Huis bouwen kostprijs

Een prijs voor het bouwen van een huis die alle energieprestaties omvat dankzij het ISO+ pack.

Woningen Compere mag dan wel een mooie kostprijs voor het bouwen van een huis van gemiddeld € 1070/m² incl. btw voorstellen, het vergeet niet om zijn woningen met een ISO+ pack uit te rusten om uitstekende energieprestaties te verzekeren. Dit ISO+ pack omvat 12 centimeter polyurethaan in de dekvloer, evenals 10 centimeter polyurethaan in de buitenmuren. Het dak wordt geïsoleerd met 24 centimeter minerale wol en de sectionale garagepoorten met 40 mm k 0.5. Op die manier levert de investering voor het bouwen van uw huis u in de toekomst een besparing op.

Huis bouwen prijs

U bent in uw leven al meerdere malen verhuisd. Meestal was dat voor uw opleiding of voor uw werk. Nu hebt u vast werk gevonden of wenst u een gezin te stichten zodat u toe bent aan een woning waar u nog heel lang kunt wonen en die u eventueel kunt overlaten aan uw kinderen. Daar u weet dat u geen passende woning in het woonaanbod zult vinden, wenst u hoogstwaarschijnlijk een nieuwbouw woning te bouwen. Iets waar we dan als bouwer het meest benieuwd naar zijn is toch de huis bouwen prijs van onze droomwoning.

Het bouwbedrijf Woningen Compere houdt rekening met al uw wensen voor de bouw van uw sleutel op de deur woning. En minstens even belangrijk, wij bouwen voor u uw droomhuis dat past binnen uw budget. Zo nemen wij de volledige realisatie van uw woning voor onze rekening en tegen een bouwperiode die korter is dan wanneer u uw woning zelf bouwt.
Wanneer u naar de site van Woningen Compere surft zal u merken dat de gemiddelde huis bouwen prijs een stuk lager ligt dan wanneer u zelf uw woning bouwt. Bij Woningen Compere hebt u heel wat mogelijkheden. Zo kan er voor u een moderne woning gebouwd worden, maar evenzeer een traditionele, een eigentijdse of een bungalow. Woningen Compere is thuis in alle bouwstijlen. Tevens hebt u de keuze één van onze modelwoningen aan te passen naargelang uw persoonlijkheid en levensstijl, of u kan samen met een architect een eigen plan bijbrengen.  Bij het concept sleutel op de deur bouwen wordt uw woning tot in de kleinste details verzorgd en leveren we uw woning geheel afgewerkt op. Een andere mogelijkheid is een winddichte ruwbouw. Bij deze methode richten wij ons enkel op de ruwbouw dat die goed is, waarna u zichzelf bezighoudt met de afwerking ervan. Al deze woningen worden bij Woningen Compere gebouwd volgens de traditionele bouwmethode. Om de kwaliteit van onze woningen te garanderen hebben wij zelfs onze 10-jarige garantie van onze sleutel op de deur woningen uitgebreid tot 20 jaar. Huizen bouwen met een voordelige huis bouwen prijs staat bij Woningen Compere voor bouwen in vertrouwen met een gerust hart. Het ervaren team van Woningen Compere staat graag tot uw dienst om uw droomproject van A tot Z voor u uit te werken. Breng ook een bezoek aan één van onze kijkwoningen en ontmoet er één van onze bouwadviseurs om uw bouwdroom vrijblijvend te bespreken. Via onze site kan u ons gratis catalogus met tal van modelwoningen aanvragen. Hierin vindt u heel wat informatie en inspiratie in terug. U kan Woningen Compere ook steeds telefonisch bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.