Gratis catalogus

Sleutel op de deur Vlaams Brabant

"

Een sleutel op de deur Vlaams Brabant bouwen bij Woningen Compere is een uitstekende keuze! Wij bieden u niet alleen een kant-en-klare woning op uw maat aa n, maar ons administratief personeel zorgt bovendien voor een correcte opvolging van uw bouwproject. Dat wil zeggen dat u zich niet langer zorgen moet maken over de aan- en afloop van al het papierwerk over uw sleutel op de deur Vlaams Brabant. Wij helpen u graag stap voor stap door alle processen en houden u graag op de hoogte van de evolutie van uw bouwproject. Op die manier kan u zelf optimaal genieten van het proces en uitkijken naar het eindresultaat. Wil u alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan vooral een kijkje op onze website, daar bieden wij u een gratis catalogus aan met meer dan 300 modeltypes. U kan uiteraard zelf nog aanpassingen doorvoeren aan uw ideale woning. Contacteer ons ook gerust via ons gratis telefoonnummer 0800 11 164 en dan helpen onze medewerkers u graag verder met uw sleutel op de deur Vlaams Brabant.

Waarom moet u kiezen voor een sleutel op de deur Vlaams Brabant?

Een huis bouwen is een unieke ervaring op zich, bovendien is het ook waarschijnlijk dat het uw forever home wordt. Bouwen met Woningen Compere kan echter overal, behalve in de binnenring van Brussel. Het is dus belangrijk om een goede locatie uit te kiezen, misschien is dat wel in Vlaams-Brabant? Deze provincie is samen met Waals-Brabant ontstaan uit Brabant en zijn beiden de jongste provincies van België. Vlaams-Brabant is redelijk centraal gelegen in België en dus vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien omringt het de hoofdstad van België, namelijk Brussel. De hoofdstad van deze Vlaams Brabantse provincie is Leuven, één van de oudste historische steden met een rijkdom aan cultuur en onderwijs. Hier uw sleutel op de deur Vlaams Brabant bouwen, wil dus zeggen dat u woont in een stad of provincie die tal van troeven heeft.

  • Het traditionele bouwproces van een sleutel op de deur België

Leuven is niet alleen een uitstekende stad voor jonge gezinnen, het bruist ook van het studentenleven dankzij de KU Leuven. Het is dus mogelijk dat de binnenstad van Leuven wat drukker overkomt omdat deze eerder klein en gezellig is. Echter net buiten de ring vindt u tal van rustige plekjes, zonder te moeten inboeten aan de gezelligheid of voordelen van de binnenstad aangezien alles vlot bereikbaar is met de fiets. Leuven beschikt ook over een groot arsenaal aan bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld het stadhuis, het begijnhof, de Abdij van Park en nog zoveel meer. Daarnaast zijn er ook enkele musea die u in Leuven kan bezoeken en er zijn uiteraard ook honderden, nee zelfs duizenden kerken in deze historische katholieke stad. Vlaams-Brabant heeft uiteraard niet alleen Leuven als troef, er zijn nog andere steden die u ook zeker kunnen bekoren. Denk maar aan Diest, Aarschot, Tienen, Glabbeek, Landen, Vilvoorde enzovoort. Vlaams-Brabant telt 65 verschillende steden of gemeenten waar u zich zeker thuis zal voelen. Elk zijn ze uniek. Kiezen voor uw sleutel op de deur Vlaams Brabant brengt dus verschillende voordelen met zich mee, deze gaan niet enkel over de locatie maar uiteraard ook over het bouwen zelf.

Sleutel op de deur Vlaams Brabant

Uw sleutel op de deur Vlaams Brabant bouwen met Woningen Compere heeft zovele voordelen.

Het is een droom van velen om ooit zelf een woning te kunnen bouwen. Echter kan dat als een zware investering overkomen. En helaas schrikt dit talloze gezinnen af. Gelukkig zijn er bouwinitiatieven zoals die van Woningen Compere. Bij ons is het mogelijk om uw sleutel op de deur Vlaams Brabant te bouwen aan scherpe prijzen, bovendien kan u helemaal zelf bepalen hoe duur u uw woning maakt. Eén ding is zeker, door de bouw van uw sleutel op de deur Vlaams Brabant uit te besteden aan een externe firma, kan u stressvrij bouwen.

Bouwen bij Woningen Compere wil zeggen bouwen naar uw wensen en noden. De klant staat centraal gedurende elke fase van het bouwproces. Wij bieden u in onze gratis catalogus enkele modelwoningen aan die makkelijk te hertekenen zijn naar uw wensen. Zo kan u uw sleutel op de deur Vlaams Brabant volledig zelf samenstellen terwijl u inspiratie opdoet bij onze 312  modelwoningen. U kan ervoor kiezen om samen te werken met onze architecten. Deze deden al jaar en dag ervaring op bij sleutel op de deur woningen, onze specialisatie sinds 2013. Het is echter ook mogelijk dat u zelf een architect aanstelt die dan nauw bij ons zal samenwerken om uw sleutel op de deur Vlaams Brabant te realiseren.

Vervolgens ontvangt u ons zeer gedetailleerd lastenboek, hierin staan alle fases van het bouwproces van uw sleutel op de deur Vlaams Brabant beschreven, inclusief het materiaalgebruik. Op die manier komt u later niet voor verrassingen te staan. Nadat u een van onze commerciële verantwoordelijken heeft kunnen zien, ontvangt u een meetstaat bij uw thuis. Hierin staan gedetailleerde en gepersonaliseerde eenheidsprijzen die een definitieve prijs garanderen, het is dus niet mogelijk dat er in een latere fase nog een extra kost wordt aangerekend. Bovendien is het bijna uniek in België dat wij het gepersonaliseerd kostenplaatje van uw sleutel op de deur Vlaams Brabant gedurende één jaar onveranderd laten. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u alle tijd heeft die u nodig heeft om na te denken, zo kunnen wij voorkomen dat u een overhaaste beslissing neemt, u bouwt namelijk uw sleutel op de deur Vlaams Brabant voor het leven!

Een sleutel op de deur Vlaams Brabant bouwen kan dankzij Woningen Compere ook energiezuinig en duurzaam gebeuren.

Tot slot is een sleutel op de deur Vlaams Brabant bouwen met Woningen Compere ook een energiezuinige en duurzame manier van bouwen. Wij voorzien uiteraard alle minimumnormen maar doen daar graag nog een schepje bovenop. De PACK ISO+ waar Woningen Compere van gebruikmaakt, bevat 10 tot 12 cm polyurethaan in de chape en in de buitenmuren, een dubbele superisolerende beglazing, 24 cm mineraal wol in het dak en een sectionale poort die geïsoleerd is met 40 mm polyurethaan. Daarnaast hebben we ook nog een groen energie-pack die bestaat uit een installatie van zonnepanelen en andere apparaten die groene energie kunnen opwekken. Bovendien kan u ook kiezen voor een regenwaterput van 5.000 tot 20.000 liter met een toezichtkamer en hydrofoorgroep. Daarnaast dragen we de veiligheidsnormen ook hoog in ons vaandel, vandaar worden er verschillende testen uitgevoerd, zoals de luchtdichtheidstest, in uw sleutel op de deur Vlaams Brabant.

Woningen Compere bouwt al jaren woningen sleutel op de deur Vlaams Brabant volgens een traditionele bouwstijl. Een troef daarvan is dat deze woningen gebouwd kunnen worden aan een lager budget én het energieverbruik makkelijker te reduceren is. Wij hebben er bij Woningen Compere vertrouwen in dat wij de beste materialen en vakmannen gebruiken voor uw sleutel op de deur Vlaams Brabant, daarom verlengen wij onze 10-jarige garantie tot 20 jaar.

Om onze verschillende bouwstijlen en mogelijkheden te leren kennen, heeft u de mogelijkheid om onze kijkwoningen of kijkwerven te komen bezoeken. In zo een kijkwoning kan u het prachtige eindresultaat bewonderen. Iedere zondag kan u op afspraak terecht in onze kijkwoningen, ook organiseren wij éénmaal per maand een opendeurdag. Aarzel dus zeker niet om eens een kijkje te komen nemen. Onze kijkwerven zijn een nieuw concept, hier komt u niet terecht in het eindresultaat maar wel in het bouwproces dat nog volop aan de gang is. U heeft hier de mogelijkheid om met uw eigen ogen waar te nemen met welk kwalitatief materiaal uw sleutel op de deur Vlaams Brabant gebouwd zal worden. Voor meer informatie hierover kan u steeds terecht op onze website www.woningencompere.be of via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Sleutel op de deur Vlaams Brabant

Persoonlijk informatie en advies op uw maat voor uw sleutel op de deur Vlaams Brabant, daar staan onze bouwadviseurs graag voor in.

Zoals eerder al vermeld heeft u de mogelijkheid om via onze website www.woningencompere.be onze gratis catalogus aan te vragen. Hierin staan meer dan 300 modeltypes waarvan u er ook enkele in het echt kan bezoeken. Onze kijkwoningen bevinden zich over heel België zodat er bijna zeker altijd eentje in uw buurt ligt. Het is ook mogelijk om een virtueel kijkje te nemen in een van de modelwoningen, u kan uw eigen gevelkleur kiezen en de plattegronden raadplegen. Heeft u uit al onze modelwoningen reeds een keuze kunnen maken welke het dichtst aanleunt bij uw verwachtingen van een sleutel op de deur Vlaams Brabant? Dan kan u ons steeds contacteren op 0800 11 164 voor de toekenning van uw persoonlijke bouwadviseur. Voor uw sleutel op de deur Vlaams Brabant zal een van onze medewerkers u in contact brengen met een bouwadviseur uit Vlaams-Brabant. De troef van onze bouwadviseurs is dat er een persoonlijke relatie ontstaat met de klant. Deze persoon komt namelijk bij uw thuis langs om samen met u uw ideale woning sleutel op de deur Vlaams Brabant te bespreken. Maak snel een afspraak met de bouwadviseur van Vlaams-Brabant, zodat we snel uw sleutel op de deur Vlaams Brabant werkelijkheid kunnen maken.