Gratis catalogus

sleutel op de deur Limburg

"

Het is belangrijk om de juiste keuze te maken voor de bouw van jouw sleutel op de deur Limburg.

Je bouwt immers maar éénmaal en dan is het toch belangrijk om een woning te bouwen naar uw eigen wensen en noden en die de tand des tijds doorstaat. Woningen Compere is zo’n sleutel op deur familie bouwbedrijf dat duurzame woningen sleutel op de deur Belgie : Limburg bouwt met een hart en die op lange termijn overgedragen kunnen worden aan uw kinderen. Jullie dienen enkel te zorgen voor het Limburgs landschap en wij integreren er uw woning in tot een mooi geheel.

Hoe vind je de juiste bouwpartner voor jou woning sleutel op de deur in Limburg?

U hebt de ideale bouwgrond gevonden in Limburg. Vervolgens dien je op zoek te gaan naar een bouwbedrijf die jouw droomwoning sleutel op de deur Limburg bouwt volgens jouw wensen en noden.
Om uw sleutel op de deur Limburg te bouwen dien je op zoek te gaan naar een bouwbedrijf dat het volledige bouwproces voor zijn rekening neemt. Via de site kom je heel wat sleutel op de deur bouwbedrijven tegen die woningen bouwt sleutel op de deur Limburg. Je kan vervolgens ook al aan vrienden en familie vragen of zij reeds enige ervaring hebben met één van de bouwbedrijven. Ook kan je verschillende bouwbeurzen bezoeken waar de meeste bouwbedrijven wel aanwezig zijn.

Maar hoe kies je nu de ideale bouwgrond voor jouw sleutel op de deur Limburg woning? De ligging van de bouwgrond is bepalend voor de uiteindelijke kostprijs van de bouwgrond. Andere factoren die nog bepalend zijn voor de prijs zijn de oppervlakte, de oriëntatie, de staat van het terrein, … Zo kunnen de prijzen ook sterk verschillen per gewest, provincie, gemeente en zelfs buurt. Stedelijke gebieden, en bouwgronden in de kern van een dorp zijn duurder per vierkante meter dan landelijke percelen.
De zoektocht naar een goedkope bouwgrond die aan al je eisen voldoet voor jouw sleutel op de deur Limburg woning op te bouwen, is vaak complex en langdurig. Want uiteraard wil je niet zomaar elke bouwgrond of een bouwgrond buiten Limburg. Al is het soms goedkoper bouwen in een andere Provincie, de kans is klein dat je die drastische stap ook echt zet. Daarom raden we je aan te rade te gaan bij verschillende immo-kantoren in Limburg of zelf bij de Gemeente waar je je bouwgrond wilt kopen. Ook vind je heel wat bouwgronden te koop staan in de weekendeditie van de krant “Het Belang van Limburg” of in de streekkrant.
Heb je uw ideale bouwgrond voor jouw sleutel op de deur Limburg woning te bouwen gevonden, en wil je wat meer informatie over ons sleutel op de deur bouwbedrijf, neem dan telefonisch contact met ons op via ons gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers zal u in verbinding brengen met een bouwadviseur bij u in de buurt die dan vrijblijvend bij u langs komt. Aarzel vooral niet om online gratis onze catalogus met berekende modewoningen aan te vragen. Bij Woningen Compere kan u al een sleutel op de deur Limburg woning bouwen vanaf 100.000 euro.

Waarom ervoor kiezen om uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg te bouwen?

Er bestaan tal van verschillende soorten en types woningen, het kan dan best een moeilijke keuze worden welke woning voor u en uw gezin geschikt is. Niet enkel de bouwstijl van uw woning kan een moeilijke keuze zijn, maar u moet ook goed nadenken over de locatie waar u uw woning gaat bouwen. Bij Woningen Compere vergemakkelijken wij graag uw keuzes en raden we u een sleutel-op-de-deurwoning Limburg aan. Woningen Compere is een familiebedrijf dat al enkele jaren gespecialiseerd is in de bouw van een sleutel op de deur woningen, wij geloven steevast in de bouw van traditionele woningen.

Vraag uw gratis catalogus aan

Wat houdt het concept sleutel-op-de-deurwoning Limburg in?

Een sleutel op de deur woning is een huis dat gebouwd werd volgens een traditionele bouwstijl, dat wil zeggen dat de woning volledig handmatig gemetseld wordt. De woning wordt niet zoals prefab woningbouw in delen afgeleverd op de werf die dan enkel nog in elkaar gestoken moeten worden. Een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in sleutel op de deur woning en over heel België bouwt, is Woningen Compere. Woningen Compere staat bij de bouw van een sleutel-op-de-deurwoning Limburg in voor het volledige bouwproces, met andere woorden voorzien ze alles vanaf de eerste baksteen van uw woning tot en met de laatste afwerkingen die er moeten gebeuren. Een sleutel op de deur woning is een makkelijk te bouwen woning aangezien het bouwproces gemiddeld gezien slechts 10 maanden duurt. Er zijn uiteraard nog vele andere voordelen van dit type woningbouw die later aan de orde komen.

Uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg bouwen is een uitstekende keuze!

Waarom ervoor kiezen om in Limburg te gaan wonen zal u zich afvragen, wel: daarom. Limburg is een provincie met zoveel verschillende troeven en voordelen om daar te gaan woning. U gaat zien waarom uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg bouwen een goede keuze is.

Als u zich de kaart van België inbeeldt, dan ziet u dat Limburg helemaal in de rechteruithoek is gesitueerd. De provincie grenst aan de medeprovincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Luik en in het buitenland grenst het aan Nederland. Limburg heeft bovendien ook een goede aansluiting richting enkele grootsteden binnen België en Nederland, voordelig voor sommige werkplekken. De hoofdstad van Limburg is Hasselt.

Ten eerste staat Limburg bekend omwille van zijn gastvrijheid en vriendelijkheid. Limburg is een prachtige provincie met prachtige streken, niet verrassend komen er dus ook veel mensen terecht in Limburg. Limburgers weten dus al jaar en dag hoe ze gasten moeten ontvangen en wat gastvrijheid dus is, ook u zal zich heel welkom voelen in Limburg. Gaat u wonen in Limburg, dan heeft u zonder enige twijfel waarschijnlijk hele vriendelijke en toffe buren.

Een tweede kenmerk van Limburg en waar de provincie vooral zijn populariteit aan te danken heeft is omdat het zo een groene streek is. Limburg bruist van het fruit-, groenten- en boerenleven, op die manier zal u overal waar u kijkt wel een weide, plantage of park tegenkomen. Deze streek is een uitgerekende plaats voor natuurliefhebbers om er hun intrek te nemen, enkele voorbeelden zijn het Domein Kiewit van Hasselt tot Bokrijk, de boomgaarden in Haspengouw met de talrijke bloesems in de lente. In Limburg heeft u eindeloze fiets en wandel mogelijkheden op de speciaal daarvoor aangelegde routes; u kan er fietsen of wandelen door de bomen of zelfs ook fietsen of wandelen door het water. Allemaal pareltjes die u zeker een keertje moet gaan bezoeken, ook wanneer u er niet voor kiest om uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg te bouwen.

Limburg is niet alleen een uitslover in natuurgebieden en gastvriendelijkheid, er is ook een uitgebreid aanbod aan lokale specialiteiten. Zo wordt een vlaai als iets typisch Limburgs gezien, net zoals de Hasseltse jenever, het Cristal bier van Alken en knapkoek uit Maasland. Kom zeker eens proeven van de Limburgse lokale delicatessen, u kan bovendien in Limburg ook uitstekend dineren in de talrijke restaurantjes en Bistro’s die we voor u in de aanbieding hebben.

Uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg bouwen betekent ook bouwen tussen verschillende authentieke en pittoreske plaatsen. We vinden het in Limburg belangrijk om de geschiedenis en authenticiteit in ere te houden en een mooie plaats te geven in onze provincie. Enkele voorbeelden hiervan zijn: C-mine in Genk, het Kasteel van Duras, de kastelen van Vliermaatroot en nog zoveel meer.

Onze provincie is niet alleen voor natuurliefhebbers en Bourgondiërs een paradijs op aarde, maar ook voor shoppers. Hasselt, de hoofdstad van Limburg, beschikt over twee grote winkelstraten met daaraan zijstraten vol modieuze winkel. De modestad komt dus niet voor niets uit de lucht gevallen. Ook in Genk heeft u verschillende shopmogelijkheden in shopping 1, 2 of 3 en niet te vergeten het belangrijkste shopdomein: Maasmechelen Village.

Zelfs voor Limburgers blijft Limburg boeiend, dat komt ook mede dankzij het culturele erfgoed dat bij ons aanwezig is. Als u de kans heeft moet u zeker eens door Tongeren rijden, in deze stad zijn nog talrijke restanten van de Romeinse omwalling aanwezig. Tongeren is niet voor niets de oudste stad van België! Ook het domein van Alden Biesen is een zekere troef waar ook heel vaak leuke gezinsactiviteiten worden georganiseerd, net zoals in Bokrijk.

Zoals u ziet heeft uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg bouwen alleen maar voordelen, u kan bovendien genieten van de troeven van de prachtige provincie. In Limburg valt wel elke dag iets te beleven!

sleutel op de deur Limburg

Welke stappen moeten er allemaal doorlopen worden wanneer er een sleutel-op-de-deurwoning Limburg gebouwd wordt?

U kiest ervoor om een traditionele sleutel-op-de-deurwoning Limburg te bouwen, dan kan u het beste kiezen voor een gespecialiseerd bouwbedrijf zoals Woningen Compere. Bij Woningen Compere is de allereerste stap in het bouwproces een stuk bouwgrond kopen, aangezien dat niet inbegrepen zit in de prijs van uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg. Een stuk bouwgrond kan u gemakkelijk vinden door eens door de regio te rijden waar u graag zou gaan wonen of door de regionale krant te raadplegen. Wonen in Limburg is ondanks de troeven die er zijn relatief goedkoop, zo vindt u al een stuk bouwgrond voor gemiddeld 100 euro per vierkante meter. De overige Vlaamse provincies zijn veel duurder om bouwgrond te kopen, zo zal u in Antwerpen niet snel een stuk bouwgrond onder de 170 euro per vierkante meter vinden. Brussel Hoofdstedelijk Gewest kent de duurste bouwgrondprijzen, maar belangrijk om te weten is dat Woningen Compere geen traditionele huizen bouwt binnen de ring van Brussel.

Heeft u de ideale bouwgrond die kwalitatief is met perfecte oriëntatie en ligging gevonden in Limburg? Dan kan u beginnen aan de bouw van uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg! Vanaf dat moment kan u contact opnemen met Woningen Compere, het bouwproces wordt opgestart en vanaf dan wordt u helemaal begeleid doorheen het proces. Het eerste wat er moet gebeuren is de aanvraag van de studies die op de bouwgrond moeten gebeuren; grondonderzoek, sondering, stabiliteitstudie, EPB-verslaggeving en tal van andere verslagen en keuringen die moeten gebeuren. Nadat uw administratief dossier compleet is zal het nog gemiddeld 8 weken duren vooraleer de bouw van uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg zal starten. Door onze administratieve medewerkers kan u met een gerust hart door het bouwproces van uw woning zweven en dat allemaal omdat u veel minder kopzorgen zal hebben. U heeft meer vrije tijd om ruim op voorhand de verhuis te plannen, tijd met uw gezin door te brengen en nog zoveel meer.

Op het ogenblik dat het bouwproces wordt opgestart krijgt u ook een contactpersoon toegewezen, de bouwadviseur. Deze persoon is er om op al uw vragen een antwoord te geven en zorgt er zelfs al voor dat u zich goed voelt bij Woningen Compere nog lang voordat u effectief beslist om bij ons samen te werken. De bouwadviseur is verantwoordelijk voor de prijzen van sleutel op de deur woningen in Limburg, hij is evenals uw aanspreekpunt om de plannen van de modelwoningen en uw woning te bespreken. Hij zal u vertellen dat u volledig vrij bent om de plannen zelf een invulling te geven of zelfs om een compleet nieuw ontwerp in te dienen. Dat ontwerp dient echter wel goedgekeurd te worden door de architect en de bouwadviseur, ze moeten immers ruim op voorhand bepalen of het ontwerp wel een haalbaar en uitvoerbaar project is voor Woningen Compere. Geven zij groen licht? Dan bouwen wij zonder problemen uw zelf getekende woning. Op die manier kan u zelfs een sleutel-op-de-deurwoning Limburg bouwen die volledig ontstaan is dankzij uw eigen creatieve inspiratie.

Wanneer uw woning na 10 maanden volledig voorzien is van ruwbouw en afwerking en we dus eigenlijk echt kunnen spreken van een sleutel-op-de-deurwoning Limburg, dan evolueert het bouwproces verder tot de fase van oplevering. De oplevering van uw woning gebeurt in twee stappen, vlak na de bouw van uw woning is er sprake van de voorlopige oplevering. Tijdens de voorlopige oplevering wordt er samen met de aannemer, architect en bouwheer de woning doorgewandeld. Op dat moment wordt er gecontroleerd of de bouwwerken goed zijn uitgevoerd en of alles conform het lastenboek is uitgevoerd. Indien niet alles conform werd gedaan dan wordt er in een proces-verbaal alle tekortkomingen genoteerd, deze dienen afgewerkt en gecorrigeerd te worden tegen de definitieve oplevering. De definitieve oplevering vindt één jaar na de bouw van uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg plaats. Al de werken die nog moesten afgewerkt worden moeten tegen de aanvang van deze oplevering gebeurd zijn, indien niet heeft dat verscheidene gevolgen.

Vraag uw gratis catalogus aan

Een sleutel-op-de-deurwoning Limburg bouwen met Woningen Compere.

Een sleutel op de deur woning bouwen met het bouwbedrijf Woningen Compere heeft als voornaamste voordeel dat u volledig vrij bent om te kiezen waar u de woning bouwt. Woningen Compere is een bedrijf dat over heel België woningen bouwt, met uitzondering van binnen de ring van Brussel.

Een sleutel-op-de-deurwoning Limburg bouwen met Woningen Compere is goedkoper dan wanneer u zelf uw huis zou willen bouwen. Ten eerste is de bouwgrond in Limburg goedkoper en ten tweede is bouwen met Woningen Compere helemaal niet zo duur omdat wij werken met vaste werknemers en leveranciers. Op die manier kunnen wij voordeliger materialen aankopen, iets wat veel duurder is wanneer u als particulier materiaal moet aankopen of huren. Door met Woningen Compere te bouwen zal u deze korting ook merken in de totaalprijs van uw woning.

U kan via de website van Woningen Compere, www.woningencompere.be, een gratis catalogus aanvragen. In die catalogus staan tal van modelwoningen die gebouwd kunnen worden door ons, u vindt hier ook een heel gedetailleerd bouwplan bij en het is bovendien ook inclusief prijzen. U moet wel weten dat u volledig vrij ben om zelf te bepalen hoe uw sleutel-op-de-deurwoning Limburg eruit gaat zien. De modelwoningen dienen slechts als model en als bron van inspiratie voor gezinnen die misschien nog niet goed weten naar wat ze op zoek zijn. Samen met de catalogus worden u ook de contactgegevens van een regionale bouwadviseur bezorgd, op die manier kan u meteen contact opnemen met een specialist inzake bouwplannen en prijzen. Deze man of vrouw staat ook in voor uw persoonlijke prijsofferte, die u geheel vrijblijvend en gratis ontvangt.

Bent u nog steeds niet helemaal overtuigd van een sleutel op de deur woning, gebouwd door Woningen Compere? Kom dan zeker eens langs in een van onze kijkwoningen. U kan elke zondag van 14u tot 18u terecht in de kijkwoningen die we over heel België te uwer beschikking hebben gesteld, een keer per maand vindt er ook een opendeurweekend plaats. Let wel op; bij sommige kijkwoningen dient u op voorhand een afspraak te maken. Nadat u de kwaliteit en materiaalkeuze van Woningen Compere met eigen ogen heeft kunnen zien, bent u vast en zeker overtuigd.

Indien u nog vragen heeft kan u steeds terecht bij ons via het gratis nummer 0800 11 164 of via mail info@woningencompere.be.