Gratis catalogus

Sleutel op de deur limburg

"

Waarom een sleutel op de deur Limburg bouwen? Een eerste kennismaking met sleutel op de deurwoning én Limburg !

Sleutel op de deur Limburg

Een woning bouwen is geen gemakkelijk proces, het is een hele uitdaging om te bepalen welk type woning u mooi vindt en wat u wilt bouwen. Daarnaast moet u ook een keuze maken op vlak van locatie, waar gaat uw droomhuis staan? Misschien bouwt u gewoon in dezelfde stad of provincie als waar uw ouderlijk huis staat of misschien wilt u een hele nieuwe locatie? Het is dus effectief een hele uitdaging, maar wat denkt u van uw droomwoning in Limburg? Uw sleutel op de deur Limburg kan gebouwd worden door hét bedrijf van specialisten, Woningen Compere.

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

Wat is een sleutel op de deur Limburg ?

Woningen Compere is een gespecialiseerde bouwfirma dat instaat voor het volledige bouwproces van traditionele sleutel op de deurwoningen van A tot Z. Ze hebben voor u een team van experten met jarenlange ervaring in de aanbieding waardoor u met een gerust hart kan starten met de bouw van uw sleutel op de deur Limburg. Dit type woning heeft als voornaamste voordeel dat het een gemakkelijk te realiseren proces is en dus snel kan worden afgeleverd, het bouwproces van een sleutel op de deur Limburg duurt gemiddeld 10 à 12 maanden.

De Limburgse troeven waar u onmiddellijk voor zal vallen

Uw sleutel op de deur Limburg is een sleutel op de deurwoning gelegen in de gezelligste, meest charmante en mooiste provincie van België; Limburg. Een provincie vol geschiedenis, trekpleisters en een goedgezinde en vriendelijke bevolking, Limburgers worden niet voor niets de vriendelijkste en meest beleefde inwoners van België genoemd.

Limburg is gesitueerd in het Oosten van België en grenst aan ons noorderbuurland Nederland en binnen België grenst het aan Antwerpen, Luik en Vlaams-Brabant. Limburg is uitstekend gesitueerd voor natuurgenieters, shoppers, kortom; voor alle gezinnen. In de hoofdstad van Limburg, Hasselt, kan u genieten van een wandel- en fietsdomein uitgestrekt over Domein Kiewit, dat in verbinding staat met Bokrijk, in Genk. Het is maar liefst 800 hectare groot met verschillende natuurelementen en recreatiemogelijkheden, u kan er uitstekend genieten van de aanwezige fauna en flora.

Verder heeft Limburg in al zijn steden verscheidene soorten bossen en natuurparken in de aanbieding. Limburg is ook de uitgerekende streek om te gaan genieten van bloesems, zo staat Haspengouw bekend voor zijn reuze fruitstreek wat veel bezoekers lokt in de maanden maart, april, mei en juni.

Sint-Truiden en Borgloon zijn de uitgerekende streken om u naar te begeven indien u graag tussen de bloesems wandelt. Bovendien liggen er op deze wandel- en fietspaden verschillende trekpleisters, zoals: het Doorkijkkerkje van Borgloon, de Twijfelgrens, het Kasteel van Nieuwenhoven, het Begijnhof en nog zoveel meer! Het is ook mogelijk om in de buurt van deze trekpleisters te logeren, zelfs in de natuur op campingweides die aangeboden worden door natuurpunt Limburg of in de talrijke B&B ‘s. Ook voor de shoppers heeft Limburg verscheidene centra ter beschikking, zoals: Maasmechelen Village. Deze designer outlet is voorzien van exclusieve merkwinkels, met o.a. Armani, daarnaast zijn er ook restaurantmogelijkheden. Ook in Genk kan u genieten van een dagje shopping in Shopping 1, Shopping 2 of zelfs Shopping 3 met een grote variatie aan winkels. Hasselt breidde onlangs zijn centrum uit met Quartier Bleu, een prachtige shoppingavenue. Of u dus een natuurliefhebber bent, of eerder een stadsmens bent, er is geen betere plaats om uw sleutel op de deur woning te bouwen dan in Limburg.

Gezien de verschillende troeven van Limburg en de plaats waar de provincie gesitueerd is, is het relatief goedkoop om bouwgrond te kopen in Limburg. De gemiddelde prijs bedraagt 136,82€ per m2 voor bouwgrond, de duurste stukken vindt u in Diest voor gemiddeld 203,9€ per m2 en de goedkoopste in Noord-Limburg. Zoals u kan zien op de website van de Vlaamse overheid, betreft bouwgrond, is Limburg de goedkoopste streek om een huis te bouwen. Wanneer u een geschikte bouwgrond voor uw sleutel op de deur Limburg heeft gevonden kan u overgaan naar de volgende fase, een gratis catalogus aanvragen van Woningen Compere. Samen met deze catalogus ontvangt u alle contactgegevens van uw regionale bouwadviseur. U kan er dan voor kiezen om met hem contact op te nemen, hij staat u te woord en voorziet u van alle noodzakelijke informatie en het is ook mogelijk om via hem een prijsofferte te vragen. De bouwadviseur luistert naar al uw noden en wensen die u heeft voor uw sleutel op de deur Limburg, samen met hem of haar is het mogelijk om de door u gekozen modelwoning uit de catalogus aan te passen. Die aanpassingen kunnen gaan van gevelkleuren, kamergrootte of zelf een volledige herindeling van uw sleutel op de deur Limburg.

Het is ook steeds mogelijk om een bezoek te brengen aan een van de kijkwoningen die Woningen Compere graag elke zondag van 14u tot 18u openstelt, hier is uiteraard een bouwadviseur aanwezig. Er worden ook een keer per maand opendeurdagen georganiseerd waarbij de kijkwoningen het hele weekend geopend zijn. Hou vooral de website in het oog om hier meer informatie over in te winnen of u kan steeds contact opnemen met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Woningen Compere biedt u ook een sleutel op de deur Limburg-kijkwoning aan in Lummen waar u al kan kennismaken met de regionale bouwadviseur, u kan uiteraard elke kijkwoning in heel België vrijblijvend gaan bezoeken.

Een sleutel op de deur Limburg bouwen, welke stappen moet u doorlopen ?

Sleutel op de deur Limburg

Wanneer u een sleutel op de deur Limburg wil bouwen is het eerst en vooral noodzakelijk dat u bouwgrond heeft gekocht, dat is de fase van het hele bouwproces dat meestal het langste duurt. De ideale bouwgrond vinden is geen gemakkelijke klus, u kan misschien een professioneel agentschap contacteren om u hierbij te helpen of u kan ervoor kiezen om dit geheel zelfstandig te doen.

Wanneer u de regio heeft gekozen waar u gaat bouwen, zoals in Limburg, kan u eventueel de regionale krant, Het Belang van Limburg, raadplegen of u kan eens rondrijden in de buurt waar u graag wil wonen. Bouwgronden worden ook vaak via mond-tot-mond reclame verkocht, goed contact met de buurt kan dus belangrijk zijn.

Waar moet u rekening mee houden wanneer u bouwgrond koopt? U moet er ten eerste zeker van zijn dat u bouwgrond koopt. Het is geen garantie dat het stuk grond waarin u in geïnteresseerd bent ook effectief bouwgrond is. U kan hierover best meer informatie opvragen bij de gemeente of u kan ook steeds navraag doen bij het Kadaster. U moet zich er ook van bewust zijn dat u niet altijd de keuzevrijheid heeft om te bouwen wat u wilt, bouwgrond kan immers onderworpen zijn aan verschillende stedenbouwkundige voorschriften. Het is aangewezen om op voorhand na te gaan wat voor type sleutel op de deur Limburg u mag bouwen, hoe groot deze woning mag zijn en welk materiaal er gebruikt moet worden.

Het is ook belangrijk dat u de kwaliteit van de bouwgrond nagaat, meestal kan dat door middel van een bodemattest, maar het biedt geen 100% zekerheid. Wanneer u volledige zekerheid wenst over uw bouwgrond is het aangewezen om sonderingswerken te laten uitvoeren. Daaruit kan eventueel blijken dat uw grond niet draagkrachtig genoeg is en er dus nog graafwerken en ophopingswerken moeten gebeuren. Die werken zorgen er uiteraard voor dat uw bouwgrond steeds duurder wordt en dus is het belangrijk dat u genoeg budget uittrekt voor grond waarop uw sleutel op de deur Limburg komt te staan.

Indien u zekerheid heeft over de bodemkwaliteit, de stedenbouwkundige voorschriften en uw budget, is het belangrijk om eens stil te staan bij de ligging en oriëntatie van uw bouwgrond. Voor uzelf en uw gezin is het misschien wenselijk dat uw sleutel op de deur Limburg niet al te ver van uw werk, de school van uw kinderen of andere openbare instellingen gevestigd is. Op het eerste zicht lijkt het misschien geen moeite om een uurtje naar uw werk te rijden, maar is dat na 10 jaar ook nog zo? U blijft hoogstwaarschijnlijk voor de rest van uw leven in uw sleutel op de deur Limburg wonen, dan mag alle comfort ook aanwezig zijn. Ook de oriëntatie van uw bouwgrond is uitermate belangrijk om een optimale inval van daglicht te garanderen in uw sleutel op de deur Limburg. Een zuidelijke oriëntatie klinkt perfect, niet enkel voor lichtinval maar ook voor de installatie van hernieuwbare technieken, zoals: zonnepanelen of een zonneboiler.

U heeft de ideale bouwgrond gevonden en gekocht? Dan kan de rest van het bouwproces van start gaan. U neemt contact op met Woningen Compere nadat u interesse heeft gekregen in een van de talrijke modelwoningen uit de catalogus, waarna u een bouwadviseur krijgt toegewezen. Er wordt voor u een administratief dossier opgestart, waardoor u volledig vrij bent van al het papierwerk dat er komt kijken bij het bouwen van een sleutel op de deur Limburg. Ook dient u niet zelf op zoek te gaan naar aannemers maar zal Woningen Compere instaan voor de gehele bouw van uw droomwoning, hierdoor is het mogelijk dat het bouwproces veel sneller verloopt dan wanneer u zelf uw woning probeert te bouwen.

Zonder stress en zorgen bouwen aan uw toekomst? Dat kan zeker bij Woningen Compere. Neem vrijblijvend contact op om het verdere bouwproces te bespreken via het gratis telefoonnummer 0800 11 164, daarnaast is het ook steeds mogelijk om te mailen naar info@woningencompere.be.

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

Wat zijn de voordelen van een sleutel op de deur Limburg ?

Een sleutel op de deur Limburg bouwen heeft zovele voordelen, wij zetten deze graag voor u op een rijtje. Als u uw droomwoning bouwt bij Woningen Compere, heeft u het voordeel om één aansprekingspunt te hebben. Dat kan voor jonge koppels de doorslag geven om toch niet zelf een huis te bouwen, daar komt namelijk heel veel stress bij kijken en kan logischerwijs ook wegen op de gezinssfeer.

Daarnaast is een sleutel op de deur Limburg bouwen bij Woningen Compere goedkoper en meer tijdbesparend dan zelf uw huis bouwen. Het is namelijk zo dat u op voorhand een bepaald budget gaat bepalen, op basis daarvan kan u samen met uw bouwadviseur een woning naar uw wensen creëren. De prijs van die sleutel op de deur Limburg wordt dan contractueel vastgelegd waarna u niet meer voor dure verrassingen kan komen te staan, iets wat onvermijdelijk is wanneer u zelf gaat bouwen. Bouwen met Woningen Compere kan ook goedkoper beschouwd worden omwille van het materiaal dat er gebruikt wordt, het is voor particulieren kostelijker om zelf materialen aan te kopen of te huren dan voor een gespecialiseerde bouwfirma.

Een ander voordeel van uw sleutel op de deur Limburg bouwen met Woningen Compere is dat wanneer u de sleutels overhandigd krijgt, u beschikt over een volledig afgewerkte badkamer. U heeft hier de vrijheid om zelf te kiezen hoe deze badkamer is ingericht en welke stijl deze heeft, zoals: modern, traditioneel, klassiek of misschien eerder landelijk. Het is mogelijk om in uw sleutel op de deur Limburg te kiezen voor een badkamer én een douchekamer, uiteraard kan u ook gewoon kiezen voor een traditionele badkamer met een 2-in-1 principe; bad en douche.
Sleutel op de deur Limburg staat voor een compleet afgewerkte woning door een enkele bouwfirma, Woningen Compere, het is dan ook vanzelfsprekend dat deze woning ook voorzien is van ramen, verwarming, elektriciteit, water en uiteraard een dak.

Voor meer informatie over uw sleutel op de deur Limburg kan u steeds de website www.woningencompere.be raadplegen, hier vindt u alle informatie over de werking van Woningen Compere, de adressen van de kijkwoningen en al een blik in de modelwoningen. Deze kan u ook in papierenversie verkrijgen door de gratis catalogus te bestellen. Verder is het ook mogelijk om al uw vragen via mail (info@woningencompere.be) te sturen of te telefoneren naar het gratis nummer 0800 11 164.