Bouwbedrijf sleutel op de deur

De taken van een bouwbedrijf sleutel op de deur

Een eigen huis bouwen is een grote uitdaging. De keuzes die u  nu maakt zullen hoogstwaarschijnlijk een grote invloed hebben op uw toekomst. Een huis is uw thuis, u zal er waarschijnlijk een groot deel van uw toekomstig leven beleven en spenderen.  Bovendien komt er veel bij een  bouw kijken. Een bouwbedrijf sleutel op de deur, begeleid u doorheen deze spannende periode.

bouwbedrijf sleutel op de deur

Speelt u met de gedachten een sleutelklare woning te bouwen in samenwerking met een bouwbedrijf sleutel op de deur?

Of overweeg u eerder zelf de handen uit de mouwen te steken en de bouwwerken zelf te coördineren. We stellen u hieronder even voor aan het sleutel op de deur concept. En wat u kan verwachten van een bouwbedrijf sleutel op de deur.

Samenwerken met een bouwbedrijf sleutel op de deur staat garant voor zorgeloos bouwen. Zelf de bouwwerken coördineren brengt vaak veel stress met zich mee. Realiseer u dat een bouwproject enkele maanden tot zelfs jaren kan duren. Vele bouwers beschrijven de bouw van hun woningen als een emotionele rollercoaster. U zoekt zelf contact op met de aannemers en de onderaannemers, coördineert de bouwwerken en maakt de nodige paperassen in orde. Zelf een nieuwsbouw zetten is dus geen kinderspel. Maar geen onbegonnen werk.

Wanneer kiest voor een sleutel op de deur woning, kiest u ervoor de bouw van uw droomwoning uit handen te geven aan ervaringsdeskundigen. Een bouwbedrijf sleutel op de deur stelt vakmensen aan om uw woning te bouwen. U gaat dus een samenwerking aan met een erkend, geregistreerd en professioneel bouwbedrijf die u volledig begeleid in het bouwen van uw woning. Woningen Compere werkt enkel samen met aannemers die aan enkele strenge vereisten voldoen. Bovendien verloopt de bouw van een sleutel op de deur woning van Woningen Compere veel sneller dan wanneer u zelf met verschillende aannemers werkt. Doordat we werken met enkele vaste aannemers en onderaannemers kunnen we deze van bouwwerf naar bouwwerf doorschuiven. De verschillende bouwwerken zullen op elkaar aansluiten. De kans dat verschillende aannemers elkaar zullen opvolgen wanneer u deze zelf aanstelt, is veel kleiner.

Dat een sleutel op de deur woning niet personaliseerbaar is, is een grote misvatting. Het is zo dat sleutel op de deur woningen geïnspireerd zijn op een modelwoning en het basisplan hiervan. U hebt de ruime keuze uit 238 modelwoning bij Woningen Compere. U kan dus al zeer specifiek een huis kiezen. Bovendien zijn er tal aan mogelijkheden om een personal touch toe te voegen. Ons assortiment en werkwijze kan u terug vinden in onze catalogus. Vraag onze catalogus met 238 modelwoningen gratis aan op onze site of bel gratis naar het nummer 0800/96690. Welke en hoe u uw bouwwensen implementeert in uw woning vraagt u best aan een van onze ervaren bouwadviseurs. Deze weten u meer uitleg te bieden over onze modelwoningen, bouwplannen en het implementeren van persoonlijke uitvoeringen.

Met het doel een zo groot mogelijke oppervlakte te benutten aan bruikbare ruimte, dit aan een zo laag mogelijk ontwierp ons team aan professionals ontwierpen de basisplannen van de 238 modelwoningen. Behalve het optimaal benutten van de ruimte en budget, zijn duurzaamheid en kwaliteit voor Woningen Compere van groot belang. Precies omdat Woningen Compere een geregistreerd, erkende en algemene bouwonderneming zich toelegt op het bouwen van traditionele en energiezuinige woningen en duurzaamheid en kwaliteit typerend voor traditionele woningbouw.

Woningen Compere biedt zelfs de mogelijkheid aan om van nul te beginnen en uw huis zelf volledig samen te stellen. Zo kan er voor u een gratis en gepersonaliseerd bouwplan ontworpen worden. Dit bouwplan is uiteraard aangepast aan uw bouwgrond.
Ook is er de mogelijkheid enkel de ruwbouw te laten zetten door Woningen Compere. De afwerking laten we in dit geval aan u over. Zo kan u heel wat uitsparen. Onder een ruwbouw verstaan wij uiteraard een winddichte ruwbouw (metselwerk, spanten, dak, buitenschrijnwerk), die de basis vormt voor uw droomwoning.

Naast de bouwwerken zelf gaat de bouw van een huis gepaard met behoorlijk wat papierwerk. Ook een bouwbedrijf sleutel op de deur ontfermt zich over deze lastige karwei als u er voor kiest een sleutel op de deur woning te laten bouwen.

Zie ook:

 

Vraag uw gratis catalogus aan

Een bouwbedrijf sleutel op de deur houdt de facturatie van elke vakman netjes bij en regelt de nodige vergunningen.

Zowel de coördinatie van de bouwwerken als de hele administratieve rompslomp die bij een nieuwbouw hoort, wordt verzorgd door een bouwbedrijf sleutel op de deur. Vooraleer u kan bouwen moet uiteraard een bouwgrond hebben. Bij de meeste bouwbedrijven kan u enkel een huis kopen – u betaalt voor de bouw van uw woning, en dus niet voor een bouwgrond met een woning erop. De zoektocht naar de geschikte bouwgrond is vaak een hele opgave. Zo moet u rekening houden met de locatie én uw budget. De prijzen van bouwgronden variëren sterk per regio. In Vlaanderen zijn de bouwgronden in het algemeen duurder dan in Wallonië. Een bouwgrond kopen in Limburg komt u dan weer goedkoper uit dan een bouwgrond kopen in Vlaams-Brabant. De kostprijs van een stukje grond in de stad ligt veel hoger dan een bouwgrond op het platteland. Zit u met vragen omtrent bouwgronden? Spring gerust eens binnen bij Woningen Compere, ondanks wij geen bouwgronden verkopen zijn onze ervaren en vakkundige medewerkers dag in dag uit met de bouw bezig.

Van het beginpunt tot de eindmeet staat er steeds een persoonlijke medewerker van Woningen Compere aan u zijde. Bij aanvang van uw bouwproject zal er slechts één medewerker van Woningen Compere zich volledig ontfermen over uw droomwoning. Hebt u vragen of opmerkingen dan hoeft u niet rondbellen, maar volstaat één telefoontje naar uw contactpersoon om een klaar en duidelijk antwoord te krijgen. Zo kan er geen misverstand of  miscommunicatie ontstaan. Deze vakbekwame medewerker staat in voor de volledige afhandeling van uw bouwproject, zo ook voor het papierwerk dat hierbij komt kijken. Alle paperassen zoals de bouwaanvraag, het aansluiten van nutsvoorzieningen en de EPB- en ventilatieverslaggeving worden voor u afgehandeld. Het bouwen van een sleutel op de deur woning kan u dus nogal wat kopzorgen besparen.

Een samenwerking met Woningen Compere gaat als volgt; een van onze professionele bouwadviseurs stelt voor u een vrijblijvende offerte op. Deze prijsaanvraag blijft gedurende één jaar geldig. Tevens worden onze prijzen gedurende één jaar zonder herzieningen gegarandeerd. Een ingenieur van Woningen Compere berekent de plannen die overeenstemmen met uw prijsofferte. Indien u effectief wil samenwerken met Woningen Compere en u dus akkoord bent met de vraagprijs, wordt er een studieovereenkomst ondertekend. Ondertussen ontwerpt een architect het definitieve bouwplan van uw droomwoning aan het ontwerpen. Inmiddels voert Woningen Compere grondsonderingen uit op uw bouwgrond. Aan de hand van deze bodemtesten voeren onze stabiliteitsingenieurs een stabiliteitsstudie uit op diezelfde bouwbond. Het definitieve contract wordt ondertekend na dat de bouwvergunning volledig in orde is gebracht. Woningen Compere staat erop dat alles correct en volgens het boekje verloopt. Maximaal acht weken na de definitieve overeenkomst kunnen wij van start gaan met de bouw. Wilt u meer weten van onze werkwijze en bedrijfsfilosofie, dan kan u onze gratis catalogus bestellen via onze website of bel naar het gratis nummer 0800 11 164. Naaste ons uitgebreid en gedetailleerd lastenboek vindt u ook de basisplannen en representatie van onze 238 modelwoningen.

Een bouwbedrijf sleutel op de deur bouwt dus uw woning. Dit concept is hierboven reeds toegelicht.

Maar hoe gaat het nu effectief in zijn werk op de bouwwerf zelf? Het is logisch dat u nog steeds betrokken wil zijn met dit bouwproces. Ook Woningen Compere staat erop u zoveel mogelijk te betrekken bij de bouwwerken.

Ook tijdens de bouwwerken op uw bouwgrond houden wij u op regelmatige basis op de hoogte van de vorderingen in het bouwproces. Dit gebeurt allemaal via uw contact persoon binnen Woningen Compere. De betrokkenheid van onze bouwheren is van groot belang. Wij, als bouwbedrijf sleutel op de deur hopen steeds op een gebalanceerde samenwerking waar Woningen Compere de uitvoering doet van uw richtlijnen. Wij bouwen tenslotte uw woning, uw thuis.

Op de bouwwerf stelt Woningen Compere een vaste werfleider aan. Deze staat in contact met de aannemers, uw persoonlijk contactpersoon en uiteraard de bouwheer. De werfleider zorgt ervoor dat de bouwwerken ook in praktijk naadloos elkaar opvolgen, de werf in goede banen geleidt wordt en onze aannemers en onderaannemers aanstuurt. Onze werfleiders zijn echte organisatietalenten. Deze experten staan altijd klaar u te adviseren of vragen op te lossen. Al uw opmerkingen nemen wij in acht, zo probeert Woningen Compere en zijn werknemers steeds te verbeteren. Wij nodigen onze bouwheren steeds uit op hun bouwwerf. U bent hier meer dan welkom. Zo kan u zelf een oogje in het zeil houden en ziet u met de tijd uw droom werkelijkheid worden.

Vraag uw gratis catalogus aanGratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus