Hoeveel kost een huis bouwen

De Belg droomt er nog steeds van zijn eigen huis te bouwen maar hoeveel kost een huis bouwen ?

Onze voorouders en onze ouders hebben het gedaan, waarom wij dan niet. Het is hun gelukt, dus zal dat bij ons ook wel gaan. Vaak is de eerste vraag die iemand zich stelt als hij een eerste keer met het idee speelt om te bouwen : “Hoeveel kost een huis bouwen de dag van vandaag? “ Het is niet gemakkelijk om hierop een antwoord te vinden. Wanneer je uw woning laat bouwen door Woningen Compere, dan weet je op voorhand hoeveel kost een huis bouwen van ontwerp tot de oplevering ervan en kom je tijdens je bouwproces ook niet meer voor verassingen te staan.

Hoeveel kost een huis bouwen nu echt?

Indien je een antwoord zoekt op de vraag hoeveel kost een huis bouwen, dan moet je zeker rekening houden met verschillende prijsbepalers. Voor je begint met bouwen dien je op zoek te gaan naar een stuk bouwgrond. De prijs van een stuk bouwgrond is de dag van vandaag niet zo goedkoop en is reeds een grote hap uit het budget van uw bouwproject.

Wanneer je je huis laat bouwen door Woningen Compere dien je reeds eigenaar te zijn van je stuk bouwgrond. Vervolgens zal u van Woningen Compere een offerte ontvangen voor de realisatie van je volledig huis, vanaf een wit papier tot de oplevering van je woning. Om nu reeds een beeld te krijgen van wat een woning bij Woningen Compere kost, kan je naar onze site en naar onze lijst van onze sleutel op de deur modelwoningen surfen.
Hier vindt je heel wat modelwoningen met prijs erbij vermeld. Deze prijzen zijn exclusief BTW en het ereloon van de architect. Voor deze laatste mag je +/- 5 % rekenen op basis van het lastenboek. U dient zich niet aan deze modelwoningen te houden, deze kunnen aangepast worden naar uw wensen. Voor elke gewenste wijziging aan het basisplan kan u beroep doen op één van onze bouwadviseurs. Tevens hebt u bij ons de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken samen met je architect, waarvoor er dan wel extra kosten voor u bijkomen. Wanneer er een akkoord is, wordt de prijs van je woning vastgelegd in een contract en zal je verder ook niet meer voor verrassingen komen te staan. Bij Woningen Compere kan u ook kiezen om zelf een gedeelte of de volledige afwerking voor je eigen rekening te nemen. Onze woningen worden op maat berekend naar gelang de wens en het budget van de klant.
Indien u overweegt om een sleutel op de deur woning te laten bouwen, zodat u ook weet hoeveel kost een huis bouwen en niet voor onnodige verrassingen wenst te staan, is Woningen Compere zeker een meerwaarde voor u. Indien u wat meer informatie wenst over onze manier van sleutel op de deur woningen bouwen kan u ons steeds bereiken op het gratis nummer 0800/11 164. Aarzel vooral niet om online gratis onze catalogus met modelwoningen in aan te vragen. Bij woningen Compere kan u reeds een huis bouwen met een budget van 100.000 euro.