Lijst van 312 sleutel-op-de-deur modelwoningen met plan (gerangschikt op prijs)

Een huis bouwen via een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf? Hieronder vindt u overzicht van onze sleutel-op-de-deur modelwoningen.

Welk model van sleutel-op-de-deur woning te kiezen?

Ontdek hieronder voor uw bouwproject al onze modellen van sleutel-op-de-deur woningen. Deze kunnen worden aangepast naar uw wensen. U kunt daarbij gebruik maken van het deskundig advies van onze consulenten voor alle wijzigingen die u wenst aan te brengen aan uw bouwproject in België.

 

Waar kan ik mijn sleutel-op-de-deurwoning bouwen?

De meeste van onze sleutel-op-de-deur woonmodellen kunnen als een driegevelwoning worden geleverd, wat u veel vrijheid geeft voor wat betreft de locatie van uw sleutel-op-de-deur project. Als woningbouwer kunnen wij ook gratis door een architect een gepersonaliseerd voorontwerp van uw sleutel-op-de-deur bouw laten opmaken (met inbegrip van de glooiing van het terrein, de lichtinval enz.).

 

Hoeveel een sleutel-op-de-deurwoning kost?

Met de online sleutel-op-de-deur woningcatalogus hieronder, kunt u plannen, constructies, materialen en oppervlaktes vergelijken om een nauwkeurige schatting te krijgen van hoeveel een sleutel-op-de-deur woning kost. De prijzen van sleutel-op-de-deur woningen variëren van minder dan 100 000€ tot meer dan 500 000€, met allerlei opties en de mogelijkheid om de modellen aan te passen indien u wenst te vertrekken van een reeds bestaand grondplan. De catalogus van Maisons Compère kan ook rechtstreeks naar u thuis worden gezonden om uw onderzoek en prijsvergelijkingen van de verschillende modellen te vergemakkelijken.

3 mogelijkheden om jullie huis te realiseren

  • Met jullie eigen plannen
  • Beginnende met een lege pagina, om de plannen samen met jullie samen te stellen
  • Door inspiratie op te doen uit onze 312 modellen die 100% kunnen worden gepersonaliseerd

Maison clé-sur-porte

Opbrengsteigendommen

Luxewoningen

* Prijzen exclusief BTW en ereloon architect (± 5%)