Woningen sleutel op de deur

Woningen sleutel op de deur zijn de woningen van de toekomst

 

Woningen sleutel op de deur

 

Wist u dat de bouw van nieuwe woning echt stressvrij kon gebeuren? Beter zelfs: u kan zelf meer tijd spenderen met familie en vrienden terwijl uw woning gebouwd wordt? Het is allemaal mogelijk dankzij de sleutel op de deur bouwmethode dat steeds populair wordt. Een sleutel op de deur bouwfirma geeft mensen tevens de mogelijkheid om kwalitatieve woningen sleutel op de deur te laten bouwen. Woningen Compere is een bouwfirma gespecialiseerd in het realiseren van sleutel op de deur woningen. Door de jarenlange ervaring weten we hoe we hoe we onze klanten tevreden moeten stellen. Woningen sleutel op de deur hebben geen geheimen meer voor ons. Hebt u nog vragen? U kunt ons steeds contacteren via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Onze ervaren medewerkers zullen u steeds steunen bij de bouw van uw droomwoning.

 

 

Ontvang gratis onze catalogus 

 

Wat zijn de verschillende voordelen van woningen sleutel op de deur?

 

Op welke gebieden bent u nu concreet voordeliger bij het bouwen van uw woning sleutel op de deur? Maar eerst wat zijn woningen sleutel op de deur eigenlijk? Onder woningen sleutel op de deur verstaan we dat deze woningen volledig gebouwd worden door één sleutel op de deur bouwfirma. De firma verzorgt tevens de volledige administratie met de nodige expertise waardoor u stressvrij en zorgen kopzorgen kan bouwen. Administratie is immers complex indien het nooit eerder werd gedaan. U kunt steeds een eigen architect inschakelen om uw nieuwbouw project te begeleiden. Uw woning wordt volledig op maat gemaakt volgens uw grootste wensen en voorkeuren door te bouwen met een sleutel op de deur bouwfirma. Bent u al overtuigd om uw eerste echte droomwoning in realiteit te brengen? Neem dan snel contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Indien u samen met een sleutel op de deur bouwfirma zoals Woningen Compere werkt, hebt u de keuze om zelf het materiaal van uw woning sleutel op de deur te kiezen. U kunt het materiaal kiezen bij de leveranciers aan het bedrijf. Sleutel op de deur bouwbedrijven werken vaak met vaste leveranciers en ze bestellen grote hoeveelheden. Op die manier zal de kostprijs van uw gekozen materiaal beduidend lager zijn bij het bouwen van een sleutel op de deur woning dan bij het bouwen van een gewone woning. Woningen sleutel op de deur geven u ook de mogelijkheid om te genieten van de wet van Breyne. Deze wet vormt een goede bescherming voor zowel het bouwbedrijf als voor u als klant. Kortom, zegt deze wet ons dat klanten effectief moeten krijgen wat zij besteld en betaald hebben.

Bij het bouwen van woningen sleutel op de deur krijgen klanten ook een groot inzicht wat de timing en kostprijs betreft. Klanten krijgen hun uitvoeringstermijn (6 à 7 maanden met een sleutel op de deur bouwfirma) op voorhand. Ze weten dus precies wanneer de bouw van hun woning sleutel op de deur af is. Op die manier kunnen die mensen stressvrij het verhuis optimaal plannen. De verhuis naar een nieuwe woning moet goed verlopen, nietwaar? Verder krijgt u de totale kostprijs duidelijk vermeld op uw contract op voorhand. Via de grootste expertise berekenen we hoeveel u in totaal zal moeten betalen. Op die manier hebt u de mogelijkheid om uw budget optimaal te managen. En nog beter: er wordt zelden van die totale kostprijs afgeweken tenzij er onverwachte kosten zijn (extra lichtpunten, extra deuren, …). Woningen sleutel op de deur bieden u dus toch wel nuttige voordelen aan.

 

 

Verder hebt u steeds de mogelijkheid om te kiezen voor een evolutieve woning sleutel op de deur die samen met u meegroeit in de tijd. Ook hebt u steeds oog op een lastenboek. U kunt het altijd laten nachecken door een ervaren architect en verschillende posten aanpassen naargelang uw dromen en noden. Het lastenboek vormt eigenlijk een soort van omschrijving van welke voorzieningen en werken er in uw woning worden uitgevoerd. U moet dit boek dus zeer goed controleren en zeer kritisch bekijken. Voldoet het aan uw wensen? Kloppen de hoeveelheden materialen ongeveer met de grootte van uw woning? Deze zijn vragen die tegen uzelf gesteld moeten worden bij het bekijken van uw lastenboek. Woningen sleutel op de deur geven ook klanten de mogelijkheid om te genieten van een goede garantie van 10 jaar. Bij Woningen Compere doen we nog beter: in plaats van 10 jaar geven we 20 jaar garantie aan onze klanten. Op die manier worden woningen sleutel op de deur op de lange termijn beschermd.

Bovendien hebt u altijd recht op één aanspreekpunt waar u terecht kan indien er vragen zijn. Die medewerker zal er altijd zijn indien er vragen zijn en dit zorgt voor een meer persoonlijk contact met de sleutel op de deur bouwfirma. Het is ook veel duidelijker en het zorgt voor veel minder verwarring indien er iets fout zou gaan. Woningen sleutel op de deur zorgen eigenlijk dat alles voor de klant gedaan wordt van A tot Z, van administratie tot afwerking. U wint ook enorm veel tijd doordat woningen sleutel op de deur veel sneller gebouwd worden dan wanneer u het zelf zou doen. Dit komt omdat een sleutel op de deur firma vaste afspraken maakt met aannemers.

De bouw van woningen sleutel op de deur wordt ook steeds gecoördineerd door ervaren werfleiders die de beste opleidingen hebben gevolgd. Bij Woningen Compere zorgen we tevens voor een dubbele controle: woning sleutel op de deur worden tevens regelmatig bezocht door één van onze supervisors. Op die manier wordt kwaliteit van uw woning steeds gegarandeerd. Bij Woningen Compere kunt u verder een gratis catalogus aanvragen op onze website met 237 modelwoningen met plan en prijs. U kunt ze steeds aanpassen volgens uw grootste wensen en voorkeuren. We zijn zeer flexibel omdat we ervan overtuigd zijn dat klanten steeds een droomwoning verdienen. Uw woning wordt dus voor u op maat gebouwd.

Ook volgen sleutel op de deur bouwfirma’s bijna altijd de trends voor het bouwen van woningen sleutel op de deur. Ze volgen de nieuwe ontwikkelingen in de bouw en moeten steeds de allernieuwste bouwtechnieken en beste materialen garanderen aan hun cliënteel. Is dit niet het geval? Dan bent u niet bij een betrouwbare sleutel op de deur bouwfirma.

Wat de nadelen betreft, zijn ze echt miniem. Het eerste nadeel van woningen sleutel op de deur is dat door de korte bouwtermijn, de rekeningen zich sneller opvolgen. Het kan voor mensen soms financieel zwaarder lijken. Ook is er soms echt beperkte materiaalkeuze doordat de sleutel op de deur bouwfirma’s met bepaalde leveranciers werken. Het laatste nadeel is dat het aantal stopcontacten, lichtpunten en schakelaars vaak beperkt is tot het minimum. Indien u nog meer stopcontacten, lichtpunten en schakelaars wenst, dan zult u extra voor moeten betalen. Hebt u nog vragen over woningen sleutel op de deur ? Of bent u ervan zeker dat u een sleutel op de deur woning wenst? Neem dan contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Woningen Compere is steeds te bereiken om u te helpen!

 

Woningen sleutel op de deur: wat zijn de troeven van Woningen Compere?

 

 

Woningen sleutel op de deur

 

U weet het nu zeker: u wenst een sleutel op de deur woning te bouwen. Maar welke bouwfirma zult u kiezen? Het is echt geen gemakkelijke keuze, maar we zijn ervan overtuigd dat Woningen Compere de beste bouwfirma vormt voor iedereen. We bouwen steeds woningen sleutel op de deur via de grootste expertise die er bestaat. Bij Woningen Compere kunt u steeds rekenen op een persoonlijk contact. Het is voor ons essentieel om onze klanten steeds tevreden te houden bij het bouwen van hun woning sleutel op de deur.

Woningen Compere is ook steeds marktleider op het gebied van energiezuinige woningen. We bouwen steeds woningen sleutel op de deur waarvan het energieverbruik tot één van de laagste op de markt behoort. Niet overtuigd? Kijk dan alvast onze gemiddelde score van EPC-waarden. We konden deze hoge score behalen dankzij het volgende: hoogrendementsketel, isolatie die de opgelegde normen door de Belgische wetgeving overtreft en efficiënt ventilatiesysteem dat zorgt voor vermindering van het energieverbruik. Dankzij deze combinatie van elementen kunnen we isolatie en energiekwaliteit goed combineren.

 

 

Ontvang gratis onze catalogus

 

Bij Woningen Compere worden woningen sleutel op de deur volgens de traditionele manier gebouwd. We zijn ervan overtuigd dat deze bouwmethode de beste is. Het geeft u de beste garantie op een lager budget, verminderd energieverbruik en duurzaamheid. Op die manier kunt u rekenen op een garantie van 20 jaar in plaats van 10 jaar. Verder zijn de materialen die we steeds gebruiken gelabeld en we werken met producten van bekende merken. Nog vragen? Of hebt u misschien alvast zin om een avontuur met ons te starten? Neem dan snel contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We zijn steeds bereikbaar om u te helpen.

De uitvoeringstermijn van een traditionele woning is lang, door met verschillende aannemers te werken en door de mogelijkheid om meer aanpassingen aan te brengen verlengt de bouwtijd. Kiezen voor woningen sleutel op de deur, is eenvoudiger en gemakkelijker.

De particulier die kiest om een traditionele woning te bouwen heeft het voordeel dat hij de woning kan personaliseren aangezien hij de plannen laat opstellen door een architect. De volgende stap is het bouwbedrijf zoeken die de woning zal bouwen. De mogelijkheid om aanpassingen aan te brengen bestaat voor de volledige looptijd van de werf dankzij het contact tussen de klant en de vakmensen. Met woningen sleutel op de deur, zal u tijd winnen in het realiseren van uw woning. Het bedrijf is uw enige partner in het bouwproces, het bedrijf neemt de opvolging van uw werf op zich, dit laat toe om de bouwtijd te verkorten, bij problemen, zal het bedrijf er alles aan doen om een oplossing aan te bieden.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus