Gratis catalogus

Waarom een sleutel op de deur in Antwerpen een goed idee is

"

Een sleutel op de deur in Antwerpen is bouwen in een prachtig decor

Laten we eerlijk zijn : ’t Stad heeft een rijke geschiedenis en een magnifieke architectuur.
Dat is ook Unesco niet ontgaan.

Een van de laatste bouwwerken die werden toegevoegd aan de Unesco werelderfgoedlijst is “Maison Guiette” van de wereldberoemde Zwitsers-Franse architect Le Corbusier. Als u de woning voor het eerst ziet, zou u niet denken dat deze woning bijna 100 jaar oud is.
Door zijn strakke lijnen, open ruimtes en soberheid blijft dit huis er zelfs na een eeuw er jong uitzien. “Maison Guiette” is dan ook een inspiratiebron voor vele architecten tijdens het ontwerpen van een moderne woning. Het wordt dat ook niet voor niets één van de bouwstenen uit de moderne architectuur genoemd.
Het kan dan ook perfect dienen als inspiratiebron voor uw sleutel op de deur in Antwerpen als u een moderne woning wil bouwen waarbij ruimte en eenvoud samengaan.

Uiteraard kan u zich voor het bouwen van uw sleutel op de deur in Antwerpen ook altijd inspireren door de andere bouwwerken die werden opgenomen als Werelderfgoed door Unesco. Zoals het Station van Antwerpen dat al meermaals werd bekroond tot het mooiste treinstation ter wereld. U waant zich er in een filmdecor met zijn prachtige gouden koepel en gracieuze versieringen.

Sleutel-op-de-deur Antwerpen

Waar u ook een sleutel op de deur in Antwerpen bouwt, u mag er vanop aan dat dit in een prachtige omgeving is.
Wil u graag een sleutel op de deur in Antwerpen bouwen, maar u weet niet hoe u er aan moet beginnen? Bekijk dan snel onze website.
Hierop vindt u tal van inspiratiewoningen die u naar hartenlust kan aanpassen naar uw wensen en voorkeuren: of u nu voor moderne woning gaat als “Maisons Guiette” of eerder een statig herenhuis met dezelfde verfijning als het Station van Antwerpen.

Het principe van een sleutel op de deur Antwerpen woningen is bouwen met één bedrijf die u een instapklare woning realiseert.

Een sleutel op de deurbedrijf zoals Woningen Compere staat in voor het volledige bouwproces van uw sleutel op de deur Antwerpen, uw sleutel op de deur in west-vlaanderen, uw sleutel op de deur in oost-vlaanderen en uw sleutel op de deur in Limburg.

 

Onze catalogus

 

De basisplannen van een sleutel op de deur woning

Dankzij de basisplannen van onze 228 modelwoningen kan u een idee vormen over hoe uw sleutel op de deur in Belgïe woningen eruit zal zien. Een bijkomend voordeel is dat u de prijs en de bouwtijd van de werken goed kan inschatten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het bouwproces van uw sleutel op de deur Antwerpen. De prijzen van onze sleutel op de deur woningen zijn op de website.

Een sleutel op de deur in Antwerpen is leven in een bruisende stad

Waar u ook gaat in ’t Stad: er valt altijd wel iets te beleven!
Een sleutel op de deur in Antwerpen is dan ook ideaal voor mensen die houden van het bruisende stadsleven.

Op het Zuid kan u altijd terecht voor een gezellige avond op café. Het is niet voor niets dat Gert Verhulst deze locatie heeft gekozen om zijn boot aan te meren voor een talkshow, dus waarom zou u er niet uw sleutel op de deur in Antwerpen bouwen?
Indien u nog op zoek bent naar een betrouwbare bouwpartner, neem dan zeker eens contact op met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Een medewerker uit Antwerpen adviseert u graag om uw sleutel op de deur te realiseren.

Houdt u wel van de drukte van de stad, maar u wenst voor uw sleutel op de deur in Antwerpen toch een rustigere locatie? Dan kan u best bouwen in één van de randgemeentes van Antwerpen.

Of u nu in of net buiten Antwerpen sleutel op de deur bouwt, u kan rekenen op een vlotte bereikbaarheid

Een van de troeven van Antwerpen is het fantastisch mobiliteitsbeleid.
Of u nu ter land, ter zee of in de lucht Antwerpen wil bereiken, het is allemaal mogelijk.
In Antwerpen bevindt zich de tweede grootste haven van Europa en zelfs een kleine luchthaven met zonnige bestemmingen als Alicante in Spanje, Florence in Italië en Split in Kroatië.

Wilt u het toch liever zich verplaatsen over het land?
Dan heeft u mogelijkheden zat, wat natuurlijk interessant is voor mensen die een sleutel op de deur in Antwerpen willen bouwen.
U kan vanuit het prachtige station van Antwerpen de trein naar alle belangrijke stations in België. Bovendien kan u er ook de TGV nemen die u in 1h15 naar Amsterdam brengt.

Om zich te verplaatsen van uw sleutel op de deur in Antwerpen naar een lokale plaats, heeft u opties zat: de Velootjes (de gekende deelfietsen), de tram, de bus, zelfs elektrische deelsteps en deelauto’s behoren tot de mogelijkheid.
Door deze talrijke opties kan u als u een sleutel op de deur in Antwerpen bouwt zelfs besparen op een aankoop van een auto. Want wie Antwerpen en file worden helaas vaak in één zucht uitgesproken.
Oplossingen werden gevonden en zijn in aanleg, het enig nadeel: het transformeerde Antwerpen naar één grote, tijdelijke bouwwerf. Maar soms moet u even door de zure appel heen bijten om er uiteindelijk op vooruit te gaan

U beleeft altijd een beetje vakantie in uw sleutel op de deur in Antwerpen

’t Stad leeft. Het maakt niet uit in welke buurt u uw sleutel op de deur in Antwerpen bouwt, er valt altijd wat te beleven.

Elk jaar vindt er in Antwerpen “De Zomer van Antwerpen”. Dat is een uitbundig festival dat elk jaar tijdens de zomermaanden wordt georganiseerd doorheen heel Antwerpen. Er wordt ook telkens een gezellige zomerbar voorzien met straattheater, optredens en zelfs een heus circus. Dankzij de fantastische mobiliteitsvoorzieningen bereikt u dit eenvoudig vanuit uw sleutel op de deur in Antwerpen.
Uiteraard vindt u in heel de stad gezellige zomerbars waar u terecht kan.

Sleutel-op-de-deur Antwerpen

Een sleutel op de deur in Antwerpen dat zich op een zuchtje bevindt van een strand, is onmogelijk volgens u? Toch niet! Het strand van Sint-Anneke is de ontmoetingsplaats tijdens de warme zomermaanden om te relaxen en te socializen. Het is gelegen aan de Linkeroever van de Schelde en het kan er heerlijk druk zijn tijdens de zomermaanden: een ideale ontmoetingsplaats.
Hoewel het verleidelijk lijkt om een frisse duik te kunnen nemen dichtbij uw sleutel op de deur in Antwerpen, is het verboden om er te zwemmen.

Ook in de winter zijn er tal van activiteiten waardoor u zich niet zal vervelen in uw sleutel-op-de-deur in Antwerpen.
Tijdens de eindejaarsperiode zijn er verschillende koopweekends en uiteraard de kerstmarkt van Antwerpen.

Het hele jaar daar vindt u verschillende, verrassende activiteiten waardoor u zich zeker niet gaat vervelen in u sleutel op de deur in Antwerpen.
U kan ook altijd terecht in trekpleisters zoal de Zoo van Antwerpen.

Een sleutel op de deur in Antwerpen is leven ten midden van een internationale food market

Antwerpen is een internationale gerenommeerde stad dat gekend is voor zijn haven, cultuur en diamanten. Dat maakt dan ook dat het een smeltkroes is van verschillende culturen: u deelt ’t Stad met maar liefst 166 verschillende nationaliteiten.

En wat is een betere manier om deze verschillende culturen te ontdekken dan via de keuken?
Het staat als een paal boven water dat u geen keuzebeperking zal hebben als u in uw sleutel op de deur in Antwerpen woont.
Van koosjer Joods eten tot Braziliaanse barbecue : u vindt het allemaal!

Geen zin om uw sleutel op de deur in Antwerpen te verlaten? Maak dan gebruik van de vele bezorgdiensten waardoor u steeds een restaurant in huis heeft.

Een sleutel op de deur in Antwerpen is de plaats voor hipsters en fashionista’s

’t Stad is hip en zal altijd hip blijven. Het is dan ook een stad dat steeds meegroeit met de tijdsgeest.
Hierdoor vindt u ook in nabije omgeving van uw sleutel op de deur in Antwerpen voldoende bekende, hippe merken. Maar laat u zich ook verrassen door de vele opkomende, vaak onbekende merken die u in de kleine zijstraatjes van de Meir vindt.
In Antwerpen bevindt zich dan ook een van de meest gerenommeerde modescholen van de wereld. Denk maar aan oud-studenten zoals the Antwerp Six die op hun beurt enkele groten ter aarde opleerden zoals Raf Simons.

Ook voor een avondje cultuur moet u niet ver reizen vanuit uw sleutel op de deur in Antwerpen. In de Stadsschouwberg worden er vele balletoptredens, theatervoorstellingen gegeven en de vele grote artiesten hebben al opgetreden in het Sportpaleis.

 

Ontvang onze catalogus

 

Is een sleutel op de deur in Antwerpen echt iets voor u maar bent u nog op zoek naar een betrouwbare bouwpartner?
Neem dan snel contact op met Woningen Compere.
Wij zijn een Belgisch sleutel op de deur bedrijf dat ook in Antwerpen bouwt.
Het enige wat u moet doen is een bouwgrond aankopen, wij zorgen ervoor dat de bouw van uw woning in alle gemoedsrust verloopt.
U bent elke zondag van harte welkom in onze kijkwoning te Niel en natuurlijk ook in al onze andere kijkwoningen over heel België. Een keer per maand organiseren wij ook een opendeurweekend waar u steeds mag komen om uw sleutel op de deur in Antwerpen te bespreken.
Wij doen ook jaarlijks mee aan de bouwbeurs Bouw&Reno in Antwerpen.

Wil u graag uw bouwplannen in alle rust bespreken? Vraag dan snel een afspraak aan met één van onze bouwadviseurs uit uw regio. Dit kan u doen door een gratis catalogus aan te vragen via onze website www.woningencompere.be of via het gratis nummer 0800 11 164 of via info@wonigencompere.be.
In onze catalogus vindt u 238 modelwoningen die elk aanpasbaar zijn aan uw wensen en voorkeuren. Vindt u toch niet de droom sleutel op de deur woning in Antwerpen? Wij bouwen ook volgens een eigen plan, uniek in onze sector!