Gratis catalogus

Sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen

"

Wonen in één van de hipste provincies is een gewoon een super goed idee.

Zeker als u een sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen bouwt met Woningen Compere!

Bij Woningen Compere mag u er zeker van zijn dat u in alle gemoedsrust kan bouwen. Wilt u graag wat meer informatie over ons, bestel dan snel uw gratis catalogus op onze website of via mail info@woningencompere.be of via het gratis nummer 0800 11 164.

Waarom een sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen bouwen?

Wie Oost-Vlaanderen zegt, zegt in één zucht ook Gent. En dat is niet verwonderlijk: Gent is één van de mooiste en meest gezellige steden in België.

Gent is een perfecte smeltkroes van interessante geschiedenis en hippe plekken.

Waar u ook wandelt in Gent, zal u verwonderd zijn door de prachtige architectuur en komt u gezellige eetplekjes tegen.

sleutel op de deur in oost vlaanderen

Er valt dan ook van alles te beleven. In de zomer is het gezellig vertoeven langs de leien en strijken er verschillende wereld foodmarkets neer. Uiteraard mogen we de wereldbefaamde Gentse Feesten niet vergeten. Sinds 176 jaar transformeert elke derde week van juli verandert de binnenstad, beter gekend als De Kuip, tot een waar festival met straattheatervoorstellingen en muziekoptredens.

Eenmaal Sinterklaas terug vertrokken is naar zijn kasteel in Spanje, bent u in van harte welkom voor de winterfeesten in Gent. Met maar liefst een reuzenrad, een schaatsbaan, een traditionele kerstmarkt én een skibar, wordt u ondergedompeld in gezellige sfeer die uniek is aan de eindejaarsfeesten.

Gent is dus een heerlijke plek, maar heeft wel één groot nadeel: wonen.

Wonen is Gent is duur en voor velen onbetaalbaar. Vandaar dat Gent niet direct de ideale plaats is om uw sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen te bouwen.

Maar niet getreurd. Oost-Vlaanderen heeft voldoende andere pareltjes waar u uw sleutel op de deur in Oost Vlaanderen kan bouwen en bovendien is Gent makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Neem nu bijvoorbeeld Aalst. Aalst Carnaval is wereldberoemd en staat de UNESCO werelderfgoedlijst in de Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid. Een eer die de Aalstenaar dan ook oprecht zeer fier op is.

Ontvang onze catalogus

Carnaval zit dan ook het bloed van een Aalstenaar en hierdoor vindt u nog iets in Aalst wat vandaag de dag niet meer evident is: samenhorigheid. Een sleutel op de deur in Oost Vlaanderen en meer specifiek in Aalst, mag u er zeker van zijn dat u warm onthaalt zal worden en onmiddellijk zal betrokken raken met verschillende verenigingen.

Nog een voordeel van een sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen te Aalst is zijn uitstekende ligging. U heeft vanuit uw woning een vlotte verbinding naar alle uithoeken in België.

Wil u toch liever een meer rustigere ligging voor uw sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen?

Dan kan u zeker uw hart vinden in gemeentes als Dendermonde, Sint-Niklaas en Lokeren.
Elk van deze gemeentes hebben hun eigen troeven zoals de Ros Beiaard in Dendermonden, de Lokerse Feesten in Lokeren uiteraard en enkele prachtige woningen in de art-deco- en art-nouveaustijl in Sint-Niklaas.

U vindt zeker wel een plekje onder de zon om uw sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen te bouwen dat zowel binnen uw budget past en een goed alternatief is voor Gent.

Waarom kiest u best voor een woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen?

U weet het waarschijnlijk al, maar een woning sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen biedt enkel maar voordelen aan. Naast de realisatie van de volledige woning, hebt u ook de mogelijkheid om afstand te nemen met de administratie. U krijgt dus de volledige administratie gedaan met behulp van de beste expertise. Een woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen is ook voordelig qua tijd en kostprijs.

Maar eigenlijk wat wordt er nu precies bedoeld met ‘sleutel op de deur woning’? Per definitie is een sleutel op de deur woning een woning die volledig gerealiseerd wordt door één sleutel op de deur bouwfirma. De firma krijgt dus de totale verantwoordelijkheid om uw sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen tot stand te brengen. U moet dus de firma zeer goed kiezen! Woningen Compere is zo’n firma die sinds 2013 actief is in deze sector van de bouw. Hebt u nog vragen? Neem dan snel contact met onze diensten via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Indien u voor een woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen opteert, dan kiest u voor een zeer goede begeleiding tijdens de bouw van de woning. U kunt zich verder steeds laten bijstaan door ervaren adviseurs die de nieuwe bouwontwikkelingen en technieken kennen. Ook kunt u ervan zeker zijn dat de bouwwerken zeer goed gecontroleerd worden door ervaren werfleiders en bouwaannemers. Bij Woningen Compere zorgen we voor een dubbele controle: de werf wordt regelmatig bezocht door één van onze ervaren supervisors. Op die manier kunt u ervan zeker zijn dat uw woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen zeer kwalitatief zal zijn met behulp van Woningen Compere.

Verder hebt u de mogelijkheid om de uitvoeringstermijn en de totale kostprijs op voorhand te weten bij het bouwen van uw woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen. U krijgt dus enerzijds de opportuniteit om het verhuis heel goed te plannen in uw nieuwe woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen en anderzijds krijgt u ook de mogelijkheid om het budget efficiënt te managen. Dit vormt de grootste troeven van sleutel op de deur woningen. Ook is de bouwtermijn heel strak. U kunt op die manier heel wat tijd besparen. Met zo’n bouwfirma kunt u ook sneller bouwen, omdat er vaste afspraken gemaakt worden met onderaannemers. Bovendien wordt er zelden afgeweken van de totale kostprijs vermeld op uw contract, tenzij er onverwachte kosten optreden zoals het toevoegen van een extra deur of extra stopcontacten.

Onze catalogus

Maar aangezien de bouwperiode sneller af is, zullen de betaalperiodes zich sneller opvolgen. Dit kan iets financieel zwaarder lijken voor sommigen.

Ook is de wet van Breyne van toepassing bij het bouwen van uw sleutel op de deur woning. Deze wet zegt ons dat de klant effectief moet krijgen wat hij besteld en betaald heeft. Op die manier wordt u goed beschermd en u kunt zonder zorgen uw vertrouwen geven aan de sleutel op de deur firma.

Waarom uw woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen bouwen met Woningen Compere?

Welke voordelen biedt een sleutel op de deur woning gebouwd door Woningen Compere? Woningen Compere is actief sinds 2013 in de sector van sleutel op de deur. We zijn marktleider in deze sector en we geven u de mogelijkheid om uw droomwoning tot stand te brengen in Oost-Vlaanderen. Woningen Compere bouwt overal in België sleutel op de deur woningen, dus ook in Oost Vlaanderen. Onze bedrijf is vooral een familiebedrijf. Bij ons wordt iedere klant als individu beschouwd en we zorgen ervoor dat we steeds een persoonlijk contact onderhouden met ons cliënteel. Bij ons kunt u rekenen op een ervaren team bestaande uit vakmensen die over voldoende kennis en ervaring beschikken. U kiest automatisch voor kwaliteit wat uw woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen betreft indien u voor Woningen Compere kiest.

sleutel op de deur in oost vlaanderen

Bij ons krijgt u ook dubbel zoveel garantie bij het bouwen van uw woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen (20 jaar in plaats van 10 jaar). Verder kunt u bij ons rekenen op een zeer goede energieprestatie. Op het gebied van energiezuinig bouwen zijn we altijd heel goed geweest. Bij ons zit het energieverbruik van onze woningen tot één van de laagste op de markt. Onze gemiddelde score van EPC-waarden vormt hierbij een stevig bewijs. We kunnen deze hoge gemiddelde score van EPC-waarden behalen dankzij de woningen die we bouwen met een hoogrendementsketel, isolatie die de normen van de Belgische wetgeving ver overtreft en een efficiënt ventilatiesysteem dat voor een lage energieverbruik zorgt. Uw woning sleutel op de deur in Oost Vlaanderen is niet enkel kwalitatief bij ons, maar die is ook zeer ecologisch opgesteld. We zijn een referentie op de Belgische markt wat de energiekwaliteit en de isolatie van onze sleutel op de deur woningen betreft. Bij ons staat klantentevredenheid zeer centraal en we hechten daar veel belang aan.

Wil u graag eens kennismaken met Woningen Compere voor de bouw van uw sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen?

Dan bent u elke zondag van harte welkom in onze kijkwoning in Gavere en in onze kijkwerf in Aalst. Wij organiseren ook één keer per maand een opendeurweekend in al onze kijkwoningen.

Ook nemen we deel aan Bisbeurs in Gent waar er steeds enkele van onze regionale bouwadviseurs aanwezig zijn.

Wil u graag onze gratis catalogus ontvangen van maar liefst 306 pagina’s waarin u 238 modelwoningen en een gedetailleerd lastenboek in vindt?

Bestel hem dan snel via onze website of via mail (info@woningencompere.be) of via telefoon (0800 11 14). We helpen u met veel plezier bij de realisatie van uw woning sleutel op de deur in Oost-Vlaanderen.