Huizen pastoriestijl

Bij het bouwen van een woning moet er dan ook al heel snel nagedacht worden over de bouwstijl waarin je je huis wenst te bouwen, of dit nu huizen pastoriestijl zijn, industrieel of modern.

“Wow, wat een mooie woning”. Dat heb je waarschijnlijk al wel eens vaker gezegd. Wanneer we een eerste oog werpen op een huis is dit vaak de buitenkant van de woning en dan ook het eerste waar je een oordeel over hebt. Het uiterlijk van een woning bepaald de sfeer of de stijl. Of het je nu aanstaat of niet, dat is heel persoonlijk. Daarom is het heel belangrijk te kiezen voor een bouwstijl die bij jouw past. Bij een huis bouwen moet er dan ook al heel snel nagedacht worden over de bouwstijl waarin je je huis wenst te bouwen, of dit nu huizen pastoriestijl zijn, industrieel of modern.

Eigenschappen van huizen pastoriestijl

Zo was een pastorijwoning vroeger de woning waar de pastoor van het dorp woonde. Zo vinden we deze woningen nog steeds terug in dorpskernen van kleine landelijke dorpjes, maar steeds vaker worden er ook nieuwbouw huizen pastoriestijl gebouwd.

Wanneer we naar onze lijst van 228 sleutel op de deur modelwoningen met plan gaan zien we daar dus allerlei voorbeelden traditionele woningen. Dit zijn trouwens allemaal modelwoningen die dienen als inspiratie woningen. U dient dus deze woning niet exact zo te bouwen. Aan elk van deze woningen kunnen persoonlijke wijzigingen worden aangebracht naar gelang de wensen, de grootte van de bouwgrond en rekening houdend met het budget. Wanneer we bijvoorbeeld modelwoning WC192 nemen komen we al enkele kenmerken van huizen pastoriestijl tegen. Zo zal je ook zien dat er reeds prijs gemaakt is op deze modelwoning volgens het MODEL A dat bestaat uit een totale oppervlakte van 147,68 m² en dat 916,77 euro per vierkante meter kost waardoor de totale prijs voor deze woning gebouwd volgens het onderstaand grondplan MODEL A komt op 135.389 € en dat voor MODEL B bestaande uit een totale oppervlakte van 187,10 m² voor een prijs van 802,03 euro per vierkante met kost zodat deze woning komt op 150.060 €.
Zo zal je ook zien dat je bij deze modelwoning reeds uit een kleurenpallet van 6 verschillende gevelstenen kan kiezen, maar in werkelijkheid kan je kiezen uit 62 verschillende kleuren. Zo heb je ook WC 117dat goedkoper is dan de vorige dit uiteraard omdat het aantal oppervlakte van deze woning ook kleiner is. Hier heb je ook al geen garage aan deze woning, wat achteraf altijd kan bijgebouwd worden, en zal je ook zien dat deze woning ook perfect mogelijk is voor een driegevelwoning. Bestel alvast je gratis catalogus via de site of via het gratis nummer 0800-11 164. Ons deskundig team helpt je graag verder.