Huis ontwerpen

Huis ontwerpen: hoe begin je eraan.

Begint het al te kriebelen om een aantal ideeën te ontwerpen voor uw interieurdesign alvorens u het ontwerp van uw nieuwe woning uit handen geeft aan een geleerde architect? Wilt u uw eigen huis ontwerpen zonder dat u bezit over de nodige kennis van of ervaring met planningsoftware? Indien u de kriebels in uw buik voelt om het heft in eigen handen te nemen om uw woning al eens te ontwerpen, dan boft u dat er vandaag de dag talrijke gratis online tools ter beschikking zijn voor kandidaat-kopers, die het mogelijk maken om uw creatieve ideeën te realiseren in een online ontwerp. Laat uw creatieve geest de vrije loop en creëer enkele unieke ontwerpen die u nauw aan het hart liggen. In samenspraak met uw architect kunt u vervolgens deze magnifieke en artistieke inbreng implementeren in uw nieuwe woning.

In dit uitgeschreven artikel leggen wij enkele handige tools op tafel, die u gratis en vrijblijvend kunt raadplegen op het online web. Uw nieuwe woning moet met hart en ziel ontworpen en vervaardigd worden, liefst volledig naar uw wens. Op onze oude dag krijgt het woord ‘thuis’ een nostalgische betekenis. Uw geliefde woning zal enkele unieke en dierbare herinneringen waarborgen: de plek waar uw kinderen geboren en getogen zijn, de huisdecoratie die ons doet terugdenken aan enkele buitengewoon betekenisvolle momenten etc. Kortweg onze woning is de plek waar wij ons ‘thuis’ voelen en waar we onszelf kunnen zijn. Het is bijgevolg belangrijk dat u een huis laat bouwen waar u zich gelukkig in zult voelen. U heeft daarom geluk dat u terecht bent gekomen bij Woning Compere: onze firma is gespecialiseerd in een uniek huis ontwerpen (bouwplan) en vervaardigen, waarin onze klant zich nog nooit zo gelukkig heeft gevoeld.

Huis ontwerpen

Huis ontwerpen: geef uw binneninterieur vorm.

Uw droomhuis ontwerpen (huis architectuur) klinkt uiteraard als muziek in de oren, maar hoe begint u aan dit proces? Het kan géén kwaad om het ontwerp van uw droomwoning ten dele voor uw eigen rekening te nemen. Iedereen wilt immers zijn wensen, verlangens en voorliefdes kwijt in het bouwplan van zijn nieuwe, kostelijke woning. Hieronder zetten wij enkele online tools uiteen die u hierin kunnen begeleiden. Aarzel dan ook niet om deze toepassingen eens rustig in uw vrije tijd uit te proberen. U zult versteld staan van uw eigen kwaliteiten betreffende de architecturale bouwkunst.

Planner 5D is één van de meest uitgebreide gratis designprogramma’s, die aanwezig is op de online markt. Deze nuttige applicatie geeft u de mogelijkheid om uw individuele leefruimtes te creëren tot in de kleinste architecturale details. Deze aangename toepassing beperkt zich bovendien niet alleen tot de inrichting van uw interieur, u kunt ook perfect uw groene tuin ontwerpen of een virtueel zwembad aanleggen. Laat uw langgekoesterde wens bewaarheid worden en begin nu al aan het creëren van uw uniek ontwerp. Waar wacht u nog op?

Indien u opteert om uw eigen plattegrond te uploaden en te editen, dan verwijzen wij u door naar ‘Roomstyler 3D Home Planning’. Zelfs indien u nog niet over een grondplan à titre personnel beschikt, dan is er een uitgebreid assortiment aan voorbeeldplattegronden voor u ter beschikking om te utiliseren als fundament. In deze voortreffelijke applicatie kunt u experimenteren met enkele ongeëvenaarde interieurdesigns. Plaats zelf virtueel uw muren, de majestueuze raampartijen en de goed bereikbare deuren. De interface is met deze toepassing eenvoudig te hanteren en het is mogelijk om uw ontwerp vanuit meerdere kijkhoeken en perspectieven te bestuderen. Probeer deze applicatie nu uit!

Bij het interieur van een huis ontwerpen (moderne huizen plannen), wordt er bij de gemiddelde Belg enkele Ikea-meubelen geïncorporeerd. Was dat aanvankelijk ook uw plan, dan raden wij u aan om de ‘Ikea Home Planner Tools’ uit te proberen. Deze charmante applicatie biedt u de unieke kans om uw geliefde Ikea-meubelen te implementeren in uw huisplan. Op deze manier kunt u bekijken hoe een welbepaald item in uw binneninterieur past. In deze doelmatige en praktische toepassing configureert u uw grondplan en kiest u het gewenste item uit de Ikea catalogus. Bovendien wordt er ook een uitgebreide prijsofferte van eenheidsprijzen voor deze items voor u opgesteld, zodat u nauwkeurig op de hoogte bent van alle kosten die u mogelijks moet investeren.

De meeste klanten hebben er een hekel aan om een arsenaal aan staaltjes uit een lokale bouwwinkel mee te nemen om thuis uit te proberen. Is dit ook niet uw geliefde bezigheid? Dan lost ‘Design a room’ deze problematiek voor u op. Dit 3D-programma laat u toe om bij uw nieuwe woning de verschillende kleurencombinaties uit te proberen voor de verschillende elementen en aspecten van uw interieur. U kunt opteren voor een bepaalde stijl (traditioneel, tijdloos, modern etc.) om vervolgens met allerhande kleuren te spelen. Deze innovatieve applicatie toont u vervolgens hoe uw leefruimte er zal uitzien alvorens u er maar één enkele euro ingestoken heeft.

Op dezelfde wijze bestaat er een uitgebreide collectie aan overige handige applicaties, die u eveneens kunt utiliseren bij het ontwerpen van uw nieuwe woning. De keerzijde van de medaille is echter dat het allemaal ook véél makkelijker kan. Waarom zou u het zichzelf moeilijk maken, als het ook makkelijk kan? Vandaag de dag is ‘vrije tijd’ immers een zeldzaamheid geworden. Deze applicaties vereisen géén kennis, maar wél de nodige tijd om uw creatieve geest tot uiting te brengen in deze innovatieve toepassingen. Een huis ontwerpen kan bijgevolg véél makkelijker met behulp van een door u of door uw bouwfirma gekozen architect. Ook deze zal zijn uiterste best doen om uw wensen te incorporeren in het gewenste bouwplan.

Vraag uw gratis catalogus aan

Huis ontwerpen bij Woningen Compere.

Indien u zelf niet de tijd heeft om de handen uit de mouwen te steken, dan kunt u altijd terecht bij één van onze erudiete en kundige experts. Zij beschikken over een jarenlange ervaring en expertise in de architecturale bouwkunst. Bovendien realiseren zij keer op keer grandioze en magnifieke bouwontwerpen, die u daadwerkelijk van uw stoel zullen blazen. De kolossale huizen die door onze architecten ontworpen zijn, zorgen ervoor dat Woningen Compere sublieme resultaten scoort op klantentevredenheid. Een huis ontwerpen bij onze sleutel op de deur firma zal ongetwijfeld één van de beste beslissingen zijn uit uw leven. Aarzel daarom niet om meer informatie op te zoeken over het bouwen van sleutel op de deur woningen bij Woningen Compere.

Wilt u onze excellente ontwerpen met uw eigen ogen onder de loep nemen? Bezoek dan onze online catalogus en overweeg om een virtueel bezoek te brengen aan onze modelwoningen. Wij kunnen u alvast verzekeren dat u omvergeblazen zult worden door de unieke referenties, die u zult terugvinden op onze beruchte website, namelijk www.woningencompere.be. Deze modelontwerpen dienen uitsluitend als inspiratiebron waarop u de fundamenten van uw nieuwe creatieve ideeën voor uw nieuwe woning kunt leggen. Deze bestaande ontwerpen staan volledig open voor uw eigen inbreng, deins daarom niet terug om al uw voorliefdes, verlangens en wensen op tafel te leggen. Bij Woningen Compere geldt immers het motto: “onze klant is koning”. Uw wensen en uw verlangens zijn bijgevolg onze prioriteit.

Vanuit Woningen Compere bieden wij u ook de voortreffelijke mogelijkheid aan om uw individuele catalogus bij u in de brievenbus te ontvangen. U kunt uw catalogus à titre personnel op onze welbekende website gratis en vrijblijvend bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat onze index zo snel als het licht in uw brievenbus belandt. De cover van onze catalogus zal uitgerust zijn met de persoonlijke contactgegevens van uw lokale bouwadviseur. Deze persoon staat te allen tijde voor u ter beschikking, dus aarzel niet om uw prangende vragen te stellen. Indien u in zee gaat met het bouwbedrijf Woningen Compere, dan zal deze bouwadviseur ook meehelpen aan de realisatie van uw bouwontwerp. Bij ons worden al uw dromen betreffende uw woonst omgezet in werkelijkheid!

Algemeen bekend gezegd: ‘Een huis ontwerpen vraagt expertise en vakmanschap.’ U wilt natuurlijk zeker zijn van u stuk alvorens u deze grootschalige investering in uw nieuwe woning overweegt. De aankoop van een huis is voor de gemiddelde Belg immers de grootste investering die hij of zij zal maken in het leven. Als u daarom de kwaliteit van onze woningen met uw eigen ogen wilt komen bezichtigen, dan kunnen wij u als klant het goede nieuws melden dat wij elke zondag opendeurdagen organiseren in onze modelwoningen of referenties over héél België. Indien u popelt om langs te komen, raadpleeg dan zeker onze data en locaties op onze website. Op voorhand dient u wel uw komst via e-mail of telefonisch te bevestigen, zodat wij de nodige preparaties en planningen kunnen nemen en de geschikte contactpersonen kunnen voorzien ter plaatse.

Vraag uw gratis catalogus aan

Huis ontwerpen volgens het sleutel op de deur principe.

Indien u in zee gaat met een sleutel op de deur bouwbedrijf, dan besteedt u de coördinatie van de bouw van uw woning uit aan één hoofdaannemer. De kundige medewerkers van deze bouwonderneming zullen hun beste beentje voorzetten om het bouwproces van uw nieuwe woonst in goede banen te leiden. Experten zullen zich ontfermen over de administratieve, technische en praktische beslommeringen, terwijl u als onze klant zonder kopzorgen op uw lauweren kunt rusten. De door u gekozen bouwonderneming zal de coördinatie van de bouw en de afwerking van uw innovatieve woning voor zijn rekening nemen. Aan het einde van de rit overhandigt Woningen Compere u de sleutels van uw nieuwe, instapklare sleutel op de deur woning. Huis ontwerpen en construeren was nog nooit zo eenvoudig, als bij Woningen Compere.

Ons gespecialiseerd bouwbedrijf zorgt voor het optrekken van sleutel op de deur woningen over héél België, exclusief binnen de ring van Brussel. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bevinden zich immers enkele belangrijke instituten, namelijk de welbekende Europese instellingen en het befaamde hoofdkantoor van de NAVO. Daarbuiten wordt het straatbeeld rondom Brussel echter eveneens getypeerd door majestueuze wolkenkrabbers, die gebouwd zijn volgens het motto “the bigger the better”, overgeërfd van Amerika. Een huis ontwerpen binnen de ring van Brussel is dus een onbegonnen zaak door de beperkte ruimte die er ter beschikking is. Elders in op het Belgische vasteland kunt u kiezen waar u wilt dat wij uw sleutel op de deur woning construeren. Onze vakmensen zullen dit vervolgens met hart en ziel doen.

Bent u nieuwsgierig naar de prijs van uw sleutel op de deur droomwoning? Op de website van Woningen Compere kunt u gratis en vrijblijvend een prijsofferte aanvragen. Wij kunnen u alvast verzekeren dat wij u als klant voordelige prijzen kunnen aanbieden, vermits wij profiteren van de kracht van groepsaankoop. Onze gedetailleerde prijsoffertes zijn uitgerust van eenheidsprijzen, zodat u nauwkeurig op de hoogte bent van de prijs per onderdeel van uw nieuwe woning. Indien u dan wenst om alteraties door te voeren, dan kunt u exact berekenen hoeveel deze u zullen kosten. Daarenboven blijven onze prijsoffertes ook een jaar geldig. Dit geeft u als klant de kans om uw financiële kwestie op een rijtje te zetten, een hypothecaire lening aan te vragen bij de bank en een bouwvergunning te verkrijgen.

Wenst u de handen in elkaar te slaan met onze geliefde bouwfirma, Woningen Compere? Neem dan snel contact op met één van onze behulpzame medewerkers, die dagelijks tussen 8u30 en 17u00 voor u ter beschikking staan. U kunt contact met hen opnemen via het gratis nummer 0800 11 164. Als u liever een mail verstuurd, dan is dit ook zeker een mogelijke optie. U kunt ons namelijk te allen tijde contacteren op ons dagelijks gecontroleerde e-mailadres van Woningen Compere: [email protected]. Wacht géén seconde langer om naar uw telefoon te grijpen en contacteer ons nu. Een huis ontwerpen en laten bouwen bij Woningen Compere is dé ideale wijze voor de bouw van uw nieuwe woning.

U zult nog nooit zo gelukkig zijn geweest om thuis te komen. Indien u in uw volgende vakantie op reis gaat, dan zal uw blik verruimen en uw gedachten verscherpen in hoe verrukkelijk het thuis is. Als bewoner zult u zich nog nooit zo goed in uw vel hebben gevoeld, als dat u zult doen in onze sleutel op de deur woningen.

 

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus