Woningen sleutel-op-deur

Wilt u bouwen, zonder al te veel zorgen? Woningen Compere beheert het gehele bouwproject van uw toekomstige sleutel op de deur woning dit vanaf het voorontwerp tem de definitieve oplevering. Tijdens het bouwproject wordt u bijgestaan door één enkele gesprekspartner, die al het administratieve gedeelte voor u overneemt. U hoeft zich enkel nog zorgen te maken over de inrichting van uw toekomstige woning.

Woningen Compere is gespecialiseerd in het bouwen van woningen sleutel-op-deur.

Wat zijn nu sleutel-op-de-deur woningen?

Bij een sleutel op de deur woning komt het erop neer dat er één specifieke firma uw huis realiseert, en dit vanaf de bouwplannen tot de overhandiging van de sleutels.

woningen sleutel op deur

Bij deze bouwformule betreedt u een instapklare woning. Wat zijn de voor-en nadelen van een sleutel op de deur woning? Net als alle andere bouwformules heeft de formule sleutel op de deur ook zijn voor-en nadelen. Aan u om de voor-en nadelen af te wegen. De sleutel op de deur bouwfirma neemt u de administratieve rompsloop uit de handen. De bouwtermijn vanaf de uitgraving tot de oplevering is redelijk kort. U betreedt een instapklare woning na ongeveer 6 à 7 maanden. U wordt begeleidt door ervaren adviseurs die steeds op de hoogte zijn van de materialen en gebruikte technieken. Elk bouwwerf wordt gecoördineerd door een werfleider. Deze is verantwoordelijk voor het goede verloop van de werken en voert eventueel controle uit over de aannemers. Hij zorgt er voor dat de bouwwerken in goede banen geleid worden. U heeft één contactpersoon bij wij u terecht kan voor uw vragen.

De totaal prijzen van onze woningen sleutel-op-deur worden opgenomen in een contract waarvan men niet kan van afwijken tenzij er extra werken uitgevoerd moeten worden. U kan uw inspiratie opdoen via een ruime keuze uit modelwoningen die de bouwbedrijven in aanbieding hebben. Alle bouwplannen van de woningen sleutel-op-deur kunnen aangepast worden met behulp van uw architect. U kan ook een bezoek brengen aan een kijkwoning om een beter zicht te krijgen over de gebruikte werkmethodes.

Sleutel op de deur bouwbedrijven zijn steeds op de hoogte van de laatste technieken op de bouwmarkt en kunnen u deze voorstellen. De nadelen van sleutel-op-deur woningen : Door de korte bouwtermijn zullen de facturen snel op elkaar volgen. In het algemeen zijn woningen sleutel-op-deur duurder dan indien u gaat bouwen met één of verschillende ondernemers. Wat zal mijn huis sleutel op de deur woning uiteindelijk kosten? Een vraag die vele belgen zich stellen. Door de jaren heen zijn huizen gemiddeld kleiner geworden. Dit wil niet zeggen dat u minder krijgt voor uw geld, integendeel ! Door slim te bouwen, een goede indeling te kiezen en gebruik te maken van zuinige producten, kan u een sleutel op de deur woning bouwen binnen een beperkt budget. Prijzen sleutel op de deur variëren van regio tot regio. Vooraleer u een sleutel op de deur woning wenst te bouwen is het aangeraden eerst een budget in acht te nemen. Woningen sleutel-op-deur bouwen kan bij Woningen Compere vanaf 1015 euro per vierkante meter inclusief BTW.

ontvang gratis onze catalogus

Houdt er rekening mee dat deze prijs exclusief de kosten van de bouwgrond is. Alvorens een bouwgrond te kiezen is het belangrijk dat u over de nodige informatie van deze bouwgrond beschikt. De kost van de bouwgrond kan een grote invloed hebben op het budget van uw woning. Neem voldoende informatie over de bouwvoorschriften, deze kunnen ervoor zorgen dat u beperkt bent in keuze mogelijkheden. Een woning bouwen is een droom van vele belgen maar kan snel op een nachtmerrie uitdraaien. Vooraleer u het avontuur begint zijn er enkele regels waarmee u best rekening kan houden om toekomstige problemen te vermijden. Hierbij enkele tips op een rijtje om de prijs van uw woning onder controle te houden

Tip 1 : Een goede voorbereiding van uw toekomstig bouwproject is de beste raad die wij u kunnen geven om uw budget onder controle te houden.

Een budget evalueren beperkt zich niet tot het optellen van de prijs van de bouwgrond en de prijs van de woning.

Het is van groot belang dat u zich goed informeert over alle meerkosten die gebonden zijn aan de bouw van een woning. De krediet gerelateerde kosten bedragen ongeveer 1 tot 1,5 percent van het bedrag van de lening. Daarnaast heeft u ook nog de kosten die gebonden zijn aan de aankoop van bouwgrond Neem alle nodige inlichtingen vooraleer u een bouwvergunning aanvraagt. Eénmaal de bouwvergunning werd goedgekeurd wordt het moeilijk om nog te besparen op het budget van uw woning.

Tip 2 : Bent u een handige persoon?

Dan kan u kosten besparen door sommige afwerkingen zelf uit te voeren.

Tip 3 : Bespreek elke belangrijke stap met een bouwexpert.

Hij kan de impact van bepaalde keuzes verklaren.

Stel dat u de perfecte bouwgrond gevonden heeft. Zijn er bepaalde beperkingen verbonden aan de stedenbouwkundige voorschriften? Is de bouwgrond van goede kwaliteit? Zijn er niveauverschillen of is het terrein vlak? Al deze elementen kunnen invloed hebben op de prijs van woningen sleutel-op-deur. Hoe kiest u de juiste bouwgrond? Houd rekening met de ligging van de bouwgrond. Zijn er winkels in de omgeving, is er toegang tot het openbaar vervoer, het wegennetwerk, schoolfaciliteiten enz… Bouwgrond die gelegen is dicht bij scholen en bij uw werk biedt een groter levenscomfort. Denk ook aan de oriëntatie. U kiest best geen bouwrond omringd door hoge bomen of gebouwen. In de winter is de zon namelijk ook een grote energiefactor. Deze natuurlijke warmte heet men passieve zonne-energie. Verzamel zo veel mogelijk informatie over de bouwgrond en vergelijk met andere bouwterreinen. Vraag de bouwvoorschriften van de bouwgrond aan in de gemeente waar het stuk grond gevestigd is. Indien uw voorkeur naar een verkaveling gaat, vraag het lastenboek op waarin de geplande ontwikkelingen hernomen staan.

Neem ook uw inlichtingen over de ondergrond om verschillende valstrikken te voorkomen. Bijvoorbeeld de nabijheid van een beek of rivier kan overstromingen veroorzaken De kwaliteit van de grond zal grote invloed hebben op de duurzaamheid van uw woning. Houd rekening met de beschikbare toegang tot de bouwgrond: de breedte, diepte en vorm van de bouwgrond zijn belangrijk voor de goede bereikbaarheid van de bouwmachines tijdens de bouwwerken.

Tip 4 : Denk aan besparingen op lange termijn.

Investeer bijvoorbeeld in een hoogrendementsketel of energiezuinige isolatie materialen waardoor u op lange termijn kosten gaat besparen op uw energiefactuur. Wat zijn de voordelen bij een energiezuinige woning ?

Hebt u er genoeg van om een fortuin uit te geven aan uw energiefactuur tijdens de koude wintermaanden? Verlaag uw energiefactuur dankzij dit bouwconcept. Meer en meer gezinnen opteren voor een energiezuinige woning. Meer dan een eenvoudige aanpassing, maar een grootschalig project om uw energiefactuur te beperken maand in maand uit. Bij een energiezuinige woning heeft u zowel in de zomer als in de winter een aangenaam binnenklimaat en een verbeterde luchtkwaliteit dankzij een optimale ventilatie van het gebouw. Denk ook aan de toekomst en aan onze planeet. Het beperken van energieverbruik is niet enkel een geste voor uw portemonnee maar ook een groot gebaar voor het milieu. Wat bepaald nog de prijs van uw sleutel op de deur woningen? De prijs van woningen sleutel-op-deur hangt af van uw verwachtingen.

ontvang gratis onze catalogus

De oppervlakte van de woning , de oppervlakte van de tuin en van welk duurzaam materiaal er gebruikt wordt. Indien u van luxe houdt zal de prijs per vierkante meter van uw woning stijgen. Wenst u een massief parket, een luxueuze badkamer of bent u tevreden met een basic afwerking? Indien u toch nog de prijs van de woning wenst te onderdrukken kan u bijvoorbeeld overwegen welke ruimtes u onafgewerkt wenst te laten.

U kan ook kosten besparen door te snoeien in dure technieken. Het prijsverschil tussen verschillende systemen kan snel oplopen op de totaalprijs van woningen sleutel-op-deur. De investering op nieuwe technieken zoals ventilatiesystemen vraagt een grotere investering maar zal op termijn zijn vruchten afwerpen. Ook het bouwtype en constructie methode Het bouwtype speelt ook een grote rol in de prijs van uw toekomstige sleutel op de deur woning. De prijs van een open bebouwing zal hoger oplopen dan de prijs van een halfopen of gesloten bebouwing. Wat is het verschil tussen deze 3 bouwconstructies Indien u wenst te bouwen heeft u de mogelijkheid tussen een open bebouwing, een halfopen bebouwing of een gesloten bebouwing. Elke bouwconstructie heeft zowel zijn voor als nadelen. Wat zijn de voor en nadelen van een open bebouwing? Het grootste nadeel van een open bebouwing is de prijs van de woning. Bouwgronden zijn de dag van vandaag heel duur waardoor de kost van een open bebouwing meer kosten met zich zal meebrengen. Bovendien moeten er aan de zijgevels van de woning ook ramen en/of deuren voorzien worden waardoor er ook meer geïsoleerd moet worden. Naast de nadelen biedt deze woning een tal voordelen.

U hebt geen last van de buren en u heeft ruimere keuzemogelijkheden voor het ontwerp van de woning. Integendeel bij een gesloten bebouwing bent u gebonden aan de ontwerpen en woningstijl van de aanpalende woningen. Bij een gesloten bebouwing speelt de prijs en de kosten in zijn voordeel. Een gesloten bebouwing vergt minder isolatie aangezien het gebouw aan de beide kanten gesloten is. Het nadeel is dat u dicht bij de buren woont wat geluidshinder kan veroorzaken. Dit is op te lossen via een geluidswerende isolatie. Wat is een halfopen bebouwing? Deze bouwconstructie combineert de voor en nadelen van een open en gesloten bebouwing. Op deze manier heeft u aan de ene kant van uw woning buren. De isolatiekosten zullen lager liggen als bij een open bebouwing maar duurder als een gesloten bebouwing. Aangezien bij een halfopen bebouwing de twee woningen tegelijkertijd gebouwd worden zullen de bouwkosten per woning dalen. Hoe vindt u de juiste bouwonderneming? De keuze over de juiste bouwfirma is heel belangrijk zeker indien u een woning sleutel-op-deur wenst te bouwen. Want dan wordt het volledige project gerealiseerd via één bouwpartner. Hoe kiest u tussen de talrijke bouwondernemingen die beschikbaar zijn op de bouwmarkt? Informeer u zoveel mogelijk via het internet, beurzen en referenties.

Een bouwbeurs is de ideale plaats om verschillende bouwondernemingen te vergelijken. Pols bij familie en vrienden over hun ervaringen. U kan immers ook een bezoek brengen aan kijkwoningen of kijkwerven, op deze manier ziet u zelf hoe het eraan toe gaat op het bouwwerf. Vraag een referentielijst aan het bouwbedrijf en praat met andere klanten. Woningen compere zoekt samen met u naar mogelijkheden binnen uw vooropgestelde budget. Via een gedetailleerde offerte per bouwpost heeft u een overzicht over de totaalprijs van uw toekomstige sleutel op de deur woning.

Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Eén van onze bouwdeskundige staat u bij tijdens het volledige bouwproces, zo bent u steeds op de hoogte. Wilt u een sleutel op de deur woning bouwen, en bent u op zoek naar inspiratie? Bekijk online onze 104 modellen met plan gerangschikt op prijs. Al onze basisplannen zijn aanpasbaar. Met behulp van uw architect kan u een modelwoning aanpassen naargelang uw noden en levensstijl. Voor meer info kan u steeds terecht op het gratis nummer 0800/111 64 .

ontvang gratis onze catalogus

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus