Gratis catalogus

Lastenboek

"

Garantie

20
jaar
Garantie Qzen

Garantie

Respect

wet Breyne

Chape en vloerwerken

Isolerende chape

Een isolerende chape van ± 12 cm dikte wordt uitgevoerd in gespoten polyurethaan op alle vloeren van de gelijkvloerse verdieping, om een uitstekende thermische isolatie te verzekeren.

Opmerking: indien gewenst, kunnen andere diktes van isolerende chape verrekend worden.

Afwekingschape

Bevloering van gelijkvloerse verdieping en bovenverdiepingen

De afwerkingschape van ± 7 cm dikte bestaat uit een mengeling van cement en rivierzand en wordt verstevigd met een net in gegalvaniseerd staal op de gelijkvloerse verdieping.

Rondom deze zwevende chape wordt een uitzettingsband geplaatst. De oppervlakte die voorzien is om een vloerafwerking te verkrijgen geschikt voor afwerking met tegels of parket.

Bevloering garage, kelders, bergingen

Op deze plaatsen wordt een afwerkingschape uitgevoerd van ± 7 cm dikte, bestaande uit een mengeling van rivierzand en cement.

Rondom deze zwevende chape wordt een uitzettingsband geplaatst, waarna chape glad wordt afgewerkt.

De gietijzeren deksels (toegang tot de kruipkelder) en sterfputten worden tijdens de uitvoering van deze chapewerken geplaatst.

Vloerwerken

Er zijn vloertegels voorzien in de leefruimte, de eetplaats, de keuken, de inkomhal, het WC op de gelijkvloerse verdieping en badkamer (andere ruimtes: zie gedetailleerde meetstaat). Aangepaste plinten worden geplaatst in de betegelde ruimtes.

Men kan kiezen uit +100 standaardmodellen bij één van onze leveranciers voor een aangeduide prijs van 36,50 € / m² (incl. BTW) voor de vloertegels en 9,50 € / lm (incl. BTW) voor de plinten.

Op basis van de gekozen vloertegels (gerectificeerde vloer, natuursteen, …) en volgens de plaatsingswijze (diagonaal, verschillende formaten, grote formaten, …) kan de prijs van de plaatsing van de vloertegels aangepast worden.

De vloerwerken zijn voorzien van een tegel van 30/30 tot 60/60 cm, geplaatst in vierkantverband.

Muurtegels

Het ondermetsen van bad en douche wordt uitgevoerd. De muurbetegeling wordt voorzien op een hoogte van 1 meter boven het bad en 2 meter aan de zijkanten van de douche. De voorziene tegels hebben een afmeting van 20/45 of 25/45.