Gratis catalogus

Goedkoop huis kopen

"

Goedkoop huis kopen: hoe doe je dat?

Een goedkoop huis kopen kan lastig zijn. Niet alle huizen zijn even goedkoop en u moet op enkele zaken letten. U hebt een strategie nodig om zo’n woning te vinden. Het is een zware opdracht om een woning te zoeken, zeker als u geen idee hebt van wat u wilt. Misschien hebt u toch een droomwoning in gedachte? Dan bouwt u beter in plaats van een goedkoop huis bouwen.

Indien u een huis wenst te bouwen opteert u best voor een sleutel op de deur bouwfirma. Uw droomwoning wordt op die manier volledig gerealiseerd van administratie tot afwerking. Hierbij bent u veel voordeliger dan door gewoonweg een goedkoop huis te kopen. Indien u een huis wenst te kopen, dan zult u de huizenmarkt moeten bestuderen. Ook zal u steeds aandacht moeten k. Een strategie is dus van belang en het huis moet steeds aangeboden worden aan een redelijk kostprijs. Hebt u nog verder vragen in verband met uw woning? Of wenst u toch een goedkoop huis bouwen volgens het sleutel op de deur bouwprincipe? Neem dan gerust telefonisch contact op met Woningen Compere (sleutel op de deur bouwfirma) via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Wij staan steeds paraat om u verder te helpen.

Onze catalogus

Hoe kunt u een goedkoop huis kopen?

U wenst toch een goedkoop huis te koop? Dan is het raadzaam op voorhand reeds enkele criteria te bepalen voor uw woningen.

Goedkoop huis kopen

Eerst en vooral, ook al klinkt het super logisch, moet u weten naar welk type huis u op zoek bent. U moet bijvoorbeeld zeker weten of u graag een nieuw of iets ouder huis wenst. Of bijvoorbeeld: een vrijstaande woning of een appartement? Een goedkoop huis kopen begint dus door te weten wat u wilt. We geven toe dat het soms moeilijk is. Om efficiënt te kunnen zoeken naar een goedkope woning, zult u een antwoord moeten formuleren op die vragen. Indien u toch liever een goedkope sleutel op de deur woning wenst die volledig gebouwd zal worden volgens uw wensen en voorkeuren, dan kunt u gerust telefonisch contact opnemen met Woningen Compere op het gratis nummer 0800 11 164.

Naast het type woning, moet u ook weten waar u wenst te wonen voor de aanvang van de zoektocht naar een goedkoop huis kopen. Wenst u een school in de nabijheid, of misschien een prachtig park? U hebt misschien groen nodig? Misschien hebt u nood aan rust met weinig verkeer? Dit zijn allemaal parameters waarmee u rekening moet houden.

Verder moet u altijd vooruit denken. Hoe zal de woning in x aantal jaren eruit zien? Is de woning kwalitatief genoeg en bent u er zeker van dat het huis genoeg tijd kan blijven bestaan zonder dat de woning gerenoveerd zal moeten worden? U wilt waarschijnlijk nog jaren in uw nieuwe woning wonen: dat is zeer normaal. Maar u moet ook in functie van deze parameter zoeken! Ook kan het nooit kwaad doen om eens wat tips te vragen aan “professionals in the matter”. Het kan een doodgewone gesprek zijn bij een vastgoedexpert die bijvoorbeeld de regio goed kent en u zo verder kan helpen om een goedkoop huis kopen. Ze kunnen u zeer goed raad geven indien u dat nodig hebt bij het zoeken naar een goedkope woning.

De boodschap is ook wel om steeds realistisch te blijven. U wenst een goedkoop huis kopen? Dan moet u niet te kieskeurig zijn. U moet zich mentaal op voorbereiden dat niet alles volgens uw zin zal gaan. Niet alle imperfecties zorgen per se voor een slechte woning. Soms kunnen paar centjes het probleem oplossen zodat het geen probleem meer vormt. U moet dus nog steeds vooruit kijken en tegelijkertijd realistisch blijven bij goedkoop huis kopen in België. Bovendien moet u zich steeds niet laten beïnvloeden door anderen. Het kan heel wat stress bezorgen indien uw familie en vrienden geen goedkeuring geven indien u de woning hebt gekozen. U bent degene die erin zal moeten wonen en daarom moet de woning steeds voldoen aan uw wensen en voorkeuren. Komt uw woning helemaal niet overeen met uw droomwoning? Dat is altijd het gevaar bij het kopen van een goedkoop huis. Als u echt een droomwoning wenst in realiteit te brengen, dan zult u beter opteren voor de bouw van een sleutel op de deur woning.

Het is ook belangrijk dat u steeds onderhandelt en afbiedt. Er is een groot verschil tussen de vraagprijzen en de prijzen die u als klant effectief zal moeten betalen. Laat u nooit afschrikken door de hoge prijzen indien u de woning zeer mooi vindt: u kunt steeds onderhandelen. U moet steeds iets lager voor de woning vragen, dan kunt u onderhandelen om een goedkoop huis kopen. Op die manier komt de klant en de koper tot een consensus.

Om een goedkoop huis te kopen zal u geduld moet hebben, heel veel geduld zelfs. Het duurt soms een tijdje voordat er een goedkoop huist te koop wordt aangeboden en dan is het zeer belangrijk om kort op de bal te spelen. Er zijn namelijk veel mensen die willen een goedkoop huis kopen. Snel reageren is de boodschap. Vandaar dat men ook adviseert om reeds op voorhand enkele parameters vast te leggen en ook een idee te hebben van uw budget. Het is altijd raadzaam om goed met uw bank te discussiëren indien u een goedkoop huis wenst te kopen. De bank zal immers degene zijn die u geld zal verlenen zodat u de woning kan kopen. Wees dus zeker of de bank paraat staat om u financieel te helpen

Is dat droomhuis toch verkocht zonder dat u het geeft kunnen bezichtigen? Er zullen steeds nieuwe kansen komen en zorg ervoor dat u steeds gemotiveerd bent om te zoeken, zelfs na een nederlaag. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Goedkoop huis kopen, goedkoop huis bouwen of verbouwen?

Wat is nu de beste optie tussen een goedkoop huis kopen, bouwen of verbouwen? Het is vast geen gemakkelijke keuze indien u er weinig van weet. Hieronder vindt u genoeg informatie om er over na te denken. Wat het bouwen betreft, kunt u steeds opteren voor een sleutel op de deur woning. Deze vorm van woning geeft u tal van mogelijkheden indien u niet zoveel kennis hebt in het bouwen van een woning. Indien er nog vragen zijn of indien u toch beslist om een sleutel op de deur woning te laten bouwen, kunt u steeds Woningen Compere bereiken via het gratis nummer 0800 11 164.

Wat zijn nu de voordelen van een goedkoop huis kopen? Indien u een woning wenst te kopen, dan weet u duidelijk hoeveel geld er uitgegeven zal moeten worden aan de woning. Uw krijgt dus de exacte kostprijs en er wordt nooit van afgeweken. Het is altijd voordelig om op voorhand de kostprijs te weten zodat er minder stress van pas is. Indien u opteert om een sleutel op de deur woning te bouwen, dan weet u ook wat de kostprijs van de woning betreft. In principe zijn er geen onvoorziene kosten.

Goedkoop huis kopen

Bij goedkoop huis kopen, is er ook de mogelijkheid om veel sneller in te trekken. U hoeft niet te wachten totdat de woning gebouwd of gerenoveerd is. Ook is er altijd de mogelijkheid om de eerste jaren de woning te laten renoveren als u genoeg budget over hebt.

Wat de nadelen betreft van goedkoop huis kopen, is eerst en vooral de feit dat u uw droomwoning niet in realiteit kunt brengen. De woning werd zo gebouwd en u moet het accepteren. U kunt dus geen woning kopen op maat die volledig overeenkomt met uw wensen en voorkeuren. Ook zijn er soms verborgen gebreken die u op het eerste gezicht nooit zal kunnen zien bij goedkoop huis kopen. Ze kunnen nadien voor grote problemen zorgen. Ook hebt u vaak last van onderhouds- en herstellingswerken bij een gekochte woning.

Wat het bouwen en verbouwen betreft, kunt u het volgende verwachten. Bij het bouwen van een woning, bepaalt u zelf hoe uw woning eruit moet zien. De woning wordt volledig op maat gemaakt volgens uw wensen en voorkeuren. Er zijn bovendien jarenlang geen onderhouds- en herstellingskosten. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om een bouwgrond te vinden. Bouwgronden worden in België steeds schaarser en worden dus moeilijker te vinden, vooral indien u een goedkope bouwgrond wenst. Er kunnen ook onvoorziene kosten zijn. Maar als u met behulp van een sleutel op de deur bouwfirma bouwt, zijn die onverwachte kosten zeer miniem. Bij het verbouwen van een woning ouder dan 10 jaar, hebt u volgens de wet steeds een verlaagd btw-tarief van 6%. Maar het is niet zozeer leuk om langdurig te wonen in een bouwwerf. Goedkoop huis kopen kan dus soms iets voordeliger zijn.

Ontvang onze catalogus

Bij Woningen Compere zijn we steeds ervan overtuigd dat uw woning volgens de hoogste expertise gebouwd moet worden volgens uw wensen en voorkeuren. We respecteren onze klanten en we bouwen hun droomwoning volgens de regels van kunst. We gebruiken steeds hoogkwalitatieve materialen met betrouwbare bronnen. U krijgt ook voor de aanvang van de bouw van uw sleutel op de deur woning de uitvoeringstermijn op papier. U weet dus perfect wanneer de bouw van uw woning af zal zijn. Dit is enkel het geval bij een sleutel op de deur woning. Het verhuis kan dus perfect uitgevoerd worden. Ook weet u de kostprijs op voorhand. Op die manier is goedkoop huis kopen niet de enige optie met een gekende kostprijs op voorhand. Interesse om uw eerste sleutel op de deur woning te laten bouwen door Woningen Compere? Woningen Compere is steeds bereikbaar op het gratis nummer 0800 11 164.

Een goedkoop huis kopen, wil niet zeggen dat men bereid is in te leveren op de kwaliteit van een woning.

Een budgetvriendelijke woning willen bezitten is een ding, maar dat betekent niet dat men de kwaliteit van de ruwbouw en de afwerking over het hoofd moet zien. Inderdaad, Woningen Compère is een echte referentie op gebied van prijzen op de Belgische vastgoedmarkt, en voorziet elke woning van een duidelijke en precies lastenboek om alle comfort, esthetiek en energie efficiënte voor uw woning te verkrijgen. Een goedkoop huis kopen kan met Woningen Compere, terwijl u er zeker van mag zijn dat U het beste van wat er op de woningmarkt te vinden is, kiest.