Bouwpromotor

Waaruit bestaat de taak van een bouwpromotor?

U zult geneigd zijn te antwoorden dat het een persoon is die gebouwen laat oprichten met als doel deze te verkopen of te verhuren. Zo simpel is het echter niet. Het is vooral een risicovol beroep.
De bouwpromotor moet voor elk project de nodige financieringen bij elkaar krijgen en er de consequenties van dragen.
Hij zoekt een terrein, ontwikkelt een project, doet de bouwaanvraag en start de commercialisatie.
Nadien richt hij de gebouwen op en levert ze af volgens de normen en voorschriften.
Om dit doel te bereiken doet een bouwpromotor beroep op verschillende mensen : architecten, notarissen, bankdirecteurs, verzekeringsmakelaars, verkoopsburelen, media etc.
Frequent search : Sleutel op de deur woningen Het bouwen van de woning Huis te koop Belgisch bouwbedrijf Huis bouwen Een huis kopen Prefab woningbouw Bouwonderneming Bouwbedrijf Sleutel op de deur prijzen Een nieuwbouwhuis bouwen Nieuwbouw huis Nieuwbouwwoningen te koop Een nieuwe woning bouwen Sleutel op de deur sleutel-op-de-deur Sleutel op de deur woning in België Huis te bouwen Huis bouwen kostprijs Nieuw constructie Bouwfirma Batibouw Passiefhuis Investeerder-ontwikkelaar Bouwfirma's Passiefhuizen Investeerders-ontwikkelaars Bouwplan Kostprijs huis bouwen Bouwpromotor De Bouw Sleutel op de deur huizen in Henegouwen kijkwoningen Prijs van de bouw Goedkoop huis kopen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Goedkoop huis kopen Huis bouwen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Bouwfirma sleutel op de deur Sleutel op de deur bouwfirma Woningen sleutel op de deur Huis bouwen prijzen Huis bouwen prijs Prefab woning Sleutel op de deur prijs Eigen huis bouwen Sleutel op de deur limburg Sleutel op de deur woning Modern huizen Huizen modern Nieuwbouw huis bouwen Prefab woning prijzen Goedkoop huis bouwenGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus