar schrikt het u af om aan dit spannend avontuur te beginnen door de beperkte kennis en vaardigheden? Dan heeft Woningen Compere voor u de ideale oplossing. Wij nemen namelijk de volledige coördinatie van het bouwproject voor onze rekening zodanig dat u kan bouwen zonder zorgen. Het bouwen van een huis kan veel stress en kopzorgen met zich meebrengen. Ondanks dat het zelfstandig bouwen zijn voordelen heeft, zijn er toch een aantal punten om over na te denken. Zo mag u de timing niet onderschatten. Een doe-het-zelver werkt niet zo snel als de professionele aannemers, die Woningen Compere voor u in petto heeft voor nieuwbouwwoningen te koop. Als doe-het-zelver moet je geen werkuren van de arbeiders betalen maar gaat een groot deel van uw bouwbudget op aan de aankoop of huur van het nodige gereedschap. Bovendien is je eigen vrije tijd geld waard. U zal zelf veel trager werken en de kans op het maken van fouten ligt veel hoger, net zoals bij de verbouwing van een bestaande woning.

Door alles uit handen te geven aan een sleutel op de deur bedrijf, kan u profiteren van financiële voordelen en kan u rustig ontspannen in uw vrije tijd.

Nieuwbouwwoningen te koop

Nieuwbouwwoningen te koop, een interessante investering?

Nieuwbouwwoningen te koop is aanlokkelijk voor (potentiële) investeerders.

Opzoek naar een alternatief voor het spaarboekje, dewelke vandaag de dag nog maar amper iets opbrengt? Of bent u opzoek naar leuke manier om een centje bij te verdienen? Dan kan u misschien eens nadenken over het beleggen in een nieuwbouwwoning te koop. Nieuwbouwwoning leveren namelijk met het oog op de toekomst veel geld op. Doordat de rentevoet zodanig laag ligt, is investeren de boodschap. En wat is er nu beter dan te investeren in een nieuwbouwwoning te koop.

Investeerders en promotoren steken hun geld in de bouw van een nieuwe woning zodanig dat ze het geld kunnen terugverdienen met een zeker winst door de woning te verhuren of  te verkopen. Vaak zien deze mensen het groot en stopt het niet met de aankoop van één stukje bouwgrond. Zo worden er de appartementsblokken opgetrokken. De laatste tijd verwerkt Woningen Compere veel van de ideeën van deze investeerders. Het succes van Woningen Compere is voornamelijk te danken aan de goede prijs-kwaliteitverhouding. Aangezien wij scherpe sleutel op de deur prijzen aanbieden, kunnen de beleggers de woningen verkopen/ verhuren met een grote winst.

Voor kopers of verhuurders is het dan mogelijk om tegen zeer schappelijke prijzen een woning te vinden. Zeg nu zelf, wie is er niet geïnteresseerd in nieuwbouwwoningen te koop?

Waar moet u starten bij nieuwbouwwoningen te koop?

Vooraleer u een nieuwbouwwoning koopt of wenst te bouwen, moet u met een aantal zaken rekening houden. Het bouwproces bestaat namelijk uit een aantal valkuilen. Allereerst moet u opzoek naar een geschikt bouwgrond. Gelukkig bestaan er vandaag de dag verschillende technologische tools om de ideale locatie te vinden van uw toekomstige woning. Zo kan u bijvoorbeeld surfen naar www.geopunt.be om meer informatie te krijgen over uw bouwperceel en mogelijke factoren die uw wooncomfort kunnen verminderen. Deze website geeft onder andere aan of de grond gelegen is in een buurt met bijvoorbeeld veel geluidsoverlast en of u zich in een regio bevindt met potentieel overstromingsgevaar. Vooraleer uw nieuwbouwwoningen te koop project kan starten, moeten er een aantal bodemtesten worden uitgevoerd. Zodanig dat de architect de kwaliteit van de grond kan incalculeren.

Nieuwbouwwoningen te koop stellen op het stuk grond kan enkel als er bouwvergunning wordt aangevraagd en als deze goedgekeurd wordt door de gemeente. Uiteraard kan u deze stap in het bouwtraject enkel ondernemen als de plannen van de architect af zijn. De bouwplannen moeten namelijk voldoen aan de stedenbouwkundige voorschriften. Om ervoor te zorgen dat u deze vergunning zo snel mogelijk in handen heeft, geven wij u met plezier een tip. Zo moet u niet eindeloos wachten met de start van de eigenlijke bouw. Best kiest u een architect die afkomstig is van de buurt waar u de nieuwbouwwoningen te koop wilt stellen. Hij is als volgt gekend met de stedenbouwkundige voorschriften.

Zo krijgt u al snel een bouwvergunning en hoeft uw architect de plannen van de nieuwbouwwoning niet te hertekenen. Een keuze van een goede architect is dus zeker een must!

Nieuwbouwwoningen te koop

Nieuwbouwwoning te koop bij Woningen Compere.

Nieuwbouwwoningen te koop, wat moet dat kosten?

Voor het berekenen van de kostprijs worden er vaak prijzen per vierkante meter gehanteerd. Hierdoor kunnen de prijzen van de verschillende bouwfirma’s makkelijk vergeleken worden. De vierkantemeterprijzen worden grotendeels bepaalt door de materialen en het aantal werkuren. Tevens speelt het ereloon van één van de belangrijkste pionnen, de architect, ook mee. In deze prijzen is vaak de btw nog niet inbegrepen. Omdat alle bouwfirma’s hun richtprijzen anders op stellen, kan het zijn dat bijvoorbeeld de btw niet inbegrepen is.

De prijs per vierkante varieert in functie van een aantal factoren. Rekening houdend met onderstaande factoren kunnen de nieuwbouwwoningen te koop tegen een lage prijs worden aangeboden. Bent u een fan van veel luxe? En met luxe bedoelen we bijvoorbeeld een volledig uitgeruste living met de laatste technologische snufjes en de nieuwste materialen. Dan zal deze luxueuze living ervoor zorgen dat de totale kostprijs stijgt. Een simpele living, die bijvoorbeeld is afgewerkt met een simpele tegel zal de prijs naar beneden trekken. Nieuwbouwwoningen te koop verkopen bovendien ook beter indien er een ruimte aanwezig is voor de stalling van auto’s /fietsen. Dus de garage bepaalt mee aan de prijs per vierkante meter. Wanneer u kiest voor een sleutelklare woning hoeft u bovendien niet alle ruimtes door ons te laten afwerken. U kan bijvoorbeeld kiezen om enkel een winddichte ruwbouw door ons te laten plaatsen. Op deze manier kan u geleidelijk de verschillende ruimtes zelf afwerken. Enerzijds bespaart u geld uit en anderzijds maakt u van elke ruimte iets uniek.

Er zijn verscheidene sleutel op de deur firma’s voor nieuwbouwwoningen te koop. Waarom zou u dan kiezen voor Woningen Compere?

Woningen Compere is een familiaal sleutel op de deur bouwbedrijf. De door ons gebouwde nieuwbouwwoningen te koop zijn typerend door de traditionele bouwmethode. Belgen hebben een voorkeur voor de klassieke met baksteen gebouwde huizen. Door deze bouwstijl en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen, kent Woningen Compere een groot succes. U kan bij ons genieten van een goede begeleiding gedurende het hele traject. Bovendien ligt vooraf al de uit te voeren werken en de kostprijs hiervan vast in het lastenboekje.

Interesse in nieuwbouwwoningen te koop bij Woningen Compere? Of wenst u graag de gratis catalogus met onze 312 modelwoningen aan te vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 0800/96.960 of neem een kijkje op onze website www.woningencompere.be.

 

 

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus