Gratis catalogus

Hoeveel kost een huis bouwen

"

We zullen voor u de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen?’ die veel toekomstige bouwers bezighoudt eindelijk duidelijk beantwoorden

Bijna iedereen stelt zich voordat hij aanvangt met de bouwwerken de vraag ‘Hoeveel kost een huis bouwen?’ Dit is ook helemaal niet zo bizar aangezien een nieuwbouwwoning hoogstwaarschijnlijk een van de grootste investeringen in uw leven zal zijn. Het mag dan ook absoluut geen impulsieve beslissing zijn. Het is daarom ook meer dan normaal dat men zich vragen zoals ‘Hoeveel kost een huis bouwen voor mij?’ of ‘Hoe groot wil ik dat mijn nieuwbouwwoning is?’. Wij zullen proberen om deze vragen voor u te beantwoorden. We gaan u een beeld geven van hoeveel kost een huis bouwen gemiddeld is in de 21ste eeuw.

Verder tonen we u aan dat het sleutel-op-de-deur concept enorm veel voordelen heeft en daarom misschien wel het ideale bouwconcept is voor uw nieuwbouwwoning. Wist u bijvoorbeeld al dat de bouw van een sleutel-op-de-deur woning zonder stress kan gebeuren. Of dat bij het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen de prijs laag zal zijn als antwoord op de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen voor mij?’ Lees verder in dit artikel en ontdek alle voordelen van het sleutel-op-de-deur concept. Ten slotte geven we u een uitgebreide informatieve alinea over het bouwbedrijf Woningen Compere. Ook de contactgegevens van dit sleutel-op-de-deur bedrijf staan hierbij vermeld. Aarzel dus in geen geval om dit betrouwbare sleutel-op-de-deur bedrijf te contacteren voor de bouw van uw eigen woning.

Hoveel kost een huis bouwen

Hoeveel kost een huis bouwen nu echt in de 21ste eeuw?

Wanneer jonge gezinnen nadenken over het bouwen van een eigen huis is hun grootste struikelblok de hoge prijs van de nieuwbouwwoning. Ze aarzelen vaak omdat ze geen duidelijk antwoord krijgen op de vraag ‘ Hoeveel kost een huis bouwen in deze tijd?’ Het gezin twijfelt daarom vaak of ze zich wel een eigen huis wel kunnen veroorloven of dat dit enkel nog voor de happy few is. Het is dan ook erg moeilijk om zelf een duidelijk antwoord te berekenen op de vraag ‘Hoeveel kost een huis bouwen?’. Er zijn vaak enkele kosten die men over het hoofd ziet en hierdoor komt de prijs die het gezin voor ogen had vaak niet toe om te antwoorden op de vraag ‘Hoeveel kost een huis bouwen?’.

Daarom is het erg belangrijk dat u, voordat u aanvangt met de bouwwerken, zich voldoende inleest over het onderwerp en indien nodig een professional om extra informatie vraagt. U kunt het beste kijken naar de prijs per vierkante meter van een nieuwbouwwoning. Zo kunt u de prijzen gemakkelijk vergelijken en berekenen hoeveel kost een huis bouwen naargelang de grootte van uw woning. Gemiddeld ligt de prijs voor een nieuwbouwwoning tussen de 1300 euro en de 1700 euro. Bij deze gemiddelde prijs is de BTW van 21 procent reeds inbegrepen. Het is natuurlijk een gemiddelde richtprijs dus het zou altijd kunnen dat u meer of minder uitkomt op de vraag ‘Hoeveel kost een huis bouwen per vierkante meter?’ Deze richtprijs staat normaal bij elke nieuwbouwwoning specifiek vermeld. Hoeveel kost een huis bouwen per vierkante meter is afhankelijk van de gebruikte materialen en de werkuren die nodig zijn voor het bouwen van deze nieuwbouwwoning.

Wat zijn de voordelen als u de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen’ even links laat liggen en gewoon start met het bouwen van uw sleutel-op-de-deur woningen?

Het is goed om bedachtzaam te zijn en de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen?’  te stellen voordat u begint met de bouw van uw huis. Echter moet u wel weten dat te lang twijfelen nooit een optie kan zijn. U zal namelijk nooit 100 procent zeker zijn van uw keuze. Daarom kan u best de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen?’ opzij zetten en de moed verzamelen om te starten met de bouw van uw sleutel-op-de-deur woning. We geven u hierbij ook enkele redenen waarom u absoluut geen spijt zal hebben als u uw woningen laat bouwen volgens het sleutel-op-de-deur principe.

Ten eerste is het sleutel-op-de-deur principe erg gemakkelijk voor u. Het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen brengt daarnaast ook geen stress met zich mee en bijkomend zal u nog veel vrije tijd over houden. Een tip: besteed deze vrije tijd aan de dingen die belangrijk zijn voor u en niet aan het piekeren over de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen voor mij?’. Het bouwproces bij het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen verloopt zo gemakkelijk aangezien u letterlijk niets hoeft te doen. Het sleutel-op-de-deur bedrijf neemt de volledige bouw van uw nieuwbouwwoning in handen. U hoeft dus enkel een bouwgrond te kopen en een goede sleutel-op-de-deur firma te contacteren. Het sleutel-op-de-deur bedrijf contacteert in uw plaats de aannemers, plant ze in en doet de opvolging op de werf. Verder zorgt het sleutel-op-de-deur bedrijf dat het papierwerk en de nodige documenten voor uw nieuwbouwwoning steeds in orde zijn.

Een ander voordeel van het bouwen van een sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoning is dat de prijs laag zal zijn. U hoeft u bij dit concept dus niet de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen voor mij?’ te stellen aangezien de prijs van een sleutel-op-de-deur woning altijd binnen uw budget zal liggen. Maar hoe kan het dat de prijs bij het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen zoveel lager is dan de prijs voor het bouwen van andere nieuwbouwwoningen? Dit komt onder andere omdat het sleutel-op-de-deur bedrijf kortingen krijgt door de hoeveelheden waarmee ze hun bouwmaterialen aankopen. Ook geven de aannemers af en toe een extra korting aan de sleutel-op-de-deur bedrijven aangezien ze erg vaak opdrachten krijgen van dat sleutel-op-de-deur bedrijf. Van al deze kortingen die het sleutel-op-de-deur bedrijf kan binnenhalen kan u bij het bouwen van uw eigen sleutel-op-de-deur woning ook meegenieten. Een bijkomend voordeel is dat het erg leuk is dat u zich niets hoeft aan te trekken van hoeveel kost een huis bouwen voor mij.

Vraag uw gratis catalogus aan

Nog een ander voordeel van het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen is dat ze enorm snel gebouwd kunnen worden. Aangezien tijd geld is in onze huidige maatschappij is ook dit een erg groot voordeel. De bouw van sleutel-op-de-deur woningen kan zo snel gerealiseerd worden dankzij de expertise van het bouwbedrijf. Dit weet namelijk perfect hoe hij de aannemers moet inplannen zodat de verschillende werken elkaar op een vlotte wijze kunnen opvolgen. De bouw van een sleutel-op-de-deur woning duurt gemiddeld slechts één jaar. De bouw van andere nieuwbouwwoningen neemt al snel het dubbele tot het driedubbele van deze tijd in beslag.

Zoals u hebt kunnen lezen heeft het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen ontelbaar veel voordelen. Als al deze voordelen u aanspraken moet u uw nieuwbouwwoning dus zeker en vast realiseren volgens het sleutel-op-de-deur concept. Zorg hierbij wel dat u opzoek gaat naar een goede sleutel-op-de-deur firma. Slechte en onbetrouwbare sleutel-op-de-deur firma’s zouden u namelijk een veel te hoge prijs willen tellen voor de plaatsing van uw sleutel-op-de-deur woning. Stel daarom altijd vooraleer u iets ondertekent de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen voor mij?’ aan uw bouwfirma. Laat dit ook steeds duidelijk op papier zetten indien u uw bouwfirma niet vertrouwt.

Aarzel niet om Woningen Compere te contacteren als u graag het antwoord op de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen voor mij?’ wil kennen

Aangezien het erg moeilijk is zelf een nauwkeurig antwoord te geven op de vraag ‘Hoeveel kost een huis bouwen?’ is het absoluut niet onverstandig een sleutel-op-de-deur bedrijf te contacteren. Het sleutel-op-de-deur bedrijf kan u namelijk een heel precies antwoord geven op de vraag ‘Hoeveel kost een huis bouwen?’ Het sleutel-op-de-deur bedrijf kan dankzij zijn expertise perfect berekenen hoeveel kost een huis bouwen op uw bouwgrond, met uw favoriete bouwmaterialen, op basis van de grootte van uw huis enzovoort. Woningen Compere is een bouwbedrijf dat dit maar al te graag voor u berekent. U kan altijd gratis een vrijblijvende offerte aanvragen bij Woningen Compere. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoeveel kost een huis bouwen. Woningen Compere is een tweetalig familiebedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen. Woningen Compere spreekt zowel Frans als Nederlands en is dan ook gelegen op de grens tussen Vlaanderen en Wallonië. De grootste troef van Woningen Compere is te vinden in hun vlotte communicatie en klantvriendelijkheid. Hoewel veel bedrijven u slechts als een nummer zien is dit bij Woningen Compere niet het geval en leveren zij nog steeds werk onder het motto ‘klant is koning’. De communicatie tussen de klant en het bedrijf is ook vlot en er is altijd een duidelijke informatie-uitwisseling van bijvoorbeeld hoeveel kost een huis bouwen. Woningen Compere is als u zich in  deze eigenschappen thuis voelt het ideale bedrijf voor het bouwen van uw nieuwbouwwoning.

Iedere klant krijgt een eigen contactpersoon toegewezen bij Woningen Compere. Deze persoon woont hoogstwaarschijnlijk bij u in de buurt en moogt u altijd contacteren in geval van twijfels, vragen of opmerkingen. Wanneer u de gratis catalogus van Woningen Compere op de website heeft besteld, kan u rechtsboven de contactgegevens vinden van uw contactpersoon uit de buurt. Als u deze catalogus heeft moet u zeker eens een kijkje nemen naar meer dan 300 verschillende modelwoningen, die u kan terugvinden in de catalogus. Bij iedere modelwoningen staat ook altijd vermeld hoeveel kost een huis bouwen. Deze prijs van hoeveel kost een huis bouwen is altijd exclusief de BTW en natuurlijk ook zonder de bouwgrond. Het bedrijf Woningen Compere bouwt sleutel-op-de-deur woningen voor u in heel België, behalve binnen de Brusselse Ring. Indien u geïnteresseerd bent in een eigen woning van Woningen Compere, contacteer het bedrijf dan nu direct nog! Wie weet kan u binnenkort reeds uw eigen sleutel-op-de-deur woning plaatsen voor een lage prijs als antwoord op de vraag ‘hoeveel kost een huis bouwen voor mij?’. We geven u bij dezen ook de contactgegevens van dit fantastische bedrijf prijs. Ten eerste heeft Woningen Compere twee verschillende telefoonnummers waarop u het bedrijf kan bereiken. U mag hun altijd telefoonneren op het gratis nummer 0800 11 164. Ook kan u ze ook altijd bellen op het nummer 019 33 91 18. Verder kan u ze ook altijd een mailtje sturen via hun mailadres info@woningencompere.be. Ook kan u op de website van Woningen Compere (https://www.woningencompere.be) een chat terugvinden. Hier kan u ten alle tijden terecht met al uw vragen en opmerkingen. Hopelijk neemt u de stap en contacteert u Woningen Compere!

hoeveel kost een huis bouwen

De ziel achter Woningen Compere

Misschien heeft u zich wel al afgevraagd welke knappe kop er achter het bouwbedrijf Woningen Compere steekt. Wij zullen deze getalenteerde man voor u beschrijven. De baas achter Woningen Compere is nog een jonge dertiger en nog in de fleur van zijn leven. Hij was op jonge leeftijd al erg succesvol. In 2013 richtte hij zijn eigen bedrijf Woningen Compere op. In 2020 won hij de Trends Gazelle voor de regio Brussel. Een onderscheiding die slechts weinig zakenmensen behalen.

Het doel van zijn bedrijf Woningen Compere is om mensen met een beperkt budget de kans te geven om toch nieuwbouwwoningen te bouwen. Woningen Compere staat bekend om zijn flexibiliteit, laagste prijs en transparantie. De flexibiliteit van Woningen Compère is er dankzij de mogelijkheid die u heeft om zoveel als u wil af te wijken van de modelwoningen en te werken met uw eigen architect. De laagste prijs is er dankzij de nauwgezet opgevolgde kostenstructuur van Woningen Compere. Ten slotte ligt de transparantie van het bedrijf in de op voorhand duidelijk gecommuniceerde offertes.  Het bedrijf Woningen Compere is daarom ook een van de betere bouwbedrijven die u kunt vinden in België.

Om een idee te krijgen van ‘hoeveel kost een huis bouwen’ doen we er het best aan eens rond te neuzen op het internet, in tijdschriften en op bouwbeurzen om een juist beeld te krijgen wat een soortgelijke woning kost.

Hou er wel rekening mee dat het ene bedrag het andere niet is. Dat sommige bouwheren, websites en magazines het vaak niet over hetzelfde hebben als het gaat over prijzen. Soms gaat het louter om materialen en werkuren, anderen rekenen de kosten van de architect er niet bij. Kijk dus zeker na waar het bedrag precies voor staat. Alleen op die manier kun je je een goed idee vormen van ‘hoeveel kost een huis bouwen’.

Hoeveel kost een huis bouwen, waarmee rekening houden ?

Het sleutel-op-de-deur bouwbedrijf Woningen Compere beschikt over een groot aantal modelwoningen die variëren in stijl en prijs. Deze woningen kunnen aangepast worden aan uw eisen en wensen. Ze kunnen ook als inspiratie gebruikt worden voor uw droomhuis. Zo realiseert Woningen Compere uw sleutel-op-de-deur woning aan een gemiddelde prijs van van 1064 € per vierkante meter inclusief BTW . Volgende elementen zijn bij ons inbegrepen in de prijs van hoeveel kost een huis bouwen. Zo zijn onze sleutel-op-de-deur woningen uitgerust met een hoog rendementsketel en beschikt het over een ISO+ pack. Dit ISO+ pack bestaat uit 12 cm polyurethaan in chap, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, dubbele beglazing K1.1, 24 cm minerale wol in het dak, geïsoleerde sectionaalporten 40 mm k 0.5. Zo is de prijs van een sleutel-op-de-deur woning meestal goedkoper dan wanneer u zelf alles zou organiseren en coördineren. Dit komt omdat sleutel op de deur bouwbedrijven meestal samenwerken met dezelfde leveranciers en ook grotere hoeveelheden materiaal afnemen. Als bewijs van kwaliteit en professionalisme geeft Woningen Compere u 10 jaar extra garantie op de tienjarige garantie, dus in totaal een garantieperiode van 20 jaar.

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS 306 PAGINA’S

Als u nu weet hoeveel kost een huis bouwen met Woningen Compere en wat krijg ik er allemaal voor, ga dan gerust eens een kijkje nemen in onze catalogus en u zal merken dat Woningen Compere een bouwfirma is die vooral traditionele woningen bouwt die uniek zijn in hun stijl. Via onze website hebt u de mogelijkheid enkele van onze modelwoningen virtueel te bezoeken. En indien U nog niet overtuigd bent kan U steeds één van onze kijkwoningen bezichtigen en zelf oordelen. Hiervoor kan u via onze website naar kijkwoningen gaan. Klik op de iconen van de kijkwoningen op de kaart om verdere informatie te krijgen van waar de woning is gelegen en wanneer u ze kan gaan bezichtigen. Of u kan vrijblijvend bellen op het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord om u in contact te stellen met een bouwadviseur uit uw regio. Bestel alvast online onze gratis catalogus met een reeds aanzienlijk aantal berekende modelwoningen.

HOEVEEL KOST EEN HUIS BOUWEN

Benieuwd naar hoeveel kost een huis bouwen de dag van vandaag? Of u nu een jong koppel of alleenstaand bent en voor de eerste keer bouwt, of u wenst na jaren nog eens de grote stap te wagen, iedereen die bouwt weet dat er heel wat bij komt kijken. En daar hangt uiteraard een prijskaartje aan. Maar op de vraag van hoeveel kost een huis bouwen, bestaat uiteraard geen kant-en-klaar antwoord. Er zijn geen twee huizen hetzelfde en uiteraard bestaan er verschillende manier om een huis te bouwen. Daarom doet u er goed aan u te laten bijstaan door professionals. Zo is dan ook iedereen die een nieuwbouw woning wenst te bouwen in Vlaanderen of in Wallonië van harte welkom bij Woningen Compere. Woningen Compere kan u helpen met het juist inschatten van uw toekomstige sleutel op de deur woning die volgens de traditionele manier tot stand komt. Wenst u wat meer informatie over het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere, dan kan u steeds via de site de gratis catalogus met tal van modelwoningen in aanvragen. Woningen Compere is ook steeds telefonisch te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers brengt u vervolgens in verbinding met een bouwadviseur bij u in de buurt bij wie u steeds terecht kan met al uw vragen.

Hoeveel kost een huis bouwen de dag van vandaag ?

Voor de meeste onder ons is een eigen woning bouwen een droom. Maar hoe moet die droom werkelijkheid worden en hoeveel kost een huis bouwen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat die droom geen nachtmerrie wordt? Informeer u daarom goed op voorhand zodat u weet welke woning het beste bij u en uw budget past.

Zelf een nieuwbouw woning neerpoten kost de dag van vandaag een klein fortuin.

Elk onderdeel in de woning, iedere keuze die u maakt, heeft invloed op hoeveel kost een huis bouwen. Welke factoren bepalen de kostprijs van woning?
U wilt een nieuwbouwwoning bouwen en u wilt weten hoeveel kost een huis bouwen? Dan kan u best rekening houden met de verschillende factoren die de kostprijs van een nieuwe woning bouwen bepalen. De 2 belangrijkste factoren zijn de werkuren en de materialen. Een derde factor is het ereloon van de architect. En uiteraard dient u op al deze bedragen nog eens 21 % BTW te betalen.

Om nu een idee te krijgen over wat jouw toekomstige woning grosso modo gaat kosten wordt er vaak gewekt met een vierkantemeterprijs. De richtprijs hiervoor bedraagt 1.300 euro per vierkante meter. Deze bestaat voornamelijk uit 1.000 euro voor de werkuren en materialen. Vervolgens dient u er het ereloon van de architect bij te voegen zodat u aan 1.070 € per vierkante meter komt en zoals hierboven vermeld dient op alles nog eens 21 % BTW betaalt worden zodat u uiteindelijk op 1.300 euro per vierkante meter komt.

Uiteraard is dit slechts een richtprijs en zijn er nog factoren die deze prijs kunnen doen stijgen of dalen.

Zo speelt bijvoorbeeld de oppervlakte van de woning een heel grote rol. Hoe groter de woning die u wenst te bouwen, hoe hoger de kostprijs ervan zal zijn. Dat is uiteraard logisch, want om meer oppervlakte te bouwen hebt u meer materialen nodig en dienen de aannemers meer werkuren te presteren om deze te verwerken.

hoeveel kost een huis bouwen

Een huis met grote ramen oogt mooi, en laat ook veel daglicht binnen, maar ramen zijn ook erg duur. Om grote raampartijen te kunnen plaatsen hebt u dan ook weer sterke raamprofielen nodig.
Het prijsverschil tussen de verschillende technieken kan bijvoorbeeld ook al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Houd u van luxe? Dan zal de vierkantemeterprijs van uw woning heel wat stijgen. Een badkamer gemaakt op maat en voorzien van alle laatste snufjes kost heel wat meer dan een standaardbadkamer.

Alle bouwplannen starten uiteraard met het aankopen van een bouwgrond. De prijs van grond verschilt per gewest, per provincie en per gemeente. Ook de omgeving is van belang, of u nu bouwt in een stad of op het platte land. Ga ook na wat de draagkracht van uw woning is. Hoe slechter de ondergrond, hoe steviger u de funderingen dient te maken. Uiteraard heeft dit al een grote invloed op hoeveel kost een huis bouwen. Daarom is het aan te raden de stabiliteit van uw bouwgrond in kaart te brengen door middel van een sondering.

Wanneer u nu weet hoeveel kost een huis bouwen volgens uw persoonlijke wensen, komt u vaak heel wat hoger uit dan voorzien of mogelijk is.

Uiteraard zijn er factoren waarmee u kan ingrijpen om de prijs bij te sturen.

Indien uw kostprijs hoger dreigt uit te vallen dan voorzien, kan u dit laten dalen door bepaalde aanpassingen te doen. Wanneer u bijvoorbeeld geen raad meer weet met uw oppervlaktes, doet u er het best aan om enkel de hoogstnoodzakelijke te behouden: hebt u echt kelders, een garage, een dressing, een grote badkamer, … nodig? Probeer zoveel mogelijk verloren ruimtes te beperken zoals hallen. Zo kan u heel wat uitsparen op gevels, dak en tegels, want het zijn juist deze materialen voor de buitenkant die het duurste zijn daar deze goed geïsoleerd dienen te zijn.

Zo is de oppervlakte van uw woning recht evenredig met de kostprijs van de woning. Toch staat een beperkte oppervlakte zeker niet onmiddellijk synoniem met een kleine woning. Probeer de beglazing slechts enkel te voorzien in leefruimtes, en opteer best voor iets grotere ramen dan een veelvoud van kleine venstertjes. Kies ook niet voor al te veel bijzonderheden in uw constructie, want deze vragen ook om een meerkost kies daarom voor een woning rechttoe rechtaan en zonder al te veel nonsens. Probeer te besparen waar kan. Een aantal dingen kan u achterwegen laten of voorlopig op een goedkopere manier oplossen. Bijvoorbeeld op de tegens. Kies bijvoorbeeld eerst voor een goedkopere tweedekeus tegel en vervang deze later door de tegel van uw keuze. Of leg voorlopig enkel vloeren in de ruimtes die u onmiddellijk gaat gebruiken. Niet al de slaapkamers of badkamers moeten daarom onmiddellijk volledig afgewerkt zijn. Bespreek dit best even op voorhand met uw architect zodat u samen enkele alternatieven kunt uitwerken.

Wanneer u zelf van aanpakken weet en handig bent, kan u ook heel wat uitsparen op werkuren. De klussen die u zelf uitvoert duren meestal wel langer dan wanneer u ze laat uitvoeren door werklui, maar als de tijdsduur voor u geen probleem is, is doe-het-zelf klussen die ideale manier om kosten te drukken. Denk wel, indien u misschien op hetzelfde ogenblik ook nog huur dient te betalen voor uw huidig verblijf is een langere bouwperiode toch niet de beste oplossing voor u. Voorzie ook al tijdens de ruwbouw de nodige ruimtes voor toepassingen die u later nog wilt integreren daar deze nu niet in uw budget passen. U merkt, dat er heel moeilijk een antwoord kan gegeven worden op de vraag hoeveel kost een huis bouwen wanneer we het zelf doen.

Wenst u te bouwen zonder zorgen?

Bent u op zoek naar een woning zonder gans de tijd te moeten denken aan hoeveel kost een huis bouwen tot het volledig afgewerkt is? Kies dan voor een sleutel op de deur bouwbedrijf die naar u luistert en het volledige bouwproces voor zijn rekening neemt en binnen het vooropgesteld budget blijft.

Vindt u een duidelijk inschatting van de kostprijs van uw woning belangrijk en wenst u te weten hoeveel kost een huis bouwen vooraleer u start met bouwen, dan is een sleutel op de deur woning een interessante optie voor u. Bij het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere wordt uw budget op voorhand opgesteld. Zij beschikken ook over een uitgebreid lastenboek zodat u weet hoeveel elk onderdeel van uw woning kost. Op de site of in de gratis catalogus van Woningen Compere treft u tal van modelwoningen met plan en prijs aan. Deze dienen enkel als inspiratie. Al deze plannen kunnen aangepast worden naar gelang uw persoonlijkheid en levensstijl. Bij Woningen Compere mag u zelfs met een eigen architect een eigen plan voorleggen. Onze medewerkers bekijken dan wel eerst of dit plan haalbaar is of niet. Zo kan u bij Woningen Compere ook budget vriendelijk bouwen en kan u bepaalde dingen zelf afwerken of u kan opteren voor het bouwen van een winddichte ruwbouw. Nog een andere optie zijn evolutieve woningen. Zo kan u uw woning laten meegroeien met uw gezin of deze in fase laten afleveren. Bij Woningen Compere wordt vaak gewerkt met vaste leveranciers waardoor ze de materialen ook goedkoper aan de klant kunnen aanbieden. Hierdoor ligt de gemiddelde prijs van een sleutel op de deur woning dan ook lager dan bij een woning die u zelf bouwt.

Wenst u wat meer informatie over het sleutel op de deur bouwbedrijf Wonigen Compere, vraag dan via de site ons gratis catalogus boordevol informatie en inspiratie aan. Tevens ontvangt u de coördinaten van een bouwadviseur bij u in de buurt bij wie u terecht kan met al uw vragen en die vrijblijvend bij u langskomt om naar uw woondroom te luisteren. Op uw vraag hoeveel kost een huis bouwen bij Woningen Compere zal de bouwadviseur u volledig vrijblijvend een uitgebreide offerte overhandigen. Dankzij dit bouwconcept weet u op voorhand hoeveel kost een huis bouwen via een sleutel op de deur bouwbedrijf in tegenstelling tot zelf een woning bouwen. Woningen Compere is ook steeds telefonisch te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS 306 PAGINA’S