Gratis catalogus

Batibouw 2022

"

Batibouw 2022: wat is dat?

Batibouw 2022 is een bouwbeurs die jaarlijks doorgaat in Brussel. De hoofdstad van België leent zich uitstekend naar het samenbrengen van fabrikanten, invoerders en vertegenwoordigers van merken.

Verschillende bedrijven kunnen zich kandidaat stellen om hun bedrijf voor te stellen op de grootste bouwbeurs van België. Het grote publiek heeft dan de mogelijkheid hen te leren kennen.

Het evenement vindt jaarlijks plaats in de Brusselse Heizelpaleizen. De bouwbeurs vindt meestal plaats vanaf eind februari tot en met begin maart. En dat al meer dan 60 jaar.

Batibouw 2022 heeft twee doelstellingen.

Batibouw 2022 is niet zomaar een grote bouwbeurs. Ze is er om verschillende doelgroepen tevreden te stellen. Zowel fabrikanten als consumenten kunnen er terecht.

Langs de ene kant is batibouw 2022 er om verschillende Belgische bedrijven met elkaar in contact te brengen. Maar ook om hen in contact te brengen met internationale fabrikanten, invoerders en vertegenwoordigers.

Daarnaast richt de beurs zich ook op het grote publiek. Potentiële consumenten kunnen er terecht met al hun bouwplannen, verbouwplannen en decoratieplannen.

Tijdens de eerste twee dagen van batibouw 2022 richt de bouwbeurs zich voornamelijk op enkele professionelen. De dagen erna gaat de aandacht naar het grote publiek.

Batibouw 2022 neemt zo maar 12 hallen in beslag!

Batibouw 2022 is uitgegroeid tot een werkelijk internationaal succes. De bouwbeurs neemt maar liefst de 12 hallen van de Brusselse Heizelpaleizen in beslag.

Geen enkel ander salon kan in één keer zoveel oppervlakte vullen zoals batibouw 2022 en het autosalon. Daaruit alleen al blijkt het enorm succes van de bouwbeurs.

In elke hal vindt u een tentoonstelling van verschillende bedrijven en verschillende bouwfases. Batibouw 2022 zet in op elke fase zodat het bouwproces geen enkel geheim meer voor u heeft.

Het bouwproces van a tot z kan u uitpluizen op batibouw 2022. Ook Woningen Compere is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden in verband met uw bouwplannen.

Woningen Compere is één van de meer dan 1000 exposanten die jaarlijks afzakken naar batibouw 2022. De exposanten kunnen zowel fabrikanten zijn als producten. Beiden komen ze hun materialen en producten voorstellen.

Aangezien batibouw 2022 steeds uit meer en meer exposanten bestaat, vertegenwoordigen ze ook een groot aantal merken. Meer dan 2500 verschillende merken zijn jaarlijks aanwezig op de grootste bouwbeurs van België.

Al de exposanten en merken die aanwezig zijn op batibouw 2022 kan u op de website terugvinden. Zo kan u nagaan of uw favoriete bouwbedrijf, Woningen Compere, ook van de partij zal zijn.

Batibouw 2022

Waar komt batibouw 2022 vandaan?

Batibouw 2022 werd de eerste keer georganiseerd in 1960. Sindsdien is de beurs uitgegroeid tot een van de grootste Belgische beurzen allertijden. Maar van waar komt de beurs en hoe heeft ze vorm gekregen?

Batibouw 2022 vond de allereerste keer plaats onder de naam ‘het Salon van de Bouw’. De naam sprak voor zich, verschillende bouwbedrijven zakten af naar de beurs om zichzelf tentoon te stellen.

De eerste edities van batibouw vonden plaats in het Rogiercentrum, ook gelegen in het centrum van Brussel. Batibouw werd opgericht door Georges De Vestel.

Georges De Vestel haalde zijn inspiratie in de Franse hoofdstad Parijs. Tijdens een reis naar Parijs bracht hij een bezoek aan batimat. Een Franse bouwbeurs waar hij een Belgische variant van wou organiseren.

Na enkele edities veranderde de naam en het logo van batibouw 2022. Vanaf 1967 zag het logo eruit zoals we er allemaal mee bekend zijn, de schildpad in verschillende kleuren.

De naam werd vanaf dan ‘internationaal salon voor bouw en renovatie’. De bouwbeurs werd steeds groter waardoor ook de locatie veranderde. Vanaf dan vond de Belgische bouwbeurs plaats op de Heizel in Brussel.

Uiteindelijk veranderde het internationaal salon voor bouw en renovatie een laatste keer van naam. Vanaf 1973 spreken we van batibouw 2022, de overal gekende naam.

De bedenker van batibouw 2022 haalde zijn inspiratie in ons Franstalig buurland.

De grondlegger van de Belgische bouwbeurs is Georges De Vestel. Hij leerde zelf de wereld van bouwbeurzen kennen door een uitstap aan de Franse hoofdstad, Parijs. Daar spendeerde hij zijn dag op batimat.

Batimat is een Franse bouwbeurs waar ook enkele bedrijven hun materialen en diensten tentoonstellen. Georges De Vestel kwam op het idee om een soortgelijke editie te organiseren in België.

Aanvankelijk had batibouw 2022 weinig succes in 1960, slechts 60 exposanten kwamen zich tentoonstellen. Het duurde echter niet lang tot de bouwbeurs uitgroeide tot een internationaal succes.

Elk jaar nam het aantal exposanten toe. Batibouw 2022 groeide uit tot meer dan 1000 exposanten die eens per jaar voor enkele dagen afgezanten sturen naar de beurs.

De Vestel stopt na 40 jaar batibouw en draagt zijn taak over aan zijn dochter. Uiteindelijk koos ze voor een andere richting en werd batibouw 2022 eigendom van Fisa. Aan het hoofd daarvan staat Jan Jughmans.

Batibouw 2022 zet een reeks van kortingen aan de gang.

Wanneer er beurzen zoals batibouw 2022 plaatsvinden, komen er ook immense kortingen. De Belgische bouwmarkt schakelt een versnelling hoger en probeert potentiële consumenten te overtuigen met hun saloncondities.

De saloncondities zijn meestal zeer uitzonderlijke kortingen die bedrijven geven tijdens beurzen. Ook Woningen Compere doet mee aan die hoge kortingen.

Een woning bouwen bij ons gebeurt steeds op een zeer budgetvriendelijke manier. Tijdens de saloncondities van batibouw 2022 kan u nog meer goede deals maken.

Een voorbeeld zijn onze saloncondities van batibouw 2020. Tijdens de beurs van 2020 boden we onze klanten gratis gevelstenen aan. Ook de dakpannen waren gratis tijdens batibouw 2020.

De condities die we voor batibouw 2022 uitdenken zijn nog niet bekend. Voor meer informatie hierover kan u wel steeds contact opnemen met onze medewerkers via ons gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Batibouw 2022

Batibouw 2022 houdt elk jaar een stand vrij voor Woningen Compere.

Woningen Compere is elk jaar aanwezig op batibouw. Wij maken dus ook deel uit van de meer dan 1000 exposanten die jaarlijks hun bedrijf vertegenwoordigen.

Batibouw 2022 is de uitgelezen kans om Woningen Compere nog meer op de Belgische bouwmarkt te zetten dan ze al stond. Hoewel er ook internationale merken aanwezig zijn, is Woningen Compere geen internationaal bedrijf.

Woningen Compere bouwt woningen in heel België. De binnenstad Brussel vormt daar een uitzondering op. Wij bouwen ook uitsluitend woningen volgens het traditionele bouwprincipe.

Verder zijn onze woningen ook uitsluitend sleutel op de deur woningen. Dat wil zeggen dat Woningen Compere zich volledig over uw bouwproces ontfermt, inclusief de afwerking ervan.

Voor de afwerking van uw woning kan u uiteraard ook wat inspiratie opdoen op batibouw 2022. Woningen Compere zal haar stand ook voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de bouw van uw sleutel op de deur woning.

Woningen Compere wordt als een koploper op de Belgische bouwmarkt beschouwt. Dat zijn we doordat we budgetvriendelijke sleutel op de deur woningen bouwen. Op batibouw 2022 erkennen ze onze kwaliteiten daarin ook.

Op batibouw 2022 zal u verschillende sleutel op de deur bouwbedrijven terugvinden. Het is een uitstekende gelegenheid om verschillende bedrijven te vergelijken. U kan bovendien goede afwegingen maken tussen de verschillende deals die ze aanbieden.

Woningen Compere doet ook jaarlijks zotte saloncondities. Hiervoor moet u nog geduld hebben tot eind februari. Maar u kan eigenlijk altijd genieten van uitzonderlijk goede prijzen bij ons.

Hoe werkt Woningen Compere?

Woningen Compere is dus een bouwbedrijf dat het bouwproces volledig uit handen van gezinnen neemt. Daarbij nemen we de administratieve rompslomp en bouwwerken van u over.

Bijgevolg bieden wij onze klanten een zeer relaxte periode. Er is geen nood tot haasten, u kan genieten van een stressvrij bouwproces en dat gedurende 7 tot 10 maanden.

In een eerste fase waar u de beslissing maakt een huis te gaan bouwen, neemt u best al eens contact op met Woningen Compere. Onze medewerkers voorzien u graag van alle algemene informatie die u nodig heeft.

Daarnaast kan u ook altijd een kijkje nemen in onze catalogus. Onze catalogus is gratis aan te vragen via onze website. Daar staan meer dan 300 modelwoningen in die u wat inspiratie kunnen geven.

Al die informatie kan u uiteraard ook krijgen op batibouw 2022. Bij de catalogus ontvangt u ook de contactgegevens van een bouwadviseur uit uw beurt.

Met de bouwadviseur kan u altijd contact opnemen om al uw vragen te beantwoorden. Hij is het beste op de hoogte van wat allemaal realiseerbaar is betreft uw eigen sleutel op de deur woning.

Eén adres: Woningen Compere voor uw batibouw 2022 condities.

Woningen Compere is uw uitgelegen kans om een budgetvriendelijke woning te bouwen. Daarvoor staan wij immers bekend! Wij willen iedereen de kans bieden een eigen woning te bouwen. Elke Belg heeft ten slotte een baksteen in de maag.

Voor meer informatie over onze sleutel op de deur woningen kan u steeds onze medewerkers contacteren. Dat kan via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

U kan al uw vragen ook bundelen en via mail doorsturen. Ons emailadres is makkelijk terug te vinden op onze website.