Gratis catalogus

Sleutel op de deur catalogus

"

Een sleutel op de deur catalogus: de beste manier om een bouwfirma te kiezen?

Het bouwen of kopen van een huis is een belangrijke stap in het leven. Deze unieke ervaring moet daarom zo zorgeloos mogelijk gebeuren, zodat u er een goede herinnering aan overhoudt. Hierbij is de keuze van de aannemers iets waar u goed over na moet denken. Wanneer u zelf een huis bouwt, moet u voor verschillende aannemers zorgen, die allemaal betrouwbaar moeten zijn en kwaliteitsvol werk moeten kunnen verrichten. Een bouwfirma zoals Woningen Compere onttrekt u de last van de verschillende aannemers te zoeken, en zorgt ervoor dat de aannemers die uw huis gaan bouwen de meest betrouwbare zijn.

Om een bouwfirma te vinden die bij u past, is de gemakkelijkste optie de sleutel op de deur catalogus te bekijken van de verschillende bouwfirma’s. De catalogus van een bouwfirma geeft u een goed beeld van de stijl die de bouwfirma hanteert, en u kan ook onmiddellijk zien of de prijscategorie binnen uw budget past.

Woningen Compere bouwt al jarenlang huizen, en heeft daarom genoeg ervaring in de bouwsector om de beste aannemers te kennen. U hoeft dankzij ons geen weken of zelfs maanden te verliezen door de lange zocht naar aannemers. Dankzij onze sleutel op de deur catalogus kan u onze modelhuizen bekijken, samen met de inbegrepen plannen en prijzen. We beschikken ook over kijkwoningen verspreid over heel België, waar onze bouwadviseurs u met veel plezier verwachten om u een rondleiding te geven. Deze kijkwoningen zijn modelwoningen die u in onze sleutel op de deur catalogus kan terugvinden. Ze zijn een voorbeeld van de kwaliteit die we u beloven wanneer we een huis voor u bouwen.

sleutel op de deur catalogus

Wat kan u verwachten van zo een sleutel op de deur catalogus?

Onze sleutel op de deur catalogus beschikt over modelwoningen die voor iedereen geschikt zijn. Een pas getrouwd stel, een grote familie, oudere personen die zich in een rustig huisje willen installeren… Bovendien kan u alle modelwoningen zelf naar uw zin moduleren. Een extra kamer, meer lichtinval, een verschillende baksteen voor uw gevel? Dit is allemaal mogelijk. Vindt u uw droomhuis niet in onze sleutel op de deur catalogus? Omdat we uw tevredenheid op de eerste plaats zetten, laten we de keuze van de architect aan u over indien u dat wenst. Kies een architect met een stijl die u graag ziet, en ontwerp een heel nieuw model. We zullen met veel plezier uw bouwproject ten goed einde brengen.

In onze sleutel op de deur catalogus kan u niet alleen modelwoningen, bouwplannen en prijzen vinden. Op de eerste pagina’s kan u een korte inleiding vinden over ons bedrijf. Waar we voor staan, hoe we te werk gaan… Ook bepaalde informatie over het bouwproces van onze huizen kan u terugvinden. Wist u dat de prijzen die in onze sleutel op de deur catalogus staan, de installatie van zonnepanelen inbegrepen? We zijn een bedrijf dat zeer veel belang geeft aan het milieu en de duurzaamheid. Daarom kan u in onze sleutel op de deur catalogus ook de technieken terugvinden die we voor een duurzaam een milieuvriendelijk huis gebruiken.

Vraag uw gratis catalogus aan

Hoe kan u een sleutel op de deur catalogus aanvragen en verkrijgen?

Om een bouwfirma te kiezen, is de eerste stap om ze met elkaar te vergelijken. Dit kan u doen door bij elke firma een catalogus aan te vragen. Zo kan u zonder druk de catalogussen met elkaar vergelijken en een goed idee krijgen van de prijsverschillen. Om onze sleutel op de deur catalogus aan te vragen, heeft u drie mogelijkheden. De makkelijkste en meest voor de hand liggend is om een aanvraag te doen op onze website. Wanneer u een aanvraag doet, wordt ten eerste uw naam en adres gevraagd. Het is belangrijk om deze zorgvuldig in te vullen, en om uw aanvraag na te kijken voor typfouten. Deze gegevens worden niet gedeeld met andere firma’s en worden uitsluitend gebruikt om u uw sleutel op de deur catalogus in uw brievenbus te bezorgen. Ook wordt er een telefoonnummer en een e-mailadres gevraagd. Deze zijn voor ons erg handig indien we merken dat we de sleutel op de deur catalogus voor één of andere reden niet kunnen versturen. Ook worden uw gegevens doorgegeven aan een bouwadviseur, die we aandachtig kiezen zodat hij of zij in uw regio leeft. Zo zorgen we ervoor dat een mogelijke toekomstige afspraak tussen u en de bouwadviseur snel en zonder zorgen gepland kan worden.

Een tweede mogelijkheid om een sleutel op de deur bouwcatalogus aan te vragen is om ons een e-mail te sturen op het e-mailadres info@woningencompere.be. U kunt op deze manier ook de gelegenheid nemen om ons vragen te stellen. Meestal zal u echter onmiddellijk verwezen worden naar een bouwadviseur, omdat hij of zij u het beste zal kunnen helpen. Wanneer u ons een mail stuurt om een sleutel op de deur catalogus aan te vragen, is het handig om uw adres en telefoonnummer te vermelden. Zo kunnen we u sneller doorverwijzen naar een bouwadviseur en moet u geen tweede mail sturen met uw gegevens. U kan een digitale versie van onze sleutel op de deur catalogus aanvragen, of een papieren versie die naar uw postadres wordt doorgestuurd.

De derde en laatste mogelijkheid is om ons op te bellen via het gratis nummer 0800.11.164. U krijgt een medewerker aan de lijn die aandachtig al uw wensen in rekening zal nemen. Na een korte discussie wordt u doorverwezen naar een bouwadviseur indien u dat wenst, en wordt er een sleutel op de deur catalogus naar u doorgestuurd.

Een alternatief op de sleutel op de deur catalogus: bezoek onze kijkwoningen!

Sommige personen zien liever eerst ons werk in de werkelijkheid voordat ze beslissen een sleutel op de deur catalogus (sleutel op deur woningen) aan te vragen. Het is inderdaad waar dat niks kan tippen aan het met eigen ogen zien van een huis. U kan dan pas echt zien of een firma kwaliteitsvol werk levert. Indien u eerst een kijkwoning wil bezoeken voordat u een catalogus aanvraagt, kan u ons e-mailen of bellen zodat we u een afspraak regelen in de dichtstbijzijnde kijkwoning. Ter plekke wordt u rondgeleden door een bouwadviseur, aan wie u al uw vragen kan stellen. Elke kijkwoning beschikt ook over sleutel op de deur catalogussen, die u gerust mee mag nemen na uw afspraak. Zulke afspraken zijn volledig gratis, evenals het bezorgen van de sleutel op de deur catalogus, of het opstellen van een prijsofferte. Deze laatste is altijd vrijblijvend en kan zoveel keren aangepast worden als u wilt. Bent u niet zeker van uw terreinkeuze maar heeft u al een woning uit onze catalogus in het oog? Vraag onze bouwadviseur om advies en bezoek samen het terrein. Zo zal u met zekerheid weten of het terrein een goede keuze is voor uw woning. Bij woningen Compere wordt geen contract opgesteld voordat u 100% zeker bent dat u met ons zal willen werken. We hechten veel belang aan de vertrouwensrelatie met onze klanten, en stellen het op prijs dat u zich goed voelt bij ons bedrijf.

Op onze website kan u niet alleen een sleutel op de deur catalogus aanvragen. We beschikken ook over een zeer innovatieve manier om onze woningen te bekijken. Omdat we niet alle modelwoningen in kijkwoningen hebben omgebouwd, maar onze klanten toch de mogelijkheid wouden geven om meer modellen te bezoeken, hebben we voor u een virtueel bezoek van verschillende modellen op onze site gezet. U kan online verschillende gevels op een huis zien, de buitenbelichting testen door de dag- en nachtfunctie, en het toppunt is een VR (virtual reality) ervaring. Treed het huis van uw keuze binnen, ontdek de verschillende kamers en functies, en laat uw creativiteit de vrije gang. Hoe zou u het huis van uw dromen inrichten?

Door deze verschillende aanboden, trachten we u het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Dankzij de verschillende mogelijkheden om de modelwoningen te bekijken (werkelijk, in de catalogus of op onze site), wordt het beslissen veel gemakkelijker. U kan zich elk detail inbeelden en weet 100% of u zich goed zal voelen in uw toekomstige woning.

Misschien vraagt u zich nog af waarom een sleutel op de deur woning voordeliger is? Het is voor ons ten eerste heel duidelijk dat de eerder besproken punten allemaal voordelig zijn voor u. Uw huis virtueel bezoeken voordat die gebouwd is? We kunnen ons niemand voorstellen die dat niet zou wensen. Ten tweede moet u dankzij een bouwfirma zoals Woningen Compere enkel zorgen voor de plannen. Kort gezegd, het enige wat we van u verwachten, is uw wensen doorgeven aan de architect. Wat erna gebeurt, nemen we volledig voor ons. Er wordt steeds meer voor de sleutel op de deur alternatief gekozen omdat het bouwen van uw eigen huis enorm veel tijd in beslag neemt. Niemand heeft tijd te verliezen aan administratieve problemen, of het leiden van een werf. Daarom kan u best kiezen om met een bouwfirma te werken, zodat een gespecialiseerde werfleider voor uw bouwproject zorgt, samen met de architect van uw keuze.

U kan nu de woning van uw dromen uit onze sleutel op de deur catalogus kiezen en binnen een zeer korte termijn zal hij op uw bouwgrond staan, klaar om u te verwelkomen. U moet niet langer twijfelen, we kunnen u beloven dat deze ervaring één van de beste zal zijn.

Vraag uw gratis catalogus aan