Gratis catalogus

Lastenboek

"

Garantie

20
jaar
Garantie Qzen

Garantie

Respect

wet Breyne

Pleisterwerken

Muren en plafonds

Op alle gemetselde, betonnen muren en plafonds in de bewoonbare ruimtes wordt er manueel of mechanisch een pleisterlaag aangebracht van het merk KNAUF.

Deze éénlagige pleisterlaag heeft een goede hechting aan de oppervlakte waar ze op aangebracht is. Vervolgens wordt het geheel gladgestreken.

De versteviging van de buitenhoeken en de openingen (zonder kader) wordt uitgevoerd in gegalvaniseerde hoekprofielen, vastgemaakt in het pleister.

Pleisterplaten

De plafonds van de bewoonbare ruimtes onder de timmerwerken worden uitgevoerd in pleisterplaten omhuld met speciaal karton type GYPLAT. Deze platen worden mechanisch bevestigd aan de spanten met tussenvoeging van een lattenwerk.

De oppervlakte wordt bepleisterd door een pleisterlaag dewelke manueel of mechanisch wordt aangebracht. Deze éénlagige pleisterlaag hecht zicht perfect aan de platen en de oppervlakte wordt gladgestreken.

Tabletten

De raamtabletten in beige marmer worden in de bepleisterde ruimtes geplaatst. Deze tabletten worden op maat verzaagd, teneinde aan de voorzijde een oversteek te bekomen en aan beide zijden ingewerkt te kunnen worden in de pleisterwerken.

Ze worden uitgevoerd in 2 cm dikte en de zichtbare zijden worden gepolierd.

Opmerking: aangezien marmer een natuurlijk materiaal is, is de aanwezigheid van aders normaal.

Opmerkingen

Worden niet beschouwd als zijnde bewoonbare ruimtes: garages, kelders, zolders en bergingen.

De pleisterwerken moeten steeds voorbereid worden (schuren, plamuren, …). Deze werken worden uitgevoerd door de bouwheer vóór de schilderwerken of het plaatsen van behang.