Gratis catalogus

kijkwoningen

"

Wat is een kijkwoning?

Misschien wilt u eens een kijkwoning gaan bezoeken, maar dan is het ook altijd handig om eerst te weten wat dit concept is. Dit is eigenlijk een modelwoning van een bepaald bouwbedrijf om te laten zien wat de klanten ongeveer van hun kunnen verwachten.

Dankzij een kijkwoning kan u zich een beter beeld vormen van onder andere het niveau van afwerking van het bouwfirma, maar het dient ook als een ontmoetingsplaat.
Zo is er elke zondag in alle kijkwoningen van Woningen Compere een bouwadviseur aanwezig zodat u uw vragen rechtstreeks aan een expert kan stellen.

Op onze website vindt u alle gegevens van onze kijkwoningen terug alsook de data van het volgende opendeurweekend. Voor meer informatie, kan u ons ook steeds bereiken op het gratis nummer: 0800/11 164.

kijkwoningen

Waarom een kijkwoning bezoeken?

Een kijkwoning is eigenlijk een bron van inspiratie en ideeën. Deze woningen zijn voorbeelden van de modellen en de expertise van het bedrijf in kwestie. Zo kan u al eens zien hoe uw toekomstige woning er uit zou kunnen zien. Zo krijgt u ook de kans om andere materialen te gebruiken en hier een beetje mee te experimenteren.

Dit soort modelwoning brengt heel wat voordelen met zich mee.

Een eerste voordeel is dat u de stijl van uw woning kan kiezen. U kan verschillende kijkwoningen gaan bezoeken om verscheidene stijlen te bewonderen. Als u iets ziet wat u bevalt, kan u dit idee gerust overnemen om later in uw eigen woning toe te passen. Zo komt u bijvoorbeeld te weten welke soort architectuur u het meeste bevalt. Is dat modern of eerder klassiek? Misschien bent u wel een liefhebber van de Italiaanse stijl? Wilt u een groot huis of eerder klein? Wel een voortuin of liever geen voortuin? U kan dit allemaal eens bekijken als u op bezoek bent in een kijkwoning en dan kan u zelf beslissen of het iets voor u is en u het bij uw woning wilt of niet. Dit zijn allemaal dingen waar u over zou kunnen twijfelen en die u dus beter bekijkt wanneer u op bezoek bent in zo een woning.

Een volgend voordeel kan zijn dat u van mening kunt veranderen tijdens u bezoeken aan de verschillende kijkwoningen. Vind u dat u absoluut een veranda aan u huis wilt? Misschien verandert die mening wel nadat u enkele van onze modelwoningen hebt bezocht. Wie weet wil u dan wel iets totaal anders aan u huis toevoegen zoals een carport of een vijver of … De mogelijkheid bestaat dat u van mening verandert dus is het misschien beter om dit te doen tijdens het bezoeken van kijkwoningen dan wanneer u uw eigen huis al aan het bouwen bent.

Nog een voordeel is dat u tijdens u bezoeken plots inspiratie zou kunnen krijgen en u precies weet wat u wilt in u eigen huis. Een extra kelder om enkele spullen die op overschot zijn op te bergen of een inrichting waar u zelf nooit op was gekomen om maar enkele voorbeelden te geven. U moet u wel niet te veel focussen op de inrichting van het huis, maar op de kwaliteiten van het huis zelf. Met de inrichting van een huis kan u op elk moment nog spelen, met het huis zelf niet. Het is dus beter om u vooral op het huis zelf te concentreren en de inrichting een beetu langs u te laten liggen.

Een ander voordeel kan zijn dat wanneer u in een kijkwoning bevindt u niet alleen maar kan rondlopen en kijken, maar u ook kunt voelen. Het is de beste manier om een beeld te vormen van de afwerking die het sleutel-op-de-deurbedrijf u aanbiedt. Als het u echt niet aanstaat, dan heeft u op zijn minst geprobeerd. Dan kan u altijd 1 van onze andere modelwoningen bezoeken om te zien of die u wel bevalt en de afwerking daar beter is.

Hoe kan ik een kijkwoning bezoeken?

Op onze website vindt u alle informatie in verband met onze kijkwoningen zoals de adresgegevens maar ook de openingsuren.
Bovendien organiseren we (bijna) maandelijks een opendeurweekend waar u steeds van harte welkom bent! Tijdens deze opendeurdagen kan u kennis maken met de woningen van Compere alsook met een bouwadviseur uit uw regio. Hij of zij beantwoorden met plezier al uw vragen.

U kan ons altijd contacteren op het gratis nummer 0800/11 164. Met plezier helpen wij u graag telefonisch verder.
Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk in contact wordt gebracht met een bouwadviseur uit uw regio die samen met u een lokale kijkwoning kan bezoeken. Ook sturen wij u een gratis catalogus met maar liefst 238 modelwoningen elk met een gedetailleerd plan en prijslijst. Achteraan in deze catalogus vindt u ons uitgebreid lastenboek waarin wordt uitgelegd wat wel of net niet is inbegrepen.
Hierdoor heeft u de kans om u voor te bereiden op uw afspraak met uw bouwadviseur in één van onze kijkwoningen.

Deze bouwadviseur zal u eerst even rondleiden en daarna krijgt u alle tijd om vragen te stellen etc. En als deze woning u echter bevalt, dan kunnen de plannen van uw toekomstige woning hierop worden gebaseerd.

Vraag naar onze gratis catalogus

Soorten kijkwoningen

U hebt kijkwoningen in alle stijlen en maten, dus er zal er ook wel eentje tussen zitten die u bevalt. Als u een liefhebber bent van een modern stijl, dan kan u die vinden. Houdt u meer van een klassieke woning, dan kan u deze ook ergens in u buurt vinden. Misschien heeft u wel een zwakte voor de Italiaanse stijl. Sommigen van deze woningen zijn zelfs speciaal ingericht voor bepaalde beroepen om een beter beeld te geven van hoe u huis gevuld zou kunnen zijn als u deze ambt beoefent. Er is zeker geen te kort aan deze woningen en er zal er dus ook wel één zijn die u bevalt en die u kunt gaan bezoeken om inspiratie uit te halen of misschien zelfs om over te kopen.

Naast een kijkwoning, bestaan er ook kijkappartementen. Deze woningvorm is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en wordt ook steeds populairder. Mensen kiezen er steeds vaker voor om in een appartement te wonen omdat dit heel wat voordelen met zich meebrengt. Ze hebben namelijk hetzelfde comfort als een woning, maar een appartement is compacter en onderhoudsvriendelijker.
Bijgevolg zijn ze ook populair bij alle leeftijden: van de drukke dertiger tot de genietende zestiger.

Nog een voordeel is dat appartementen zich vaak in een stadskern bevinden en dat ze vaak een eigen parkeerplaats hebben. Zo heeft u alle voorzieningen zoals: winkels, administratieve diensten, banken en scholen in uw buurt zonder dat u zich zorgen moet maken over een parkeerplaats. Tegenwoordig zijn deze zeldzaam geworden en betaalt u zich blauw in de blauwe stadszone.

Waar bevinden onze kijkwoningen zich?

Bij Woningen Compere hebben we een kijkwoning in bijna elke Belgische provincie. Enkel in Luxemburg, Waals-Brabant en West-Vlaanderen zal u geen kijkwoning van ons vinden. Dat wilt dus zeggen dat wij kijkwoningen hebben in Luik, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Henegouwen en Namen.

De kans dat er dus een van onze modelwoningen bij u in de buurt staat is redelijk groot. Om wat preciezer te zijn, de huizen bevinden zich in Hognoul, Éghezée, Hautrage, Soumagne, Tarcienne, Lummen, Gavere, Niel en Herne. .

Op onze website vindt u alle gegevens terug van onze kijkwoningen zoals het adres, de openingsdagen en zelfs een foto. U zal zien dat we voor elke bouwstijl wel een kijkwoning in de aanbieding hebben.
Maakt u liever niet de verplaatsing naar een kijkwoning? Dan heeft u ook de mogelijk om een woning te bezoeken vanuit uwe luie zetel via een virtueel bezoek. Op onze site kan u enkele woningen virtueel bezoeken. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de indeling en de grootte van de woning.

kijkwoningen

Wanneer kan u deze bezoeken?

U kan de meeste van onze kijkwoningen elke zondag tussen 14u en 18u bezoeken. Om te weten te komen welke woningen er open zijn, raadpleegt u beter onze website. Hierop vindt u ook al nodige informatie.
Ook organiseren we regelmatig een opendeurweekend.

Bent u niet vrij op zondag of tijdens onze één van onze opendeurweekenden? Neem na snel contact op met onze klantendienst op het gratis nummer 0800/11 164 of via mail op info@woningencompere.be of via onze website. Onze klantendienstmedewerkers zullen ervoor zorgen dat u in contact komt met één van onze bouwadviseurs en dat u een gratis catalogus ontvangt.