Woningen sleutel op de deur

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf die woningen sleutel op de deur bouwt binnen uw budget?

Woningen Compere realiseert uw sleutel op de deur woning aan een gemiddelde prijs van 1015€ per vierkante meter. Het budget kan variëren naar mate de omvang van uw project. Bij deze formule komt het op neer dat het bouwbedrijf de volledige realisatie van uw woning op zich neemt. Vanaf het voorontwerp met behulp van uw architect t.e.m. de overhandiging van de sleutels. Ontdek onze kijkwoningen via ons virtueel bezoek en doe alvast inspiratie op voor de bouw van uw toekomstige sleutel op de deur woning.

Woningen sleutel op de deur

Woningen Compere is een algemeen familiaal bouwbedrijf die gespecialiseerd is in het bouwen van sleutel op de deur woningen. Ons deskundig en ervaren team staat volledig tot u dienst om u te begeleiden en bij te staan vanaf het voorontwerp tot en met de overhandiging van de sleutels.

Woningen Compere bouwt uw unieke persoonlijke woning  die voldoet aan uw eisen, noden en leefgewoontes. Bent u op zoek naar een betrouwbaar algemeen bouwbedrijf die woningen sleutel op de deur bouwt? Woningen Compere staat u graag bij om u te adviseren en u te begeleiden tijdens deze belangrijke ervaring. U heeft de ruime keuze tussen 104 verschillende modelwongingen en verschillende stijlen van woningen sleutel op de deur. Naar gelang uw budget, kunt u kiezen voor kleine, middelgrote of grote woningen sleutel op de deur. Een belangrijke troef van een sleutel op de deur woning is dat de kostprijs van de woning vooraf bekend is zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.  Een groot voordeel van een dergelijke bouw is dat de totale kostprijs bekend is alvorens eraan te beginnen. Alles staat gedetailleerd in ons lastenboek. U kan dit lastenboek raadplegen via onze website via het menu “lastenboek”, “gedetailleerd lastenboek”.  U heeft dan ook een perfect beeld van uw afgewerkt huis. Ook zal het totaalproject beheerd worden door één enkel algemeen bouwbedrijf die uw enig aanspreekpunt zal zijn en uw project zal opvolgen vanaf het administratief dossier tot het overhandigen van de sleutels. Ons deskundig personeel staat ter uw beschikking gedurende het heel bouwproces voor advies en antwoord op al uw vragen. Als u kiest voor het bouwen van woningen sleutel op de deur, kiest u voor tijdbesparing en optimale service.

Wij stellen virtuele bezoeken van onze modelwoningen ter beschikking via onze site, zodat u de sfeer kan ondervinden van onze woningen sleutel op de deur. Laat u inspireren door de voorgestelde interieurinrichtingen in de filmpjes van ons virtueel bezoek. Een stijlvol interieur, modern en comfortabel dat zeker in de smaak zal vallen. Dit model WC117 wordt u voorgesteld voor een prijs vanaf 109.186 € (exclusief BTW en exclusief ereloon architect van min of meer 5%). De hoogte van de kroonlijst is 5,10m en de dakhelling 35 graden.

Graag wijzen wij u erop dat de afmetingen van de binnenruimtes altijd gewijzigd kunnen worden volgens uw wensen en behoeftes. Al onze modellen woningen sleutel op de deur zijn 100% aanpasbaar. Om u te helpen bij het optimaal inrichten van uw woning, wat zeker niet gemakkelijk is, kan u rekenen op de goede raad van uw architect. Daar onze plannen zonder enkel probleem gewijzigd kunnen worden, is het zeer gemakkelijk uw droomhuis te laten realiseren met behulp van uw architect. Het resultaat: een unieke door u bedachte woning die u de meeste voldoening zal geven. De exacte rol van uw architect moet u zelf bepalen bij het begin van uw project. Zijn missie kan beperkt worden tot het tekenen van de plannen, maar hij kan natuurlijk ook worden ingeschakeld voor de opvolging van de verschillende fases van uw bouw. Hij zal dan verslag geven aan het algemeen bouwbedrijf.  Woningen sleutel op de deur worden in elk geval stap voor stap perfect opgevolgd.

Het is belangrijk verschillende aspecten van de bouw te bespreken met uw architect. Er zijn een aantal nuttige vragen die gesteld moeten worden alvorens over te gaan tot het bouwen van uw droomhuis. Eerst en vooral moet u uw budget vaststellen. Een goed financieel plan moet opgesteld worden rekening houdend met het ereloon van uw architect, de notariskosten en diverse bijkomende kosten die verder worden gedetailleerd. het ereloon hangt af van architect tot architect. Voor elke opdracht moet het ereloon onderhandeld worden. Sommige architecten werken aan de hand van een percentage, andere op basis van uurloon of forfaitaire vergoeding.

De bouwplannen moeten op voorhand goed bedacht worden. Gaat uw gezinssituatie evolueren? Zo ja, zijn er kinderen op komst, of integendeel, gaan de grootste kinderen het huis uit? Hoeveel kamers zal u nodig hebben? Heeft u een garage, een carport of een wasplaats nodig? Gaat u voor grotere leefruimtes? Deze vragen moeten goed overwogen worden om over optimale ruimtes ter beschikking. Beperk verloren grote ruimtes zoals een grote ingang, grote opbergplaatsen of dressing. Deze zal invloed hebben over de kostprijs van uw toekomstige woning. Hoe groter de oppervlakte, hoe duurder het prijskaartje van uw woning zal zijn. Onze woningen sleutel op de deur bieden talrijke mogelijkheden, daarom is een goed dialoog met uw architect van groot belang. Het is heel belangrijk dat het klikt tussen u en uw architect. Hij is namelijk uw persoonlijke raadgever!

Laten we even stilstaan bij de prijzen van onze woningen sleutel op de deur. Wat niet inbegrepen is in onze prijzen, is namelijk de bouwgrond (deze moet u zelf vinden) en verschillende kosten omtrent de bouw. Eerst heeft u de BTW van 21% op een nieuwbouw. Dan moet u ook rekening houden met de architect kosten, die kunnen verschillen naargelang de architect, maar die in het geval van een algemeen bouwbedrijf van woningen sleutel op de deur, min of meer 5% van de totaalprijs bedragen. De veiligheidscoördinatie van de werf is verplicht en moet er ook bijgerekend worden.
Ook zijn verschillende onderzoeken nodig voor de stabiliteit en de energiezuinigheid van uw woning. Een grondsondering laten realiseren op de gewenste bouwgrond is van groot belang. De werkelijke aard van de grond wordt hiermee bepaald en rekening houdend hiermee kan de architect een stabiliteitsstudie aanvragen aan een ingenieur. Wat houdt een stabiliteitsstudie in? Het gaat om een onderzoek betreffende de nodige funderingen, dragers (vloerplanken, kolommen, balken, …) en alle elementen die de stabiliteit betreffen van woningen sleutel op de deur. Extra onderzoeken voor het plaatsen van paalfunderingen kunnen ook worden gevraagd. Dit alles zal afhangen van het grondsonderingsrapport. Wat is een EPB-studie? Dat is een onderzoek betreffende de energieprestaties van het gebouw. Om een bouwvergunning in te dienen is het wettelijk verplicht deze studie te laten uitvoeren. Dit gebeurt in drie fasen. De eerste fase voor de aanvraag van de bouwvergunning, de tweede fase is de initiale aangifte en de laatste fase is het definitief rapport na de aflevering van uw huis. Deze opdracht kan door uw architect worden uitgevoerd of door een gespecialiseerd bedrijf van uw keuze.

Een zeker bedrag moet ook voorzien worden voor de verschillende energieaansluitingen. Wees gerust, Woningen Compere biedt de beste prijzen/kwaliteit aan op de markt die alle concurrentie overtreft. Bij Woningen Compere kan u al een sleutel op de deur woning laten bouwen aan een gemiddelde prijs van 1015 € per vierkante meter. Kiest u voor één van onze kleine woningen sleutel op de deur kan Woningen Compere al een huis aanbieden vanaf 97505 euro exclusief ZBTW, architect kosten en bouwgrond niet inbegrepen. Bij deze modelwoning heeft u de keuze om in eerste instantie de gelijkvloers af te laten werken, en later de verdieping. De bewoonbare oppervlakte voor deze woning is 112,68 vierkante meter. De gelijkvloers bevat een keuken, een woonkamer, een wasplaats et een badkamer. U heeft ook de keuze tussen verschillende gemiddelde woningen die tot 4 kamers kunnen bevatten. En natuurlijk ook onze, niet te vergeten, prestigieuze woningen sleutel op de deur.

Woningen Compere bouwt energiezuinige en duurzame huizen maar geen passieve woningen. Wat is een passieve woning? Een passieve woning is een zeer energiezuinig huis. Er bestaan nogal een aantal vooroordelen over de prijzen van dit soort woningen. Het gaat niet altijd om vaste en hoge prijzen. De investering is groter, maar de energiekosten zijn erg verminderd. Op ecologisch vlak is deze woning een must. Met onze energiezuinige woningen sleutel op de deur maken wij ook een stap in de goede richting voor het milieu. Om dit te realiseren worden onze woningen uitgerust met een hoogrendementsketel.

Als u een vastgoedbelegger bent, maakt u met Woningen Compere ook de juiste keuze voor uw woningen sleutel op de deur, opbrengsteigendommen of appartementsgebouwen. U heeft de keuze tussen onze 104 modelwoningen waar u ook bovenstaande types gebouwen terug in vindt (woningen sleutel op de deur, opbrengstgebouwen, appartementsgebouwen …). Wat is een projectontwikkelaar? Welke rol speelt hij en wat is zijn job? Een projectontwikkelaar is gespecialiseerd in vastgoed. Met zijn kennis van zaken, ontwikkelt en financiert hij allerlei bouwprojecten. Hij beheerst perfect het vastgoed domein en ontwikkelt nieuw aanbod. Zijn doelstelling is gebouwen te laten bouwen voor de verkoop of verhuur naar gelang de mate van het project.  Een projectontwikkelaar is de tussenpersoon tussen het algemeen bouwbedrijf en de bouwheer. Hij is meestal op zoek naar de ideale plaatsen voor het ontwikkelen van zijn bouwprojecten. Een projectontwikkelaar moet toch beroep doen op een architect om het project te ontwikkelen en een bouwfirma of verschillende aannemers om het project te bouwen.

Dit beroep kan worden beschouwd als risicoberoep. Waarom? Omdat hij voor elk waar te maken project eigen kapitalen of financieringen moet voorzien. Hij koopt dan ook de bouwgrond aan, doet de aanvraag van de bouwvergunning, maakt de nodige reclame voor de verkoop of verhuur van zijn woningen. Hij bevordert de aanmaak van duurzame wijken door het naleven de milieunormen. Een projectontwikkelaar is geen beschermd beroep en moet dus niet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Bent u projectontwikkelaar of niet, u heeft sowieso een bouwgrond nodig voor uw woningen sleutel op de deur. De zoektocht naar een bouwgrond is de eerste grote stap voor elke bouwheer. Het is van groot belang een gepaste bouwgrond te vinden voor uw project. Kies dan ook de bouwgrond met uw hart, want in deze streek gaat u wonen en misschien uw kinderen grootbrengen. U moet er zich goed voelen. Stel de juiste vragen. Woont u liever in de stad of op het platteland? Verkiest u een woonwijk met veel buren of een rustig afgelegen plek. Wat heeft u zeker in uw buurt nodig? Een school, winkels, vervoermogelijkheden, …. Indien u het antwoord op al deze vragen kent wordt het gemakkelijker om de gepaste streek uit te zoeken en de bouwgronden die er eventueel te koop staan. Er zijn verschillende manieren om een bouwgrond te zoeken. Zo zijn er bekendmakingen via de pers, internet of vastgoedmakelaars. U kan ook een bezoek brengen aan het gemeentehuis waar de bouwgrond te koop is om daar alle nodige informatie over het terrein te bekomen. De prijzen verschillen van streek tot streek. Bij het bezoeken van bouwgronden moet u verschillende aspecten overwegen. Is het een vlak terrein, de stand van de zon ten opzichte van het terrein, het milieu. Als de bouwgrond in een woonwijk gelegen is zijn er meestal vooropgestelde voorwaarden aan het bouwen gehecht. Het huis dat u in gedachte heeft kan er misschien niet worden gebouwd. Vraag altijd eerst naar de verdelingsakte van de wijk alvorens over te gaan tot de aankoop van de bouwgrond. Er zijn ook enkele valstrikken die u moet vermijden. Zo zijn de kosten voor de verschillende aansluitingen (telefoon, gas, elektriciteit, water) vaak niet te onderschatten. Het is ook mogelijk een grondsondering te laten uitvoeren alvorens de grond te kopen. Zo vermijdt u meerkosten in geval van een onstabiele ondergrond. U bent nu klaar om u met hart en ziel in het nieuwe avontuur te storten van het bouwen van woningen sleutel op de deur
Nog wat goed advies voor het kiezen van een goed bouwbedrijf. Gaat het om een algemeen bouwbedrijf of verschillende vaklui naargelang de werken. Wees zeker van de juiste keuze. Dit is wat Woningen Compere u aanbiedt als u één van onze woningen sleutel op de deur verkiest te bouwen. Al onze conventies vallen onder de wet Breyne. U heeft de zekerheid van een vaste en gedetailleerde prijs. Sommige werken kan u zelf uitvoeren als u in de bouwsector werkt. De reglementering in verband met bouwen wordt strikt nageleefd en wij maken deel uit van de Confederatie Bouw. De 10-jaarlijkse garantie wordt naar 20 jaar gebracht. Het bouwen van woningen volgens plannen die 100 % gewijzigd kunnen worden. Een complete service voor het bouwen van woningen sleutel op de deur overal in België behalve binnen de ring van Brussel.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus