Nieuwbouw huis bouwen

Bent u klaar om de stap te zetten naar een nieuwbouw huis bouwen maar vreest dat u hierbij in tijdsnood zou kunnen komen?

Weet u niet of u over de juiste capaciteiten beschikt om dit alles met uw dagelijkse leven te combineren? Dan biedt Woningen Compere u de ideale oplossing.

Nieuwbouw huis bouwen

Bouwbedrijf Woningen Compere bouwt al jaar en dag sleutel op de deur woningen volledig op maat van de klant. Dit houdt dus in dat wij uw nieuwbouw huis bouwen in een mum van tijd en zorgeloos. U kan er vanuit gaan dat uw toekomstige woning door ons gebouwd zal worden met oog voor detail! Door Te werken met Woningen Compere voor de realisatie van uw woonproject heeft u op voorhand een volledig zicht,op de woning alsook het budget en de termijn. Woningen Compere regelt alles voor u hieromtrent opdat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat er nog allemaal moet gebeuren op de werf. Om u als klant ervan te verzekeren dat uw toekomstige sleutel op de deur woning helemaal uw ding zal zijn, proberen wij u zoveel vrijheid als mogelijk te geven.

Bij Woningen Compere kan u uw toekomstige woonst geheel aanpassen aan al uw verlangens en wensen. Dankzij onze sleutel op de deur methode kan u ook nog profiteren van een snel verloop van zaken en zal u vlug in uw woning kunnen intrekken. Wij werken met vakmensen die constant bijgeschoold worden waardoor deze telkens op de hoogte zijn van de laatste nieuwe trends binnen het nieuwbouw huis bouwen. Om met uw eigen ogen waar te nemen hoe onze modelwoningen eruit zien kan u onze gratis catalogus bestellen via de website, of een modelwoning in uw buurt bezoeken, een duidelijke lijst met kijkwoningen en de daarbij horende routebeschrijving te vinden onder de rubriek “kaart met kijkwoningen”. Momenteel zijn deze enkel te bezoeken op afspraak, hierdoor is er telkens een bouwadviseur ter plekke die u zal kunnen voorzien van alle nodige extra informatie. bijkomend kunnen deze ook aangepast worden. Het enige waar u voor moet zorgen opdat het bouwproces kan gestart worden is uw eigen bouwgrond, al de rest zal Woningen Compere voor zich nemen. Familiaal bouwbedrijf Woningen Compere bouwt over heel België (behalve binnen de kleine ring rond Brussel) aan de sleutel op de deur woning van uw dromen.

Vraag uw gratis catalogus aan

Een nieuwbouw huis bouwen met Woningen Compere, makkelijk en snel!

Onze sleutel op de deur woningen zijn allesbehalve standaard!

Bij Woningen Compere heeft u zodanig veel vrijheid en aanpassingsmogelijkheden om een nieuwbouw huis te bouwen dat dit nauwelijks een standaardwoning genoemd zal kunnen worden! Als u een nieuwbouw huizen bouwen wilt, dan komen hier ook een heleboel verantwoordelijkheden bij kijken. Omdat niet iedereen altijd de nodige kennis en ervaring in huis heeft om dit alles vlekkeloos te laten verlopen, biedt Woningen Compere u een kans aan! Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt blijven doen wat u wilt doen, u zult uzelf geen enkele zorg hoeven maken over het hele verloop van uw nieuwbouw huis bouwen. Legt u toch liever zelf de laatste hand aan uw toekomstige woning dan kan u buiten onze sleutel op de deur optie ook kiezen voor een winddichte ruwbouw. Woningen Compere staat garant voor werken die elkaar in een vlot tempo opvolgen waardoor u vlug zal kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning. Om alles voor u zo makkelijk mogelijk te maken voorzien wij u gedurende deze periode ook van één vast aanspreekpunt waarbij u terecht kan voor bijkomende informatie of voor eventuele bouwvragen. Dit zorgt ervoor dat u geen tijd hoeft te verliezen door telkens te zoeken naar de juiste persoon met de gepaste oplossing.

Een nieuwbouw huis bouwen samen met Woningen Compere, dat biedt alleen maar voordelen!

Samen met u bouwt Woningen Compere aan de woning van uw dromen, dit daarboven op de traditionele bouwwijze die wij volledig meester zijn. Wij beschikken over een gemotiveerd team dat alles in het werk zal zetten voor u gedurende het volledige bouwproces. Tijdens dit bouwproces kiest Woningen Compere ervoor om enkel en alleen te werken met materialen van een hoge kwaliteit. Als blijk van onze expertise en kennis geven wij u ook twintig jaar garantie als u voor uw nieuwbouw huis bouwen (kostprijs nieuwbouw) sleutel op de deur woning voor ons kiest. Wij weten de prijzen goed te drukken dankzij de hoeveelheidskorting die wij verkrijgen bij het bestellen van deze materialen. Hierdoor kan u genieten van zowel een scherp prijstarief als van een woning van uitstekende kwaliteit! Onze prijs-kwaliteitverhouding behoort tot een van de allerbesten op de Belgische markt, dat kan u constateren indien u onze kijkwoningen bezoekt. Dankzij onze brede waaier aan bouwstijlen en eindeloze aanpassingen die u nog kan doorvoeren zorgen wij ervoor dat wij voor ieder wat wils hebben! In de catalogus kan u ook een gedetailleerd lastenboek vinden waarin beschreven wordt welke materialen Woningen Compere allemaal gebruikt tijdens de bouw van onze sleutel op de deur woningen. Familiebedrijf Woningen Compere zet met plezier al uw bouwdromen om in werkelijkheid. Ons ervaren team dat stuk voor stuk bestaat uit vakmensen staat altijd voor u paraat om u te voorzien van een nieuwbouw woning bouwen geheel volgens uw specifieke voorkeuren. Vergeet zeker en vast niet eens een kijkje te nemen bij onze verschillende kijkwoningen om al wat inspiratie op te kunnen doen voor uw toekomstige sleutel op de deur woning.

Vraag uw gratis catalogus aan

Belangrijk als u een nieuwbouw huis bouwen wilt, is om te weten waar u naar op zoek bent en wat u wilt

Het gaat hier immers over uw eigen droomproject.

Er gaat wat tijd over een nieuwbouw huis bouwen (Nieuwbouwwoningen te koop) en dus is het van belang om hier dan ook de adequate keuzes te maken. Eerst en vooral is het aangewezen een bouwgrond te kiezen waarvan de ligging u tevreden weet te stellen. Dit is de basis waarop wij uw nieuwbouw huis bouwen en dus is deze van essentieel belang voor het verdere verloop van het bouwproject. Eens u alles in orde heeft weten te brengen met betrekking tot uw bouwgrond kan Woningen Compere vanaf dan het volledige project overnemen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken gedurende deze hele procedure, zelfs niet over alle administratieve rompslomp die hierbij komt kijken. Om alles in goede banen te leiden is een vlotte samenwerking tussen de bouwaannemer en de architect van enorm belang. Aangezien Woningen Compere vaker met deze zelfde mensen werkt vormt dit geen enkel probleem en zal dit u als klant alleen maar volledig ten goede kunnen komen. Als u liever zelf een architect kiest dan heeft u ook nog altijd deze mogelijkheid, zonder enig probleem. Zo kunnen wij vanaf het begin alles goed op elkaar afstemmen om het strakke tijdschema te kunnen respecteren. Eens u al uw voorkeuren doorgegeven heeft aan ons kan het gehele bouwproces van start gaan en zal Woningen Compere verder zorgen voor de sleutel op de deur woning van uw dromen. Woningen Compere mikt erop om huizen te bouwen die alles zullen kunnen doorstaan. Dit verzekert u ervan dat de generaties die na u komen ook nog ten volle zullen kunnen genieten van uw woonst. U bent onze prioriteit en als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Dit is dan ook de reden dat wij ons zo hard inzetten om een optimale service voor onze klanten te verzorgen. Het volledige bouwproject zal op de voet gevolgd worden en u zult telkens op de hoogte gebracht worden van de meest recente veranderingen. Op de werf zelf is er een regelmatige controle van de werfleider en diens supervisor zodat alles in goede banen geleid kan worden. Door bij Woningen Compere uw nieuwbouw huis te bouwen bent u van een perfecte uitvoering verzekerd. Om uzelf ondertussen al een levendig beeld te kunnen vormen van hoe uw sleutel op de deur droomwoning eruit zou kunnen gaan zien raden wij u aan alvast onze website te bekijken. Hier vindt u video’s die u een helder beeld scheppen over hoe onze modelwoningen eruit zien. U kan volledig zelf de beslissingen nemen die voor u echt belangrijk zijn.

U wil een nieuwbouw huis bouwen en denkt er volledig klaar voor te zijn? Twijfel dan niet en kies ervoor om samen met Woningen Compere de handen in mekaar te slaan! U kan contact opnemen met één van onze medewerkers op het gratis telefoonnummer 0800/11 164. Op die manier kunnen wij u snel in verbinding stellen met een van onze bouwadviseurs bij u in de buurt, die beschikbaar staat voor uw verdere vragen en voor alle benodigde bijkomende informatie. Op onze website kan u ook nog steeds onze gratis catalogus bestellen om uw creativiteit alvast de vrije loop te laten gaan. Met al uw andere vragen of dergelijke mag u ons ook nog steeds vrijblijvend mailen op volgend e-mailadres: [email protected].

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus