Houten woningen

Waarom kiezen voor houten woningen?

Je droomhuis bouwen kan je perfect volledig zelf managen, maar je zal er enorm veel tijd in moeten investeren. Als je niet zoveel kennis hebt van bouwen, zal je je toch goed moeten informeren want indien er zich problemen voordoen zal je hier zelf voor moeten opdraaien. Probeer goed samen te werken met je architect en aannemer en vraag zeker raad aan vrienden en familie. Maar indien je niet helemaal overtuigd bent of je je eigen huis zelf wilt bouwen, denk dan ook eens aan houten woningen of sleutel op de deur woningen die voor u op maat gebouwd worden zonder dat je er zelf veel voor moet doen.

Huizen bouwen kan op verschillende manieren.

Wanneer je eens bij u in de straat kijkt zal je vast verschillende soorten woningen tegenkomen, houten woningen, stenen woningen, betonwoningen, …
Na de traditionele woningen komen we houten woningen vaak tegen. Houten woningen kunnen gebouwd worden volgens verschillende bouwmethodes, de twee belangrijkste zijn massieve houtbouw en houtskeletbouw. Bij massieve houtbouw worden de houten woningen opgetrokken uit volle balken die horizontaal op elkaar worden gestapeld of naast elkaar worden geplaatst, ofwel uit gelijmd gelamelleerd hout. De panelen in gelijmd gelamelleerd hout worden gebruikt voor de draagmuren en de vloeren. Voor de constructie voorziet men waar de leidingen en de kabels moeten ingewerkt worden.

houten woningen
Het grote voordeel van houten woningen is de bouwtermijn. Wanneer we opteren voor een traditionele sleutel op de deur woning is de bouwtermijn ook al een heel stuk korter dan wanneer we onze traditionele woning zelf bouwen. Bij een sleutel op de deur woning is de bouwtermijn ook reeds op voorhand gekend. Jij weet dus op voorhand perfect wanneer je sleutel op de deur woning opgeleverd wordt en wat je sleutel op de deur woning zal kosten. Dus zowel de bouwtermijn als de kostprijs van je sleutel op de deur woning wordt op voorhand vastgelegd in een contract waar nog zelden of nooit van wordt afgeweken.

Woningen Compere is zo’n sleutel op de deur bouwbedrijf die voor u uw traditionele sleutel op de deur woning kan bouwen tegen een op voorhand vastgelegde termijn en kostprijs. Onze firma staat in voor de volledige realisatie van je woning en dit vanaf het ontwerp tot en met het overhandigen van de sleutel. U ontvangt van ons een gedetailleerd lastenboek waarin u een volledig overzicht heeft van de werken die in het contract voorzien zijn. Daar wij volledig achter deze bouwmethode staan en om u de kwaliteit van onze woningen te garanderen verhogen wij onze de 10-jarige garantie tot 20 jaar.

Indien je interesse hebt, bestel alvast ons gratis catalogus en breng alvast een bezoek aan één van onze kijkwoningen zodat je al een perfect beeld kan krijgen van hoe jou traditionele woning er kan gaan uitzien. Je ontmoet er ook steeds één van onze bouwadviseurs met wie je uw bouwwensen vrijblijvend kan bespreken. Je kan ons ook steeds telefonisch contacteren op het gratis nummer 0800/11 164.

Zie ook: huis te koophouten woningen prijzen

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus